Erdoğan'a hem fahri doktora hem protesto

Genel & Güncel Konular

Erdoğan'a hem fahri doktora hem protesto

İletigönderen maydonos » Cum Tem 03, 2009 21:26

Resim

İstanbul Üniversitesi'nden Fahri Doktora unvanı alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Beyazıt Kampüsü’nde geniş güvenlik önlemleri alındı.

ÜNİVERSİTEDEN FAHRİ DOKTORA ÖĞRENCİLERDEN PROTESTO

Törenin ardından başbakan için çıkış hazırlıkları yapılırken, rektörlük binasının önünde toplanan yaklaşık 15 kişilik bir öğrenci grubuna polis müdahale etti.

Başbakanı protesto etmek isteyen öğrenciler çevik kuvvet tarafından uzaklaştırıldı. Bir öğrenci gözaltına alındı.

Başbakanın üniversiteden ayrılmasının ardından öğrenciler de kampüsten çıkabildiler.

Üniversitenin önünde toplanan öğrenciler polisler tarafından darp edildiklerini iddia ederek, yüzlerinde ve kollarındaki çürükleri basın mensuplarına gösterdiler.

Başbakan geldiğinde kampüs bahçesinde oturduklarını ama polisin güvenlik gerekçesiyle kendilerini bahçeden uzaklaştırmak istediğini anlatan öğrenciler, bu durumu protesto ettiklerini ve bundan dolayı da polisin müdahalesiyle karşılaştıklarını belirttiler.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12001577.asp?gid=229

Yorumu siz okuyan arkadaslara birakiyorum... Egitimli f - tipi polisin bir bayana davrasini siddetle kiniyorum... Yaziklar olsun!
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen avrasya » Cmt Tem 04, 2009 13:05

Atatürk Gençliğinin üzerine resmen çullanmışlar.

Onurlu mücadelesiyle TGB ye var olun diyorum ..

Atatürk Gençliği görev başında .

Fetulahın F tipi de görevi başında..

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x