Erdoğan teröre sert çıktı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Haz 09, 2007 19:31

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kim bu millete kastederse, bu millete el uzatırsa, bu milletin bu vatan toprakları üzerinde ameliyat yapma cüretkarlığına girmeye kalkarsa, canına, milletine, birlik ve beraberliğimize, huzuruna musallat olursa şunu bilmelidirler: Bu millet tüm kurumlarıyla, devletiyle, güvenlik kurumlarıyla, ordusuyla, askeriyle, polisiyle bunun cezasını verir ve bunun da hesabını sorar" dedi.

Erdoğan, Amasya'da, Yavuz Selim Meydanı'nda, 36 tesisin ortak açılışı ile TOKİ konutları anahtar teslimi dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Konuşmasında terör olaylarına değinen Erdoğan, Türk Milleti'nin bölücü terör örgütüne karşı büyük bir mücadele gösterdiğini ifade etti.

Bu millet hesap sorar

Türkiye'nin, uzun yıllardır, dünyada teröre kurban veren ülkelerin başında geldiğini kaydeden Erdoğan, teröre karşı yürütülen mücadelede bugünden çok daha kötü günlerin olduğunu dile getirdi. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terör olaylarının en sık ve yaygın yaşandığı yıllarda bile, milletimiz, güvenlik kuvvetlerimiz azim ve kararlılıktan taviz vermedi. Milletimiz daima birlik ve bütünlüğümüz, üniter yapımız konusunda kararlı bir hassasiyet içinde oldu.

Bugün de etnik kökeni ne olursa olsun, hiçbir vatan evladının, hiçbir Türk vatandaşının milletimize, vatanımıza, bayrağımıza, devletimize sadakatinden şüphe duymuyorum.

İnsanlarımız, en zor zamanlarda bile hiç çekinmeden, canları pahasına sadakatlerini ortaya koymuştur. İnanıyorum ki bundan sonra da koyacaktır. Bakınız, şehit verdiğimiz evlatlarımız, kahraman gazilerimiz bunun ölümsüz şahitleridir.

Şunu çok açık, net söylemek durumundayım: Şehadet bizde çok anlamlı, çok farklı bir kavramdır. Bizim inancımızda tüm İslam dünyasına baktığımızda bir şeyi fark edersiniz. Türklerden başka askerine 'Mehmetçik' diyen yoktur. Bizim kültürümüzde 'Küçük Muhammed' anlamında... Askerimize biz Mehmetçik adını vermişiz. Ve biz şehit olanlarımıza ölü olarak bakmayız. Diri olarak bakarız. Bu bizim inancımızdan gelir. Onun için de şair diyor ya 'Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, sana aguşunu açmış duruyor peygamber'. Bu bizim değerlerimizde bizim medeniyetimizde şehidin konumunu ortaya koyması bakımından çok ama çok anlamlı. Şüphesiz ki, her şehitlerimizin aileye dönüşünde ağlamalar oluyor, gönüller yaralanıyor. Ama inanıyorum ki daha sonra hep birlikte anneler de, babalar da 'Devletimiz, milletimiz payidar olsun. Yeter ki onlar sağ olsun' diyerek, bu noktadaki duruşunu da sergiliyor.

Kim bu millete kastederse, bu millete el uzatırsa, bu milletin bu vatan toprakları üzerinde ameliyat yapma cüretkarlığına girmeye kalkarsa, canına, milletine, birlik ve beraberliğimize, huzuruna musallat olursa şunu bilmelidirler: Bu millet tüm kurumlarıyla, devletiyle, güvenlik kurumlarıyla, ordusuyla, askeriyle, polisiyle bunun cezasını verir ve bunun da hesabını sorar.

Mücadelemiz sürecek

Bu hain saldırılara karşı mücadelemiz artarak devam edecektir. Fakat bazı siyasi çevreler, lütfen şehitlerimiz üzerinden istismara girmesinler. Şehitlerimizi istismar etmesinler.

Kimse kalkıp da terör karşısında 'Efendim işte Hükümet suskun duruyor, sessiz duruyor' gibi milleti aldatma yollarına girmesinler. Bu ülkede Sayın Baykal'ın terör konusundaki hassasiyeti bizlerle mukayese edilemeyecek kadar azdır. Bunu da böyle bilmenizi isterim.

Biz bu konudaki hassasiyetimizi davul zurna çalarak değil, ilgili güçlerimizi, ilgili birimlerimizi kendileriyle müzakerelerimizi yapmak suretiyle, ne gerekiyorsa yapmak suretiyle yaparak yola devam ediyoruz."

Kaynak

Simdi mi hatirladin sehitleri iki yüzlü sahsiyet? Bebek katiline "Sayin" sehitlerimize "kelle" derken, "askerlik yan gelip yatma yeri degildir" derken nerede idi bu hassasiyetin serefsiz? Oy icin sehitlerimizi kullanan herkes gibi senin de Allah belani versin Tayyip!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Pzr Haz 10, 2007 0:29

Türk-Kan, haber için sağol abla

seçim zamanı ötmeye başladı bu bülbül şerefsize bak yahu sen apo ya sayın de askerlik yan gelip yatma yeri değildir de şehit babasını mahkemeye verme cüreti göster aziz şehitlerimize kelle diye hitap et ondan sonra seçim zamanı bir kaç tane fazla oy toplamak için vatan millet sakarya ne güzel istanbul be allah hepinizin belasını versin :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Pzr Haz 10, 2007 9:06

Boşbakan'ın yeni mi aklına gelmiş şehitler, seçim yaklaşıyor ya onun için böyle şehadet şerbetleri falan edebiyatı yapıyor, 4 senedir ağzından böyle şeyler duymamıştım yoksa.

Madem bu kadar çok düşünüyorsun şehitlerimizi girsene Irak'a..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen shadow39 » Pzr Haz 10, 2007 9:30

Terore sert cikma bosbakan once meclisi temizle goz boyama :evil:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 10, 2007 22:09

Sert çıkıp ne yapmış?
a)Meclisi IRAK'ın kuzeyi ile ilgili olarak olağanüstü toplantıya çağırmış.
b)Meclisi,TSK'ne Irak'ın kuzeyine askeri operasyon yetkisi vermek üzere tezkere çıkarmak için görüşmeye çağırmış.
c)Başbakanlık yetkisini kullanarak Genel Kurmay Başkanı'na Irak'ın kuzeyine askeri operasyon konusunda >vermiş.
d)Irak'la tüm sınır kapılarını kapatmış,havaalanlarından ve denizden Irak'a yönelik tüm gidiş-gelişleri iptal etmiş,Irak'tan gelen petrolün dünyaya sevkini durdurmuş.
e)Barzani'nin Türkiye'deki 100ü aşkın paravan şirketinin mal varlığına el koymuş.
f)Konuşmuş işte.

Çok kızgınım dostlar çok!Bu iktidara eğer her şeye rağmen bu halk %20'den fazla oy veriyorsa bizim galiba içeride de bir savaşa ihtiyacımız olacak diye düşünüyorum.Çok acı ama bana göre gerçek.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Pzr Haz 10, 2007 23:00

Türk-Kan, bir de ben Tayyibe karşısında sert çıksam, ortalık nasıl olurdu...

İki yüzlü yüzsüzler
Vatanı süpürmüşler
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen creative » Pzt Haz 11, 2007 7:50

sayın reccep tay-yip erdoğan sert çıkmayla olmuyor şehitlerimize o kadra laf et daha sonra gel göz boyama laflarıyla milletden oy dilen konuşmayla olmuyor iş yap iş. :evil:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen cafersadık » Pzt Haz 11, 2007 9:35

Tabi yersen :evil:
Kullanıcı küçük betizi