Erbil Tuşalp'in son kitabı

Kültür ve Sanat Etkinlikleri hakkında herşey bu bölümde

Erbil Tuşalp'in son kitabı

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 27, 2007 17:58

Mutlaka okuyun

Siyaset sahnesindeki kuklaların ipleri kimlerin elinde? Topluma "Gelişme " olarak sunulan siyasi manevraların arkasındaki sır ne? Karanlık senaryoların yazarları kimler? Türkiye üzerinde oynanan oyunlarda kimlerin parmak izleri var? Kimler kendi çıkarlarını, toplumun ve ülkenin çıkarları diye sunuyor? Siyaset, toplumun yönetime katılımasının bir aracı mı yoksa aldatılmasının bir yolu mu?

Bu toplarklardaki inanç çeşitliliğini bastıranlar ve dini, siyasi hesaplarının aracı haline getirenler gerçek yüzleri ve kimlikleriyle bu romanda.

Refah toplumunun, adaletin ve kalkınmanın bayrağını taşıdıklarını iddia edenlerin ihaleler, bağışılar, yardım kampanyaları ile biriken paralarının hangi banka hesaplarında toplandığı, belgesel tadındaki bu romanda.

Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül… Ve Türkiye'de İslam ve siyaset çizgilerini bir sis perdesi altında keskinleştiren daha pek çok aktör…

Kuklaturka, Türkiye'nin yakın tarihine ilişkin ezberinizi bozacak! Tüm isimler doğru, tüm olaylar gerçek!

Türkiye'nin geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmeye hazır mısınız?

O halde, usta gazeteci-yazar Erbil Tuşalp'in kurgu-belgesel kitabı Kuklaturka'yı okuyacaksınız.

İsmi: Kuklaturka

Türü: Roman

Yazarı: Erbil Tuşalp

Yayınlayan: Say Yayınları

Mayıs 2007 / İstanbul, 431 Sayfa

Kaynak:http://www.kanalturk.com.tr/17615/erbil-tuşalp-yazdı.html
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Pzr May 27, 2007 18:45

Çetin Taş, paylaştığın için sağol abi mutlaka alacağım bu kitabı eminim çok faydası olacak bana siyaset konusunda herkesin ufkunu açacak bir kitaba benziyor eyvallah
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Kültür & Sanat Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x