Ergenekon Savcılarının Yeni Hedefi Vural Savaş mı?

İletigönderen Mustafa Recep » Prş Eyl 03, 2009 22:54

İsmini açıklamak istemeyen bir polis memurundan ilginç bir mektup aldım. Mektupta şöyle deniyor:
“Ben, İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli bir polis memuruyum.
Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun evinde arama yapıldığı gün, sizin evinizde de arama yapılmasına karar verilmişti. Son anda vazgeçildi.
Sizi en yakından izleyen kişilerden biriyim. Tanıdığım en vatansever insanlardan birisiniz. Onun için bu mektubu yazıyorum.
Temmuz ayı içinde, Ankara’dan gelen arkadaşların iştirakiyle üst üste Beşiktaş Adliyesi’nde toplantılar yapıldı. Savcılar polislere, Vural Savaş’ın yazdıkları çok etkili oluyor; dördüncü iddianameye kadar onun hakkında da bir şeyler bulun talimatını verdiler.
Dikkatli olun”
Polis olduğunu söyleyen kişi mektubuna, 7 Ağustos 2009 tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan, Mehmet Y. Yılmaz’ın “Gülene Dokunan Yanıyor” başlıklı yazısını eklemiş. Söz konusu yazıda şöyle deniyor:
Fethullahçı çetenin üzerine giden yazılar yazdığım için, benim adıma endişelenen arkadaşlarım var.
Bir tanesi üşenmemiş, ‘Fethullah Gülen’e bulaşanların’ başına neler geldiğinin bir listesini çıkarmış.
Birlikte okuyalım:
Ankara DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel, Fethullah Gülen hakkında ‘Şeriat devleti kurmak için terör örgütü oluşturmak’ suçlaması ile dava açmıştı.
Savcı Yüksel’in bir kadın ile avukat bürosunda sevişme görüntüleri ortaya çıktı. Hakkında açılan soruşturma sonunda Yüksel’e kınama cezası verildi.
Fethullah Gülen’in ‘beraat’ kararını temyiz eden Ankara Cumhuriyet Savcısı Salim Demirci’nin, kararın Yargıtay’da onaylanmasının ardından kaseti çıktı ve internette yayınlandı.
Demirci’ye ait olduğu iddia edilen görüntü ve ses kayıtlarında, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiyelilik” çıkışı ve dönemin Diyarbakır Valisi, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala hakkında ağır sözler yer alıyor. Demirci de, Yüksel gibi özel yetkili savcılık görevinden alınıp düz savcı yapıldı.
Gazeteci yazar Ergün Poyraz, Fethullah Gülen hakkında DGM Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Poyraz hâlen Silivri Cezaevi’nde, Ergenekon Davası’ndan tutuklu bulunuyor.
ÇEV Başkanı Gülseven Yaşer’e ait gizli çekilmiş video görüntüleri mahkemeye Gülen’in avukatları tarafından delil olarak sunulmuştu. Gülseven Yaşer de Ergenekon soruşturması kapsamında aranıyor.
Emniyetteki Fethullahçı çeteleşme ile ilgili raporlar hazırlayan Ankara Emniyet Müdürü ve yardımcılarının da disiplin cezalarına çarptırıldıklarını da ekleyelim.
Fethullah Gülen cemaatiyle ilgili önemli açıklamalar yapan eski cemaat mensuplarından bazıları da hâlen Ergenekon Davası nedeniyle Silivri Cezaevi’nde ikamet ediyor.
Korkutucu bir tablo gibi görünüyor elbette.
Fethullahçılara bulaşan kim varsa, gizli çekilmiş video ya da ses kasetleri ortaya çıkıveriyor.
Bunun bir tesadüf olduğunu düşünenlerin, gerçekten çok saf olması gerekiyor.”
Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun evinde arama yapıldığı gün, benim evimde de arama yapılmasının kararlaştırıldığı ve son anda verilen bir emirle vazgeçildiği bilgisi, en emin kaynaklardan bana daha önce iletildiği için, polis memurunun yazdıklarının doğruluğuna inanmama rağmen, makale mevzuu yapmayacaktım.
Ancak, Ergenekon savcıları 3 nolu iddianamenin ek klasörlerinden birine bir fotoğraf koymuşlar. Bu fotoğraf 21 Ağustos 2009 Star Gazetesi’nde “Kent Otel toplantılarına katılan isimlerin birlikte çektirdikleri fotoğraflar da ek klasöre girdi” alt yazısıyla; aynı tarihli Akşam Gazetesi’nde “Kent Otel hatırası” altyazısıyla yayınlandığı gibi; Samanyolu Televizyonu’nda bir suç delili imiş gibi yayınlandı.
1- Ankara dışındaki konferanslarımla aynı güne denk geldiği için, ben Kent Otel’de yapılan toplantıların hiçbirine katılmadım.
2- Söz konusu fotoğrafta yan yana dizilmiş yedi kişi var:
Sağ başta Bilgi Yayınevi sahibi Ahmet Tevfik Küflü, onun yanında Ankara’nın tanınmış tüccarlarından ve Ankaralılar Vakfı Başkanı Ayhan Sümer, sonra sırasıyla ben, Yekta Güngör Özden, Bener Cordan, Engin Aydın ve ismini hatırlayamadığım bir kişi daha…
3- Fotoğraf’ın Kent Otel’le ilgisi olmayan ağaçlıklı bir mekânda çekildiği anlaşılıyor. Ahmet Tevfik Küflü ve Ayhan Sümer’e sordum. Çekildiği mekânı hatırlayamadıklarını söylediler.
4- Resimde yer alanlardan Bener Cordan en uzun süre Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlığı yapmış ve 16 Ağustos 2004 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuş bir kişi. Çok uzun süren bir hastalık süreci de geçirdiğinden, bu resmin en az sekiz yıl önce çekildiği anlaşılıyor. Yani AKP tek başına iktidar olmadan önce…
Görüyorsunuz (F) Tipi Örgüt ve Ergenekon savcıları ne çeşit delillerle, ülkemizin şerefli ve vatansever insanlarını suçlamaya kalkışıyorlar. Medya da buna alet ediliyor.
Bana karşı bazı polis görevlileri ve yargı mensuplarının saldırıları arttıkça, daha güçlendiğimi hissediyorum.
Ne demişti Nedim:
“Düşman ne denli saht (çetin) ise, şâd ol ey Nedim
Seng (taş) üzre gösterir zer-i kâmil (altın) ayarını

Sözcü Gazetesi VURAL SAVAŞ 01 Eylül 2009

http://erdem43.blogcu.com/sozcu-gazetes ... 51591.html
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

Re: Ergenekon Savcılarının Yeni Hedefi Vural Savaş mı?

İletigönderen ulusalcı » Cum Eyl 04, 2009 0:14

Kemalist54 yazdı: Ergenekon Savcılarının Yeni Hedefi Vural Savaş mı?....
Fethullahçılara bulaşan kim varsa, gizli çekilmiş video ya da ses kasetleri ortaya çıkıveriyor.
Bunun bir tesadüf olduğunu düşünenlerin, gerçekten çok saf olması gerekiyor.”

Sene 2005, Fethullah Gülen'in "ulusalcıların katli vaciptir" fetvası,:

"Ulusal cephe adı altında oluşturulmaya çalışılan dalganın sınırları belli değil. Hedefi, niyeti ve çağrı yaptığı hassasiyetleri farklıdır.. Ama sancılar olacaktır. Bunlar aşılacaktır."
Kaynak: Fetullahci - Aktüel Dergisi, 18 Ekim 2005)
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen Mustafa Recep » Cum Eyl 04, 2009 15:39

Sayın Vural Savaş bu ülkenin yetiştirdiği benim tabirimle tam bir kemalist hukukçudur. Kendisine yönelik olarak yapılan tehditler karalamalar bizzat bir Atatürkçülere de yapılmış sayılmalıdır. Devam eden malum davayla ilgili ki arap saçına dönmüş vaziyette sayın Savaş'ın Hukuk ile Aldatmak ve Yüne Divan Dosyası adlı eserleri son derece açıklayıcıdır. Bir takım karanlık odaklar kendilerinden öteden beri hazetmediklerini oda biliyor zaten yani yapılmak isteden bak Vural Savaş sesin çok çıkıyor seni de alırız ha! türünden tehditlerden ibarettir. Bu türden baskılar kemalistleri yıldıramayacaktır.
Yine aynı şekilde bu tehditler, karalamalar sayın Sabih Kanadoğlu, sayın Faruk Eminağaoğlu ve Hakim Osman Kaçmaz'a da yapılmaktadır, hukukun ayaklar altına alındığı şu günlere hukukun üstünlüğünü savunan bir avuç cumhuriyetçi aydınımıza yönelik bu baskılar manidardır.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen yigitler » Cum Eyl 04, 2009 19:32

Ne kadar duzgun ve durust hukukcular varsa hepsi bu yobaz capulculara hedef oluyor. Once Sabih Kanadoglu, sonra Omer Fauruk Eminagaoglu ve simdi de Vural Savas. Artik biri buna dur desin artik! Bu fasistlikten baska biresey degil!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Re: Ergenekon Savcılarının Yeni Hedefi butun Turkiye Cumhuriyeti

İletigönderen CSI-LasVegas » Cum Eyl 11, 2009 13:10

bunlar o kadar yobazdirki; okulda siniflarda hocalari bile saymazlar, ezan okundugunda;
dersin ortasinda kalkar giderler, hocalardan izin bile almazlar, kadin hocalarla tokalasmaz-
lar, zorunlu olmadikca yuzlerine bakmazlar,konusmamaya calisirlar! ellerinde surekli karinca
duasi gibi birtakim dua kitaplari vardir, bunlari okur ezberlerler! kendi kendilerine mirildana-
rak bu anlamsiz dualari okurlar! insanlarla herhangi bir konuda sosyal,bilimsel tartismaya
girmezler.bunlar icin fetto gulen'e ve saidi nursi'ye laf atmak,kotulemek,asagilamak, sizleri
oldurme nedenleridir! bunlarin kafalari o kadar yikanmistir ki, Ataturk ve Turk Cumhuriyeti
ile ilgili bir konuyu konustugunuzda hemen yaninizdan kacarlar,yada sizi terslemeye cali-
sirlar! Bunlara; dinle ilgili cok derin bir konuda soru sordugunuzda da yanit veremezler,
agizlarinda eveleyip gevelerler!ben bu turden 4 kisiyle tanistim.hepsi ayni!degismeleri
cok zor,olanaksiza yakin!

Ben simdi bunlari niye anlattim? yukarida Vural Savas'a saldirmaya hazirlanan bu kisilerin
ne kadar tehlikeli ve islerini bitirmeden birakmayacaklarini anlatabilmek icin anlattim!
umarim herkese biraz yardimi olur!
Kullanıcı küçük betizi
CSI-LasVegas
Uzaklaştırıldı

İletiler: 5

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x