Erdoğan'dan yeni bir kışkırtma!

Genel & Güncel Konular

Erdoğan'dan yeni bir kışkırtma!

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:44

Başörtülüleri vatandaşlıktan atın
Başbakan Erdoğan canlı yayında Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi olayında yaşananları anlattı. Başbakan, Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı'nın eşinin başörtülü olacağına yönelik ortaya atılan iddilara sert tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan, "aday olmak Abdullah Beyin takdiridir. Parti yeniden oturur değerlendirir. Burukluk Anadolu’da had safhada. Konuya girdiğim anda insanların refleksini görüyorum.

Ahmet Hakan: Başörtüsü konusu yüzünden mi Çankaya çıkmadı
Başörtüsü gerekçe gösetirilirse çok acı olur .O zaman başörtülü olan ülkenin vatandaşı olamaz. Açıklasınlar Eşinin başı açık olduğunda oluyor da kapalı olunca neden olmuyor. Üçünün başı örtülü olunca olmuyor. Biz halkımı aldattık Halk tercihini kullandı. Yarın başka olur. Şu anda bu denk düştü diye bunu farklı yerlere çekmek çok yanlıştır. Biz burada eşlerin örtüsü açıklığı ile uğraşmayalım.

Taha Akyol: Başbakan olarak tansiyon düşürme görevi var biliyorum. Bu konuda ne yaptınız

Erdoğan, Biz adayları açıkladık şimdi parti programını açıklayacağız. Biz 4-5 yıl içinde neyi dayattık neyden mahrum bıraktık. Hangi konuda geri gidiş var. Ekmeğimi elinden alındı. Miting meydanları tepkisini ortaya konabilir. Neden ortaya geldi ona bakmak gelir. Nedeni Ak Parti gücünü nasıl izole ederiz hesabı yapıldı. Renk ortaya çıkınca bir anda dengeler değişti. Biz tarihten ibret alarak adımımızı atıyoruz.

Bizimle ilgili tavırları ben çok iyi biliyorum İstanbul’da 4.5 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bize neler demediler ki, otobüsler ayrılacak tiyatrolar kapanacak, vatandaşlar ne hale sokulacak denildi. Ne değişti. Şimdi iktidarda aynı durum yaşandı. Hükümete aynı suçlamalar yöneltildi. Ama geride kalan sürede ne yaşandı. Siyasi partinin içinde her renk olacaktır. Biz adayları da tespit edilirken tüm bu yaşananları bize atfedilenleri çok iyi irdeledik. Bizim yerimiz merkezdir. Merkez Sağ ve merkez sol da bize gelebilir.

Kaynak: http://www.sonsayfa.com//news_detail.php?id=46675
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Hasta » Cum Haz 15, 2007 23:53

Açıkça,biz çöp kutusuyuz,bütün işe yaramazlar bize gelsin,dese ya... :mrgreen: :kikirik: :kikirik:
Yine,başörtüsü siyaseti başladı!!! Yumurta kapıya dayanana kadar nerdeydiniz,bu sorunu çözeceğiz,diye gelmediniz di mi iktidara? :twisted: Hadi ordaannnnn... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Cum Haz 15, 2007 23:56

ya ben bu aralar bu adam hakkinda yorum yapmayayim... :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cmt Haz 16, 2007 0:01

Ya şu Tayyibi bir kenara bırakın da, şaklayıcı yalaka y.....lara bakın. :twisted:

Şarapçı Ertuğrul ve Aymaz Hakan. Allahım bu kadar mı şaklanır. Az biraz izledim, midem bulandı. Beyin hücreleri; yalakalıktan, satılmaktan, şaklamaktan başka bir işe yaramayan y......lar sizi. :twisted:

* "Y..... :arrow: Yazar :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen MedceziR » Cmt Haz 16, 2007 7:51

iyi güzel söylüyorda bu zamana kadar nerdeymiş, türban sorununu çözmek için niye bişey yapmamış..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x