Ergenekon savcıları hakkında suç duyurusu

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Elveda » Cmt Eyl 05, 2009 7:42

İkinci ´Ergenekon´ davasının tutuklu sanıklarından emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün avukatı Ali Rıza Dizdar, soruşturmayı yürüten savcılardan 4'ü hakkında Adalet Bakanlığına suç duyurusunda bulundu.

Dizdar, Adalet Bakanlığına ulaştırılmak üzere hazırladığı 6 sayfalık suç duyurusu dilekçesini, Sultanahmet'teki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdi.

Dilekçede, soruşturmayı yürüten savcılardan Zekeriya Öz, Ercan Şafak, Fikret Seçen ve Murat Yönder'in, "görevi kasıtlı olarak kötüye kullanmak", "halkın haber alma hakkını kısıtlamak", "mahkemeyi ve kamuoyunu yanılgıya sokmak","delilleri lüzumsuz karartmak" ve "yasal şikayet hakkını engellemek" suçlarını işledikleri iddia edildi.

http://www.skyturk.tv/news.jsp?c=1&newsId=82160
Kullanıcı küçük betizi
Elveda
Uzaklaştırıldı

İletiler: 55

Re: Ergenekon savcıları hakkında suç duyurusu

İletigönderen yigitler » Pzr Eyl 06, 2009 18:37

Insallah bunun heasbi sorulur ve bu savcilarin hepsi gorevden alinir, hukukun ustunlugu'nun korunamsi lazim, yargi asla AKP'nin ciftligi olmamali.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen alamancı » Pzr Eyl 06, 2009 19:18

AKP tabiki bu savcilara karsi hiçbir girisimde bulunmayacak çünkü onlar zaten AKPnin ve Fetosun savcilari. ama hiçbir girisimde bulunmadiklari için bu olanlardan hükümetçe sorumlu tutulup ileride bütün bunlarin hesabini yüce divanda verecekler. kendilerine muhalefet eden herkesi ergenekoncu diye damgalayip bir punduna getirip hapse attirmanin bedelini ileride ödeyecekler. bu yaptiklarinin hitler fasizminden hiçbir farki yok. mustafa balbay mi çetelere bulasmis? bunun olmayacagini kendileride biliyor.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen Elveda » Pzt Eyl 07, 2009 8:34

İnşallah Av. Ali Rıza Dizdar, davasından geri dönmez, dönmediği gibi de onu da suçlu ilan etmezler çamur atarak. Bakalım neler olacak.
Kullanıcı küçük betizi
Elveda
Uzaklaştırıldı

İletigönderen bezgin » Pzt Eyl 07, 2009 8:49

Adalet istiyorum. Insallah en kisa zamanda Fetocu Zekeriya yaptiklarinin hesabini öder.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eyl 07, 2009 10:07

Arkadaslar, yeni bir sey olmus gibi heyecanlanmayin. Bu kacinci suc duyurusu :) Ben artik saymayi biraktim :kahve:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Elveda » Pzt Eyl 07, 2009 12:32

Türk-Kan yazdı:Arkadaslar, yeni bir sey olmus gibi heyecanlanmayin. Bu kacinci suc duyurusu :) Ben artik saymayi biraktim :kahve:

Ne yapalım heyecanlanmayıp. Fakirin ekmeği de umut işte. Her bir davada aha bizden biri daha varmış diyerek biraz da olsa umut buluyoruz.
Kullanıcı küçük betizi
Elveda
Uzaklaştırıldı

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x