Ergenekon tertibine yeni kurbanlar!!

Genel & Güncel Konular

Ergenekon tertibine yeni kurbanlar!!

İletigönderen ilkkurşun » Pzr Kas 08, 2009 9:46

Arkadaşlar,Atatürkçüleri yıldırma eylemi olan "Ergenekon tertibi"ne bugün iki vatansever daha ilave edildi.
Aydınlık dergisi genel yayın yönetmeni Deniz Yıldırım ve Ulusal kanal İstanbul şefi Ufuk Akkaya GÖZALTINA ALINDI.! Saat 07:00 da.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

Re: Ergenekon tertibine yeni kurbanlar!!

İletigönderen türkpaşaoğlu » Pzr Kas 08, 2009 11:55

alın size bir gündem değişikliği daha,zaten bu aşağılık yaratık topluluğu sıkıştımı hemen ergenekonla gündemi oyalamaya alıştılar,ama artık battıkça batıyo bunlar fışkı çukuruna ,son çırpınışları, kendi kendilerinin başını yediler, daha beter olsunlar elbet vatana ihanet cezasız kalmayacaktır,benim merak ettiğim baş pezevenk ve yalak takımı acaba son görev yerleri neresi olacak sizce....
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

Re: Ergenekon tertibine yeni kurbanlar!!

İletigönderen maydonos » Pzr Kas 08, 2009 17:23

Mitingleri yapmayin tehditi bu ama kim tutar artik bu milleti diyecegim ama hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum. Bu arada bu tertipten iceride yatan genetik prof'u varmi cok merak ettim. Aslinda liste halinde meslekleri ile suraya bir hayir sever koysada gelecek adimlari daha iyi goruruz.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x