gönderen MansurSah » Çrş Oca 07, 2009 16:52
Evet mutlaka, ilk olarak miting düzenlenmeli. Lakin bunu, ADDnin yada ÇYDDnin yapacağını sanmıyorum. Kim düzenler diye baktığımda, İşçi Partisi öne çıkıyor. Sıcağı sıcağına, hemen bu pazar günü ilk miting düzenlenmelidir. CHP ve MHPnin de katılması lazım. TKP gibi, Ergenekon Tertibine karşı milli duruş sergileyen sol-sosyalist gruplar da; TürkSolu ekibi zaten katılır. Tertibe karşı, Saadet Partisinin tavrından haberim yok, ama AKPye karşı olduklarından, onlar da destek verse keşke. Fethullahçılar buna, gene "Kızıl Elma" adını takacak ya, varsın öyle olsun.
Hazır seçimler de geliyor. AKP dışındaki tüm parti-örgütler, tertibe ve AKPye karşı ortak tavır alsa, bunun bir manası olur. Bu yalnızca vatan millet savunması değil, bence seçim öncesi stratejik bir manevradır da; en azından bu açıdan baksınlar.
Mesela Osman Pamukoğlu Paşayla Prof. Yaşar Nuri Öztürk de elele çıksın miting kürsüsüne. Halkın gözünü açmak ve birşeyler yapabileceğini, bu hayasızca akına dur diyebileceğini göstermek, şarttır.
İstek Vakfına bağlı okullarda okuyan tüm talebeler ile Yeditepe Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerine ise, özel bir sorumluluk düşmektedir. Dalan, bir yerde onların babasıdır.
Buradan İşçi Partisine sesleniyorum, bu pazar günü bir miting düzenleyin ve yurtsever, cumhuriyetçi herkesi davet edin.
Hele bir de Harp Akademileri öğrencileri, üniformalarıyla katılsın, o zaman herkes görür dünya kaç bucakmış!
Fatih "Mansur Şah" Özaydın
Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!