Erdoğan:Siyasetten Çekilirim!

Genel & Güncel Konular

Erdoğan:Siyasetten Çekilirim!

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 12:05

Siyasetten Çekilirim!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Tek başıma iktidar olamazsam, siyasetten çekilirim'' dedi.

Seçime 5 gün kala Başbakan Erdoğan en büyük hamlesini oynadı.. Başarı kriteri olarak yüzde 34.1'ün üstünü gösteren Erdoğan, en kritik açıklamasını yaptı.

Erdoğan, "Tek başıma iktidar olamazsam siyasetten çekilirim" dedi.

Partisinin Isparta mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, yaklaşan seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Isparta mitinginde yaptığı konuşmada, ''Tek başımıza iktidar olamazsak, ben siyasetten çekiliyorum" dedi.

CHP ve MHP'nin de tek başına iktidar olma iddiasında bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, aynı çağrıyı CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de yaptı.

Kanal Türk
http://www.kanalturk.com.tr/22289/siyasetten-Çekilirim!.html
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 17, 2007 12:19

Recep Tayyip Erdoğan yazdı:''Tek başıma iktidar olamazsam, siyasetten çekilirim''

Pennsylvania'ya mi tasinacak acaba..? :hmm:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 13:13

Siyasete girmişmi ki bugüne kadar?

Gizli servislerin hazırladığı konuşma metinlerini ezberleyip ahkam kesmek siyaset yapmak değildir.

Halk temsili;oyun alanı,yan gelip yatma yeri değildir.

Tek başına iktidar olmak,onun için artık ütopyadır.

.........................................................

Halk görsün,baştan büyük çoğunlukla başa getirdikleri insanın amacının,kriz yöneticiliği değil de siyasiyi oynamak olduğunu!

Baykal Rodos'a yüzecekmiş,Tayyip de Pennsylvania'ya kadar yüzer artık Abla :kikirik:
En son Egeli tarafından Sal Tem 17, 2007 13:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 13:19

Siyasete girmişmi ki bugüne kadar?

aslında sorulması gereken soru budur Egeli, haklısın :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen 07poyraz » Çrş Tem 18, 2007 14:49

Bugüne kadar aldığı tek doğru karar,kendisini kutlar,nice yüce divanlı günler dilerim...
Kullanıcı küçük betizi
07poyraz
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 15:07

07poyraz, :mrgreen: haklısın kardes umarım söylediği gerçek olur da kurtuluruz bu adama kızmaktan genç yaşta yaşlandım ben :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen MedceziR » Çrş Tem 18, 2007 21:44

Bu adam kaybetse bile çekilmez, çünkü yüzsüz. Hem çekilse bile çeklidiğinin ertesi sabahı ülkeyi terkeder..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen reisbey » Çrş Tem 18, 2007 21:53

Başka bi forum sitesindede söyledim.Bu bi taktik diye .Bay erdoğan şimdi söyle düşünüyor ;zatten çoğunluk bende diye düşünüyor.Tek başına ihtidaar olmaz isek zatten çoğunluk bende olucak bende istifa eder ve 1-2 ay içinde dışırdan cumhurbaşkanlık seçimleri için dışardan aday olucak akp bunu dışardan aday gösterecek bu şekilde bi sorunu daha ortadan kaldıracaklar...Bunu yanlış hatırlamıyor isem turgut özal taktiğidi.Neyse haber için saol.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ram » Çrş Tem 18, 2007 21:57

Türk-Kan yazdı:
Recep Tayyip Erdoğan yazdı:''Tek başıma iktidar olamazsam, siyasetten çekilirim''

Pennsylvania'ya mi tasinacak acaba..? :hmm:

Düşünsün, taşınsın mirim. Ilımlı ılımlı ıhlamur içerler karşılıklı.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 19, 2007 11:45

Bu adam çok iyi yetiştirilmiş...

Milleti nasıl galeyana getireceğini , nasıl kandırıp kendine çekeceğiniiyi biliyo , mağdur edebiyatını çok iyi beceriyo...

haber için tşk.

Onla bunla uğraşacağına 4,5 yıl ne yaptın bu ülkeye onları anlatıp bizi aydınlatsana Tayyibo :evil:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 13:25

reisbey, aynen sana katılıyorum bıraksa bile amacı hedefi cumhurbşaknalığı olacaktır :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Reisimiz » Prş Tem 19, 2007 14:01

Bu Tehdit Değil de Nedir?

Eğer Beni Tek Başıma İktidar Yapmazsanız Çekerim Diyor Oldu Baska Emri Var mı El-Tayyıp'ın Baykal'a birlikte ikisi Rodos'a Yüzsün
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 14:16

Reisimiz, bence güzel bir tehtit ama reisbeye katılıyorum ben biraz olsun yani adamın amacı hedef saptırıp cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmak istemek de olabilir yani ak parti bu kez biirnci parti çıkamayacak gibi kamuoyu yoklamalarını tayyip de takip ediyor olmalı öyle ise amaç farklıdır diyorum ben :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Reisimiz » Prş Tem 19, 2007 15:51

Ak Parti İktidar Olur Ama Tek Basına Değil Chp ile olur Akp Niye Şeçilir Çünkü AKAPE cok güzel küçük emrah rolunu iyi oynuyorda ondan
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 15:56

Reisimiz, küçük emrah :D bu lafı sevdim :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki