Ergenekon'un aşk günlükleri

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Gilda » Pzt Tem 14, 2008 6:25

Güler Kömürcü, iki yıldır süren ve sonunda nikah masasında biten aşkını anlattı.

[img]http://img410.imageshack.us/img410/9677/gulerkomurcu0212mnv2.jpg[/img]

Ergenekon tutuklularından Mehmet Zekeriya Öztürk ile cezaevinde evlenen gazeteci Güler Kömürcü, iki yıldır süren ve sonunda nikah masasında biten aşkını anlattı. Kömürcü ve eşi cezaevinden gelen aşk mektuplarını da kitaplaştırmayı düşünüyor.

Gazeteci Güler Kömürcü, F tipi evliliğinin ayrıntılarını anlattı. Tekirdağ'daki cezaevinin görüşme salonunda iki gardiyanın şahitliğinde kıyılan nikah sırasında Kömürcü, eşi Öztürk'le elele tutuştuğunu ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. Evlilik öyküsünü Habertürk'e anlatan Kömürcü, tam 2 yıl önce 13 Temmuz 2006 tarihinde tanıştıklarını söyledi. O günden bu yana yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Tutkulu bir kadınım"

Ben zor bir kadın olduğum için 2 yıl içinde en az 10-15 kere ayrıldık.

Normal. Ben aşkı da tutkulu yaşayan bir kadınım. Tutkulu aşkta da kavga ve fırtınalar mutlaka olur. Bu 2 yıl aralıksız 2 yıl değil. Mehmet çok sabırlı
bir adam olduğu için bana tahammül etti. Küstüm, gittim, bir ay konuşmadım. Kavga edecek sebebim vardır hep benim, hırçın olduğum için. Ben geçen Eylül ayı gibi yine küsmeyi başardım. Yılbaşına yakın beraberdik. Yılbaşından hemen sonra da İtalya'ya bir seyahate gittim. Tatil dönüşü de zaten gözaltı oldu. 22 Ocak'ta gözaltına alındıktan sonra da ben yine ona kızacak birşeyler buldum. 1-2 ay konuşmadım.

"Ben ve eşim suçsuz"

"Yıkıcı ve gayet zor bir süreç bu yaşadığımız. Ben hukuka saygılı olduğumdan davanın da içinde olarak hukuk incinmesin diye kamuoyunda asla bunu malzeme yapmadım. Hukuka güveneceğiz, her kim suçluysa, hukuk ona karar verecek, kamuoyu karar veremez. Şu an iddianamede olan hiç kimse suçlu değildir. Çünkü bu bir iddianame. Ancak Ergenekon adı verilen soruşturmada ismi geçenlerin hepsi hüküm yediklerinde suçlu olacaklar.

Yani mahkeme tamamlandığında. Pazartesi iddianame açıklandığında onlar yine suçlu değiller. Dolayısıyla ne eşim Mehmet, ne de diğerleri hiç kimse suçlu değildir. Savcı görevini yapıyor, iddialarını en üstten açacak ona saygı duyalım. Ama sonuçta hakim ve mahkeme karar verecek. Ben onun da kendimin de suçsuzluğuna inanıyorum ve bunu hukukla çözeceğiz."

Damat çılgın gibi aşık!

Annesi babası kardeşleri benim için çok değerli insanlar. Onun ailesini ailem gibi kabul ettim. Annesiyle bana bir haber gönderdi dedi ki, 'Beni
attıkları zindanda pencere var, Güler'in beni attığı gönül zindanında pencere bile yok. ' Tabii çok müthiş üzüldüm. 2 aydır da ben her Perşembe Mehmet'i ziyarete gidiyorum."

Görüşmeler bir cam bölmeden her şey kayıtlara girecek şekilde gerçekleşiyor. Dolayısıyla burada insanların tahmin ettiği gibi başka birşey sözkonusu olamaz. Ben orada da kavga etmeyi başardım zaten sağolsun. Bu arada da son 4 aydır inanılmaz güzel mektuplar gönderiyor. Aşk mektupları. Beni ikna etmeye çalışıyor, 'Güler evlen benimle' diye. İlk evlilik teklifini geçen Eylül ayında yaptı. Beğenmedim evlilik teklifini daha böyle şiirsel bir teklif olabilir diye kızdım. Sonra 'Tamam evlenelim' dedim, o bana kızdı.

Eylül'den sonraki süreçte tekrar evlilik teklifini gündeme getirdi. Nisan ayında da önce ben 'Tamam hazırım' dedim. Bunun üzerine dedi ki 'Nihayet
hazırsın'. Bazen Allah şerlerin içinde bir hayır saklar. Hayatta bazı değişiklikler yapmanız gerekir. O değişiklikleri siz kendi kontrolünüzde yapmazsanız hayat devreye girer acımasızca yapar. Böyle bir süreçti. Önce ben hazırım dedim ama yine med cezirler. Yılın dengesizi şeklinde. Acaba yapsam mı, yapmasam mı diye. Gün içinde 30 kere karar değiştirdim. Mehmet'e de söyledim. 'Tamam karar verdim' dedim sonra 'Hayır fikrimi değiştirdim' dedim sonra. Onu orada da çıldırtmayı başardım."

kaynak:http://www.gercekgundem.com/?p=142975
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x