Erdoğan'ın Kuran Kursu yıkıldı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Erdoğan'ın Kuran Kursu yıkıldı

İletigönderen Efe » Sal Nis 03, 2007 19:11

Kasımpaşa'daki Kur’an Kursu ve Okul Talebelerine Yardım Derneği binası, belediye ekiplerince yıkıldı.

Kasımpaşa’daki Piyalepaşa Camii bahçesindeki 3 katlı Büyük Piyale Kur’an Kursu ve Okul Talebelerine Yardım Derneği binası, belediye ekiplerince yıkıldı.

Sabah saatlerinde gerginliğe neden olan ve İstanbul 5. İdare Mahkemesi’nin yürütmenin durdurulması kararı üzerine duran binanın yıkım çalışmalarına, öğleden sonra yeniden başlandı. Bu sırada, yıkımı engellemeye çalışanlar ile polis ve yıkım ekipleri arasında yeniden gerginlikler yaşandı.

Binayı terk etmeyen kurs görevlileri, polisin biber gazı sıkarak yaptığı müdahale ile tahliye edildi.

Bu arada bir grup vatandaş ise yolu trafiğe kapatarak binanın yıkımını engellemeye çalıştı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin müdahalesiyle bu grup da dağıtıldı.

Yıkım için getirilen iş makinesinin paletleri altında kalan kaskını kurtarmaya çalışan bir polis memurunun ayağı da paletlerin arasında kaldı. Son anda durdurulan iş makinesinin paletlerinden kurtarılan polis, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kuvvetleri, insanları yıkılacak binanın çevresinden uzaklaştırarak çember oluşturdu. Güvenlik çemberi içinde çalışmaları sürdüren belediye ekipleri, 3 katlı binanın yıkımını saat 15.45 sıralarında tamamladı.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 1508
Kayıt: Cmt Şub 17, 2007 22:58

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x