Erdoğan'ın şoke eden tanımı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen |Cansu| » Sal Eki 14, 2008 16:39

Erdoğan grupta öyle bir söz etti ki akıllar karıştı. 30 bin kişinin katili terör örgütü, düşmanlıktan çıktı... Ne mi oldu?

Ankara'da tansiyon yükseldi, siyaset arenasını deyim yerindeyse toz bulutu kapladı. Aktütün ve Diyarbakır'da hortlayan terör, sesini bugün Meclis koridorlarında bir kez daha yankılattı.

Günün en yüksek perdedeki sesi MHP lideri Devlet Bahçeli'ye aitti! Bahçeli, yıllar sonra deyim yerindeyse "bayramlık ağzını" AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün için açtı.

CHP ve DTP gruplarından ardarda yükselen sesler, Başbakan Erdoğan'ın gruptaki bir açıklamasıın tüm dikkatlerden kaçmasına neden oldu aslında. Erdoğan, bugün ilk kez hiçbir iktidarın kullanmadığı bir söylem ile teröre farklı bir kapı araladı.

ŞAŞKINA DÜŞÜREN SÖZ

Evet Başbakan Erdoğan, son 30 yıldır tüm hükümetlerin hatta müttefik bir çok ülkenin de "düşman" ilan ettiği terör örgütünü, listenin altından çıkarttı. İşte Erdoğan'ın PKK'yı düşman listesinden çıkardığı o sözleri;

"Bizim terörle mücadelede ilk yenmemiz gereken düşman öfkemiz olmalıdır. Terör örgütü askerime, polisime düşman gözüyle bakıyor ama biz bütün bu olanlara rağmen onlara 'suçlu' gözüyle bakıyoruz. İnsani yaklaşım ve demokrasi bunu gerektiyor."

Kaynak
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 14, 2008 16:46

Simdi söyle oluyor: Sayin teröristler Bilal'in kellesini almadiklari icin (malum veliahtimiz cürük) böyle üc kurusluk laflar edebiliyor BOP-Esbaskani. Alttan alin :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Cansu| » Sal Eki 14, 2008 16:51

Türk-Kan Sultan, Hiç şaşırmadım hemde hiç.Kimlerin şoke olduğuda ortada.İşte borozan ve saz ekibinden yardım bekleyen bir iktidardan nasıl söylemler bekleyebiliriz ki.Çok doğal bir açıklama
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen creative » Sal Eki 14, 2008 17:20

MHP'yi muhatap almaz gider barzaniyi talabani denen itleri muhatap alır.
bush'dan emir alır gelir uygular.
şehitlere demediğini bırakmaz.
yazık yazık daha buna inananlara, bundan birşeyler bekleyenlere yazıklar olsun...

Devlet Bahçeli yazdı:TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ, YÖNETİMİ KANDİL, DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER, MİHMANDARI AKP'DİR
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen maydonos » Sal Eki 14, 2008 21:32

bohcali kadar takiye yapan baska biri daha var kim o rte burada bu bohcaliyi ovenlere kesin beyin kontrolu yapiliyor olmali. secimler yaklasti yine milletin beyni bulanmis olmali. mhp= akp bu iki partiye oy verenlere kargamel ugrasin emi...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Sal Eki 14, 2008 23:33

Kesinlikle ruh hali ve durumu normal olan bir insanın söyleyebileceği sözler değil.Bir başbakanın ise hiç değil.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Sal Eki 14, 2008 23:49

Çetin Taş, CHP büyü yapmıştır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kaye » Çrş Eki 15, 2008 0:02

maydonos yazdı:bohcali kadar takiye yapan baska biri daha var kim o rte burada bu bohcaliyi ovenlere kesin beyin kontrolu yapiliyor olmali. secimler yaklasti yine milletin beyni bulanmis olmali. mhp= akp bu iki partiye oy verenlere kargamel ugrasin emi...

Maydonos ilahi :)
Önce rte'nin dediklerinden sonra allak bullak oldum.
Yorumları okurken kendimi topluyordum ki, seninkini okuyunca iyice kördüğüm oldum. Nerden buldun bohçalıyı;
hem sonra kargamelin (gargamel midir o nedir öyle) uğraması ne demektir!!! :) :D :shock: :lol: :P

Türk-Kan yazdı:Simdi söyle oluyor: Sayin teröristler Bilal'in kellesini almadiklari icin (malum veliahtimiz cürük) böyle üc kurusluk laflar edebiliyor BOP-Esbaskani.

Türk-Kan, tam isabet :arrow: 12 :alkis:

creative yazdı:MHP'yi muhatap almaz gider barzaniyi talabani denen itleri muhatap alır.

creative, en az ismin kadar yaratıcısın.. :) :)

ram yazdı:Çetin Taş, CHP büyü yapmıştır.

Artık rte'yi ne büyü, ne balyoz, ne abd, ne barzani-talabani, ne erivan, ne berlusconi, ne de bartalameos kurtarabilir...
Uçmuş gitmiş o....

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen maydonos » Çrş Eki 15, 2008 16:05

kaye; creative oyle bir ovmuski sanki mhpden baska parti ve bohcalidan baska lider yok ulkede tek alternatif ne yapayim okuyunca bende boyle bir yanit gereksinimi duydum iste.ben bahceliye oldu bitti bohcali dedim.turkesede serkes derdim.o parti bana gore fason bir ve tasaoren bir parti oldugu icin baskanlarina bu adlari uygun goruyorum.gargamelede oldu bitti kargamel derim ne bileyim iste hep ciddiyet belkide biraz espiri karisik olsun istedim.biliyorsundur ki bizler duygu zengini bir toplumuz...
cetin tas arkadas artik baykalin son kilictaroglu manevrasindan sonra halen chp boyle kalmali diyor musun?bilmem ama bence takke dustu kel gorundu nersin?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen arsipel » Çrş Eki 15, 2008 19:49

Teröristler şimdi " suçlu" mu oluyor şimdi ? İnsanın hay senin ağzına ...diyesi geliyor....Sen kundaktaki bebeklere kurşun sık , ondan sonra efenim o suçludur....de....Allahıjm aklıma mukayyet ol....
Kullanıcı küçük betizi
arsipel
Üye
Üye

İletiler: 116

İletigönderen creative » Prş Eki 16, 2008 9:12

maydonos, ben övmedim ki sadece olanları yazdım. bu yazdıklarımdan onu anladıysan bravo sana :wink: taşören demişsni kimin taşörenliğini yapıyor bari onuda söyle. kişilere saygın yoksa isimlerine saygın olsun bari. Vefat etmiş birinin arkasından en azından ismi ile hitap et. akp kim beyin kontrolü kim :mrgreen: kusura bakma ama MHP'ye oy verdim bundan sonrada vereceğim. gargamelede söyle başkent'e doğru gelsin.
son olarak sen ne taraftasın ? kimin peşinden gidiyorsun ?
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Eki 16, 2008 14:35

creative; benim nereden gittigimi anlamamissan uzuldum.belli olmuyormu?isci emeklisiyim ne bekliyorsun sagci mi olacaktim.orta yolcumu?ruyamda cok para sahibi olursam emin ol bohcaliya oy veririm.serkes de saygi duyacak birseyler yapsa idide bende saygi duysa idim..oldu diye icraatlari bitti mi?verdigi hasar halen devam ediyor.zamaninda Ataturk'un rozetlerini yakamizdan sokup ayaginin altinda cigneten serkese ve onun taraftarlarina saygim asla olmayacak..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen creative » Prş Eki 16, 2008 14:49

maydonos yazdı:creative; benim nereden gittigimi anlamamissan uzuldum.belli olmuyormu?isci emeklisiyim ne bekliyorsun sagci mi olacaktim.orta yolcumu?ruyamda cok para sahibi olursam emin ol bohcaliya oy veririm.serkes de saygi duyacak birseyler yapsa idide bende saygi duysa idim..oldu diye icraatlari bitti mi?verdigi hasar halen devam ediyor.zamaninda Ataturk'un rozetlerini yakamizdan sokup ayaginin altinda cigneten serkese ve onun taraftarlarina saygim asla olmayacak..

yok canım üzülme niye üzülüyorsun. sol kolunu kaldıranlara inanmışsın devam et o zaman belki faydasını görürsün.(şu soluda anlamış değilim. partilerden bahsetmiyorum. onun destekleyen gençleri anlamış değilim. Atatürk'ün izinde yürüyoruz diyorlar polise saldıran onlar, devlete zarar veren onlar, kütüphane yakan onlar bumu Atatürk'ün izinde gitmek)benim çok param yok hatta hiç param yok yinede o beğenmediğin partiye verecem oyumu :) Alparslan Türkeş'mi o dediklerini yaptı ? yanlışın olmasın senin ?
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Eki 16, 2008 15:24

creative, ben senin canin degilim..ayni bohcali gibi iyi takiye yapmissin aferin dersini iyi almissin.sen kac yasindasin uyanda baliga gidelim.sivas, corum, kahramanmarasi.serkesin isi gucu anarsi yaratmakti.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen creative » Prş Eki 16, 2008 15:28

maydonos yazdı:creative, ben senin canin degilim..ayni bohcali gibi iyi takiye yapmissin aferin dersini iyi almissin.sen kac yasindasin uyanda baliga gidelim.sivas, corum, kahramanmarasi.serkesin isi gucu anarsi yaratmakti.

teşekkür ederim.hiç bir şey gereksiz yapılmadı hiç birşeyde karşılıksız olmadı.
Başbuğ ruhun şad mekanın cennet olsun. . .
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ