Erdoğan sırra kadem bastı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Pınar » Prş Nis 17, 2008 7:38

Evinden çıktı, kayıplara karıştı. Eskişehir'de dendi ama orada da çıkmadı. Başbakan nerede?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Katar dönüşünde kayıplara karıştı. İki günlük programını boşalttı ve sabahtan beri onu gören yok. İki iddia var; Birincisi evinden hiç çıkmadığı, ikincisi ise Ankara dışında olduğu.

Medya hala Erdoğan'ın nerede olduğunu kesinleştirebilmiş değil. Başbakanlık muhabirleri sabahtan bu yana harıl harıl Erdoğan'ı arıyor. Sürpriz program hakkında kimsenin bilgisi yok.

KAPLICA'DA DENİLDİ AMA...

Sürpriz bir şekilde ortadan kaybolan Başbakan'ın, Eskişehir'in Mihalgazi ilçesine bağlı Sakarılıca beldesindeki kaplıcalara gittiği öne sürüldü. Medyaya da bu haber yansıdı.

Ancak belde halkı Erdoğan'ı hiç görmemişti. Kısa sürede Erdoğan'ın Eskişehir'de olmadığı ortaya çıktı.

Peki Başbakan Erdoğan nerede? Kimse kesin olarak bir şey bilmiyor. Son dedikodu Erdoğan'ın evinde olduğu yönünde. Yani iddiaya göre Erdoğan Keçiören'deki evinden hiç çıkmamış...

Bir takım kaynaklar ise Erdoğan'ın kesinlikle Ankara'da olmadığını, kent dışında olduğunu öne sürüyor. İddiaya göre de haftasonuna kadar Ankara'ya dönmeyecek.

Erdoğan hem dinlenecek hem de Anayasa değişikliği ve partisinin yol haritası üzerinde çalışacağı söyleniyor. Erdoğan'a Katar dönüşünde yakın kurmaylarının AK Parti'nin kapatılmasına karşı hazırlanan 100 sayfalık savunmayı ilettiği öğrenildi. Erdoğan bu savunmayı da inceleyecek.

YOKSA ERDOĞAN ABANT'TA MI?

Katar dönüşü en son Esenboğa Havalimanı'nda görülen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bolu'daki doğa harikası Abant'ta olabileceği iddia ediliyor.

Hafta sonuna kadar programı boş olduğu bilinen Başbakan Erdoğan, aniden ortadan kaybolunca nerede olabileceği yönünde çeşitli iddialar ortaya atılıyor.
Abant'taki Abant Köşk'ün 20 Nisan'a kadar Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün toplantısı olduğu gerekçesiyle kapatılması, köşkün kapısının önünde iki korumanın olması, korumaların köşke kimseyi yaklaştırmaması Başbakan'ın burada olabileceği yönündeki kuşkuları artırıyor.

Abant'ın AK Parti ve Erdoğan'ın nezdinde önemi büyük. Çünkü AK Parti'nin kuruluş çalışmaları büyük oranda Abant'ta temel bulmuştu. Ayrıca, AK Parti için yeni anayasa taslağı hazırlığı yapan 6 kişiden oluşan bilim kurulu son çalışmalarını Abant'ta gerçekleştirmişti.

KAYNAK
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Ram » Prş Nis 17, 2008 8:02

Yalçın KÜÇÜK'e göre cevaplarsak, şu an hasta yatağında olsa gerek.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 17, 2008 8:21

Yapmayin bunu arkadaslar, Ne yapariz biz basbakanimiz olmadan:-( yuregimizi agzimiza getirmeyin! soyleyin hadi nereye sakladiniz?:-)
Sahiden Yalcin Hoca yine mi hakli cikti yoksa?

Sorma ne haldeyim,
Sorma kederdeyim,
Sorma NOBETLERDEYIM!
Basim Duman.

(Zeki Muren)

Yalcin hoca hakliysa Tayyip'le yeni sarkimiz olmaya namzettir. Hastaysa Allah sifa versin, (Yalniz bir sartla, iyilestiginde Turk insanina yaptigi gibi Amerikaya da posta koyabilen bir adam olarak kalksin:-) Bir de o yonde degiserek gelisse olmaz mi? Zaten gecenlerde 10 yil marsi da calmis, Ne iyiligi bu boyle Allah Allah :shock: Valla bu yonde degisse, oyle donusume can kurban der ben bile oyumu veririm.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 17, 2008 10:16

gokturkmehmet yazdı:Sorma ne haldeyim,
Sorma kederdeyim,
Sorma NÖBETLERDEYIM!
Basim Duman.

Budur... :lol:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Nis 17, 2008 11:32

Başbakan sonunda bulundu
Katar'dan dönüşte ortadan kaybolan Başbakan en son nerede görüldü?

Katar'dan döndükten sonra ortadan kaybolan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sonunda ortaya çıktı.

Erdoğan, Bolu Abant Tabiat Parkı'ndaki Abant Köşkü'nden eşiyle birlikte çıkarken görüldü.

http://www.gercekgundem.com/?p=126858

gokturkmehmet, "Beraber yürüdük biz bu yollarda"nın pabucu dama atıldı desene. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kaye » Prş Nis 17, 2008 12:12

Ram, hemen açtım linki merakla. Haberi okuduktan sonra da yorumlara gözüm kaydı, bir tanesi çok ilginç :) Merak eden linki tıklayıp ta teyit edebilir.. Bolu'lu biri yazmış :)
ben şahsen boluda olduğunu biliyordum gördüğümden değil ama kesin oradadır demiştim.çünkü çoğu kişi bilmiyor geçen ay boluda fethullah gülen başkanlığında toplanan abnt platformu vardı ama gerçekleşemedi.onun yerine tam adını hatırlamıyorum 80 yaşında bir şeyhin haftaso vardı.bu hafta bolu düğün salonunda kutlandı.ve bu törene boluda bulunan emniyet müdürü,belediye başakanı,milli eğitim bakanı el öpmeye gittiler.bu basında çok az çıktı.tabiki sadece internette çıktı.erdoğanında bu yüzden boluya gittiğini düşünüyorum.bolu üzerinde çok fazla oyu oynanıyor.bildiğimiz gibi bolu belediye başkanı alaaddin yılmaz kapatma davasındaki yasakalanlar listesinde.çünkü seyyyar mescit kurdu boluda.ve abdullah gülün çok yakın arkadaşıymış.bolu çok stratejik bir nokta.boluyu çok iyi araştırmanızı istiyorum sizden.çok fazla iş dönüyor.gün geçmiyor yeni bir binaya başalanıyor.seben tarafında yaylarda büyük göletler yapılıyot.ben bu göletin etrafındaki arazileri milletvekillerinin aldığı söyleniyor.başbakanın gitme sebebi hep bunlardan ibarettir.bolu nun önemini biliyorlar.ankara isatnbul arasında bir doğa harikası bolu yk edilmek isteniyor.son olarak diyorum ki neden hep böyle çok kritik dönemlerde erdoğan oratadan kayboluyor.halka cevabi olmadığın için kaçıyor.ben bir bolulu olarak erdoğanı boluda istemiyorum.çık abanttan.
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Pınar » Prş Nis 17, 2008 12:24

kaye, Tabi ki daha önemli ne işi olabilirdi ki çok yorulmuş gibi 2 gün kafa tatili yapsın.

get out recep get out :kikirik:

bana bushu hatırlattı :mrgreen:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x