Erdoğan'ın "Sayın Öcalan" Belgesi / SES

Genel & Güncel Konular

Erdoğan'ın "Sayın Öcalan" Belgesi / SES

İletigönderen Veled » Prş Haz 07, 2007 14:22

[img]http://img409.imageshack.us/img409/441/tayyiperdapo1um0.jpg[/img]

Başbakan Erdoğan'ın SBS radyosunda "Sayın Öcalan" diye hitap ettiği ve şehitlerimiz içinde kelleler dediği konuşma kaydını EtikHaber ele geçirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ocak 2000 yılında Avusturalya'nın SBS radyosunda yaptığı konuşma olay yarattı.

DTP'lilerin "Sayın Öcalan" sözünden dolayı ceza aldığı bir dönemde ortaya çıkan bu kayıt, Erdoğan'ı zor durumda bıraktı.

Erdoğan, SBS radyosunun Türkçe yayınına konuk olduğu programda 2 kez "Sayın Öcalan hitabını kullanıyor. İlk hitap, konuşmanın 12'inci dakikasında, ikincisi ise 21'inci dakikada yer alıyor.

Başbakan Erdoğan'ın şehitler için kullandığı "kelle" ifadesi ise konuşma kaydının 21'inci dakikasında bulunuyor.

Program "Neden geldim İstanbul'a" türküsü ile başlıyor. Daha sonra Erdoğan ile yapılan söyleşi yer alıyor. Erdoğan konuşmasında teröristbaşı Apo'ya Sayın dedikten sonra şehit düşen askerlerimiz için de kelle diyor.

Erdoğan'ın, orjinali 25 dakika olan SBS'deki konuşmasının ilgili bölümleri EtikHaber olarak düzenlenerek sizlere sunulmaktadır. Aşağıdaki kaydın 2,08 ve 6,27'inci dakikalarında Erdoğan'ın ağzından "Sayın Öcalan" ifadesi çıkmaktadır. Ayrıca Erdoğan, 6,28'de şehitlerimiz için "kelleler" ifadesini kullanmaktadır.

kaynak:EtikHaber
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen reisbey » Prş Haz 07, 2007 14:44

ulan kasım paşalı aslında senide o imralıya tıkmak lazım.binlerce sehidimizin katili olana adi şerefsiz soysuz bir adama bırak ''Sayın'' demeyi insan demem ben.Kundakdaki bebeklerin bile katili olan bu haysiyetsiz adam türkiye karşıtı tüm ülkelerin elinde bir kukla olmuş.valla tek bişe söylüyorum eğer gereksi yüce türk halkı imarılıyı basırız,apoyuda asarız :x ...
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ram » Prş Haz 07, 2007 16:24

Allah Allah... Montajdır montaj.

Etik Haberciler nereden bulmuşlar bu montajı acaba¿? :roll:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen baron678 » Prş Haz 07, 2007 16:35

kardeş montaj olabilir
Resim
Benim Derdim Bana Yeter Birde Sen Vurma
Kullanıcı küçük betizi
baron678
Üye
Üye

İletiler: 31

İletigönderen Ram » Prş Haz 07, 2007 16:46

baron678, olabiliri var mı bir kişinin kankisi, kesin montaj bu. Türkiye Cumhuriyeti'nin, güzide ve en üst düzeyde bir 'devlet adamı', hiç Apo itine 'sayın' der mi¿? Derse ondan ne farkı kalır¿? Sonra şehitlere, dini bütün ve mümtaz biri olan çok muhterem başbakanımız, nasıl 'kelle' tabirini kullanır¿?

Bence 1 Nisan şakası yapmışlardır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x