Ergenekonun neresi tertib?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Ergenekonun neresi tertib?

İletigönderen SOKRATES » Pzt Şub 02, 2009 4:21

Arkadaşlar haklı olduğunuz yanlar olsa bile bu ülkeyi darbelerle kırıp geçiren, terör örgütlerini kurup kendi halkına karşı kullanan ve aydınları katlettiren böylesi bir yapılanmanın neresi tertibtir?
Bu dava sürecinde pekçok şeyin yanlış olduğu ve Akp'nin bunu siyasi meta haline getirdiği eleştirilerine katılırım.
Fakat;
Bu ülkeyi gladyo çöplüğü haline getiren, her türlü pis işi tezgahlayan ve masonluğun yurt içindeki amaçlarına ulaşımında ''KILIÇ'' rolü gören böylesi bir derin yapılanmanın temizlenmesinin ve de artık temiz toplum anlayışına geçilmesini istiyorum.
Sadece bunlarla da sınırlı kalmasın. Devlet içinde çöreklenmiş Fethullah tipi yapılanmanın da deşifre edilmesini ve temizlenmesini istiyorum.
SONUÇ OLARAK; BEN BU ÜLKENİN NE KOMİNİST VE FAŞİST ELLERİN ALTINDA NE DE ŞERİATÇI, BOPÇU YÖNETİMLERİN ALTINDA KALMASINI İSTİYORUM!
Suçlu kimse cezasını çeksin!

İçinizden daha evvel tanıdığım ve sevdiğim arkadaşlar var onlara bir naçiz uyarım olacak:
Haklı olduğunuz davada asla radikalleşmeyin!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen receylan » Pzt Şub 02, 2009 5:28

tezgah iyi kurulmuş...ve de öyle güzel işliyor ki...kafalarda sorular acabalar çoğalmaya başladı...sevgili kardeşim sen bile tezgahın içine giriyorsun...aman dikkat...58 yıllık yaşantısında ne tezgahlar görmüş bir ağabeyin olarak diyorum bunu..saygı ve sevgiyle...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen maydonos » Pzt Şub 02, 2009 6:17

sokrates senin baktigin pencereyi denedim ki bende bakayim ama olmuyor..senin pencere kapali...manzarada cok sisli..fitnosun savcisina emret hemen acarlar fitnos icin dava.ayrica adalet bakanina soyle savci oz hakkindaki suc duyrularini ve deniz fenerini hemen onaylasin ki halkta kendini savunma olanagi bulsun vs dava konulari hakkinda da ayrica....bu arada..buraya yazarken daha mantikli degerlendirmelerle konu basligi ve icerigi yazarsan seviniriz..adinada yakisir o zaman.. ne demek radikallesmek...Ataturk ilke ve sistemini savunan insanlar nasil radikal oluyor anlamadim...ne radikallesmesi ...kim hangi konuda...?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Pzt Şub 02, 2009 7:15

SOKRATES, hangi televizyon kanallarını izliyor, hangi haber kaynaklarını tâkip ediyorsun. F-Tipi ve ayrıca yaygın medyanın yayınladığı her bir iftiranın çürütüldüğüne gün be gün şâhit oluyoruz bizler, hem de belgeleriyle, bu sitedeki izlencelerin birçoğunu izleyerek bilgi sahibi olabilirsin. Elbette ufak-tefek soru işaretleri yaratılmıştır. Fakat bunlar davanın bütünü ve esas konusuyla ilgili değildir, meselâ araya sıkıştırılmış kimi Susurluk eskileri vardır.

Bu "Ergenekon" denilen tertibi zaten bizzat Gladyo düzenlemektedir. Eğer sen, hiçbir delil olmadığı halde; Doğu PERİNÇEK'in yakın arkadaşı Uğur MUMCU'yu öldürttüğüne inanıyorsan, buna rağmen MUMCU'nun ağabeyi Ceyhan MUMCU'nun PERİNÇEK'in avukatı ve hâlâ yakın arkadaşı olduğunu gözardı ediyorsan, İlhan SELÇUK'un kendi gazetesini bombalattığına ve Agartha'ya inanıyorsan, çok dizi-film seyretmişsin demektir. Bunlar en bilinen konular. Olur da; "bunlara inanmıyorum ama diğerleri doğru olabilir" dersen, demeden önce şu mantığı kurman gerekir: Bu şekilde yalan uyduran savcıların, hangi dediğine inanılabilir ki¿? Zekeriya ÖZ'ün geçmişini okudun mu¿? İçeri alınanların ortak özelliği, neden hükümet karşıtı olmaları¿? Darbe diyorsun, darbe dediler. İddianâmede darbe nâmına bir şey yok. Susurluk eskisi, Özel Harekât Başkan Vekili, evinde gömülü silâhların -hem de "dalgaların" en civcivli zamanında- yerini gösteren krokiyi saklıyor. Geçelim...

Gelelim sana... Hele bir anlat şu Masonluğu, mason nedir, neyin nesidir¿? Oradan-buradan alıntı yapmadan, kendi bilginle anlat da anlayalım şu "büyük gücü"... Ah şu m.tor hoca değil mi...

Bak Sokrates, "Masonluk da Masonluk" demekten başka bir şeyler öğrenmek istiyorsan, "Sivil Örümcek" ulamını üyelerin okumasına açtık, o ulamı incele. Osman Baydemir denilen hain cesaretini masonlardan almamaktadır. BOP eş başkanı da gücünü masonlardan almamaktadır. Ermeniler'den özür dileyenler de güçlerini masonlardan almamaktadır. Uzar gider... Yanlış ve küçük hedeflerle bir yere varamazsın. Mason dediğin kimselerin, kendi adamını kayırmaktan, kendi adamına işine gelecek işi yaptırmaktan, kendi adamını koruyup kollamaktan öte Türkiye'de çok gücü yoktur. Bunu herhangi bir siyasi iktidar da yapıyor. Kadrolaşma denilen mevzu buna deniyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kaye » Pzt Şub 02, 2009 10:17

Sokrates, şu yazdıklarıma bir cevap verir misin lütfen:

1) davayı açanlar veya savunanlar, petrol yasasını, vakıflar yasasını, sözde ermeni soykırımını savunanlar, ayaklarına gidenler ve özür dileyenler, bop eşbaşkanları;
-davalılar ise, ülke topraklarının, kamu mallarının yabancıya satışına şiddetle karşı çıkanlar, islamı ılımlı-ılımsız diye ayıramazsınız diyenler..

2) davayı açanlar veya savunanlar, Türk'e hakaret serbest olsun, ceza alınmasın ya da cezası hafifletilsin diyenler
-davalılar ise sonuna kadar Türkiye, Türk, bayrak, cumhuriyet, Atatürk sevdalıları (en azından bizim gördüğümüz kadarıyla)

3) davayı açanlar veya savunanlar, yurtdışında yaşayanlar, hahamlar, meczuplar, eşcinseller, milyar dolarlarla oynayan şeyhler, o şeyhlerin aydınlık, laiklik, Atatürkçülük, çağdaş yaşam vb. düşmanı müritleri vs..
-davalılar ise askerler, yazarlar, aydınlar, gaziler, abd ye, ab ye karşı gelenler..

4) davayı açanlar veya savunanlar, sadece iktidar yanlıları; stv, kanal7, atv seyreden, zaman, vakit, yenişafak, taraf okuyanlar
-davalılar ise tirajı ve reytingi düşük, maaş bile veremeyen, satılma, basılma tehlikesiyle karşı karşıya olan gazeteler, televizyonlar, (ne tesadüfse) sadece ve sadece iktidar karşıtları (nasıl örgütse hükümete hiç üye sokamamış ya da nasıl hükümetse kendisini harika kollayıp korumuş ergenekon sızıntısına karşı!!!)...

5) davayı açanlar veya savunanlar, fener yolsuzluğu yapanlar veya bu yolsuzluğa ses çıkarmayanlar, yumurtacılar, mısırcılar, gemiciler, orman arazilerinde villaları olanlar, kendi yolsuzluklarına kanun çıkaranlar..
-davalılar ise dokunulmazlığın kaldırılmasını savunanlar, yukarıdaki vurgunların hepsine karşı çıkanlar, ötesinde hiç vurgun, yolsuzluk sicili olmayanlar (ben rastlamadım henüz)...

6) davayı açanlar veya savunanlar, vatikanla, bartalemeos'la kol kola gezenler, ab'ciler, K.K.T.C.'yi verip kurtulalım diyenler, sevr'ciler..
-davalılar ise Lozan'ı, Misak-ı Milli'yi ölümüne yaşayanlar..

7) Bu maddeyi de biraz daha değişik ele almak istiyorum. Yukarıda yazdıklarıma katılmayanlar veya aklına yatmayanlar olabilir. O zaman dışarıya bakalım: :)

Türk'e hakaret edip ödül alanları, vicdanı reddi savunduğunu iddia ederken şehitlerimizle, gazilerimizle, milli kavramlarımızla dalga geçenleri ve mesela teröristbaşını dava edelim dediğimizde (dikkat edin, içeriye tıkalım, gözaltına alalım demiyorum) karşımıza dikilip insan haklarını ihlal edemezsiniz, ab yolunda geri gitmiş olursunuz diyen batı denen güruhun hepsi, suçları kesin olmadığı halde yaşlı-hasta denmeden içeri alınan ve bir kısmı içeride vefat eden insanlar söz konusu olduğunda neden insan haklarını ön plana çıkarmak bir yana dursun, ses bile çıkarmayıp, hatta destek veriyorlar???

Sadece bu soruya cevap ver sokrates, diğerlerinden de vazgeçtim...

Böyle bir yargı var mı acaba dünyanın bir tarafında, önce hapse tıkayıp sonra belge, ispat peşinde koşan!!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen AlpereN » Pzt Şub 02, 2009 14:06

Üstadım Masonluk denilen hadise Dünya görüşleri bir olan İnsanların biraraya gelip oluşturdukları Tarikattır.Bu tarikatta Tanrı inancı zorunludur.Yani Ateist birisi Mason olamaz.Masonlukta Bahailik gibi bir inanç türüdür.Saygı duyarsın,duymazsın.İyisi vardır,Kötüsü vardır.Aynı Müslümanın iyisi kötüsü olduğu gibi.Ama şüphesiz bütün Dinlere karşıdırlar.Ayrıca Ergenekon Masonluğun Kılıcı diyen zatlar,bundan kasıtları Gladio değildir.Onların Ergenekon dedikleri İttihat ve Terakki,27 Mayıs İhtilalini yapanlar ve 9 Martta İhtilal girişiminde bulunanlar.İttihat ve Terakki içerisinde Mason olanlar vardır.Ama bu onların Yurtsever ve Devrimci kişiliklerini yok etmez.
İttihat ve Terakkinin gizli toplantılarının Mason Localarında yapıldığıda doğrudur.Ama İttihat ve Terakki üyelerinin toplantılarında Kuran,Silah ve Bayrak üzerine yemin ettikleri gerçeğide vardır.

Harun Yahya denilen zatın sitelerinde Ergenekonu Kontrgerillaya değil,İttihat ve Terakki ve 9 Mart İhtilal girişiminde bulunanlara bağlıyo.Ama bu tabiki doğru değil.Türkiyede bütün toplumsal katliamların arkasında hep Kontrgerilla vardır.Aşağıda sıralıyorum teker teker bakabilirsin.

Kanlı Pazar,
12 Mart Darbesi
Kanlı 1 Mayıs,
Maraş Katliamı,
Çorum Katliamı,
Malatya Olayları,
Bahçelievler Katliamı,
16 Mart Katliamı,
12 Eylül Darbesi
,
Sivas Katliamı...

bu gibi Toplumsal olayların arkasında hep Kontrgerilla vardır.Gladioyoyu İttihat ve Terakkide veya 9 Martta değil, 12 Mart ve 12 Eylül Faşist Darbelerinde arayın.Günümüz çok Darbe karşıtlarının Demokrası şampiyonluğu yapanların,12 Eylülde Darbe çığırtkanlığı yapıldıklarıda bilinmektedir.Terör Örgütü Natoyu Kurtuluş olarak görenlerin Demokrasi savunucusu olarak görenlerin hepsi Cuntacı,Komitacı,Katliamcı,İşbirlikçidir.

Ayrıca bir değerlendirme daha yapmak istiyorum.
Komunizm gelirse Din elden gider dediler,Sovyetler Birliği dağıldı.Orta Asta Türk Cumhuriyetlerinde olduğu gibi Din elden gitmiş felan değil,
Komunizm Milliyetsizliktir dediler,Sovyetler Birliği dağıldı,Orta Asya Türk Cumhuriyetleri Milliyetlerine son derece bağlı,
Farklı bir değerlendirme daha yapayım,
Komunizm gelirse Din elden gider dendi,Kapitalizm Dini elden götürüyor.Bakınız Kapitalizmin vahşi bir şekilde yaşandığı ülkelere,
Komunizm gelirse Milliyetimiz gider dendi,Kapitalizm İnsanları Milliyetsiz yaptı.Bakınız Dünyaya dayatılan Küreselleşme olayı ve Milliyetçilere Faşist, Dünyaya kapanmak istiyolar gibi Milliyetsizce,Ulusal çıkarları hiçe sayan düşünceleri.Ve de Holdinglerin olduğu Sermaye Diktaların olduğu ülkelerde İnsanlar Milliyetlerine ne kadar bağlı tartışılır.Yani Magazin Kültürünün,Batı Kültürünün yoğun olduğu,ilgi duyulduğu ülkelerde Milliyette,Dinde elden gidiyor.
Komunizm Özgürlük Karşıtıdır dendi.Kapitalizmin özgür olmama özgürlüğü getirdi. İşçilere,Çiftçiye,Esnafa,Öğrenciye dayattığı Özgürlüğe bakalım.Ben burda Komunizmi övmüyorum ama Milletin nasıl kandırıldığını anlatmaya çalıştım.Zate Banu Avarın Türkmenistan Programını izleyen.Dediklerimi daha iyi anlar.

Mesela ben kendimi Kemalist bir Türkçü olarak tanımlarım.Tarihime,Kültürüme,Dilime,İnançlarıma(kendime has) bağlı,Atasını ve Atalarını seven ama Evrensel değerlerede bağlı,önce Millet sonra İnsanlık diyen birisiyim.Ama Toplumculuktan yanayım.Yani Mevlanayada,Yunus Emreyede,Şeyh Bedrettinede sahip çıkan,Avrupa Rönesans ve Reform Hareketinin getirdikleri olumlu sonuçlarınada saygı duyan,İngiliz ve Fransız Devrimlerini reddetmeyen,Karl Marxın Komunist Manifestosunun özünde Toplumcu anlayışı olan düşünceyide reddetmeyen birisiyim.Kemalizmi savunan ve daha da ileri götürülmesini savunuyorum.Atatürkün dediği gibi "Gençler Cumhuriyeti biz kurduk,onu yüceltecek olan sizlersiniz". ve Sınıfsız, imtiyazsız bir Toplum olabilmek için Atatürkün açtığı yolda Atatürk İlkelerini ve Devrimlerini korumak ve yüceltmeliyiz.Aydınlık günler o zaman gelecektir.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen maydonos » Pzt Şub 02, 2009 14:55

Maras ve Corum u yazmissin da Alperen o tarihlerde Sivas ta da katliam yapildi..Olayda olu sayisi dusuk verilmisti..su an bir partinin basinda olan sayin zaatta bu olaylarin organizatoru idi.Bu olaylardan sonra Sivasta cok buyuk gocler oldu.Bir mahalle bosaldi..Sonucta o yilin gazetelerini bulabilirsen anlayacaksin.. Sivas ta iki kez katliam olmustur.biri otel yakilmasi Madimak ilki ise mhp nin duzenledigi Alevi mahallesi katliami...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen AlpereN » Pzt Şub 02, 2009 15:16

maydonos yazdı:Maras ve Corum u yazmissin da Alperen o tarihlerde Sivas ta da katliam yapildi..Olayda olu sayisi dusuk verilmisti..su an bir partinin basinda olan sayin zaatta bu olaylarin organizatoru idi.Bu olaylardan sonra Sivasta cok buyuk gocler oldu.Bir mahalle bosaldi..Sonucta o yilin gazetelerini bulabilirsen anlayacaksin.. Sivas ta iki kez katliam olmustur.biri otel yakilmasi Madimak ilki ise mhp nin duzenledigi Alevi mahallesi katliami...

Sivastada katliam yapıldığını biliyorum.Ama düzgün bir kaynak bulamadığım için eklemedim.Tabi daha eklenecek çok şey var Aydınlarımızın katledilmesine kadar hep Kontrgerilla Örgütünün marifetidir.Bütün bunları yargılıyolarda bizmi karşı çıktık sanki... :?
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen maydonos » Pzt Şub 02, 2009 15:21

evet diplomatlarimizi da eklemeliyiz..cok var cok..haklisin...hergun olen sehitlerimizide aslinda liste yapip unutmamak gerekiyor..diger milletler bunu yapiyor...bizde yapmaliyiz...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 02, 2009 17:08

Neresi tertip degil ki SOKRAT?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Ergenekonun neresi tertib?

İletigönderen MansurSah » Pzt Şub 02, 2009 17:43

SOKRATES yazdı: .. Bu ülkeyi gladyo çöplüğü haline getiren, her türlü pis işi tezgahlayan ve masonluğun yurt içindeki amaçlarına ulaşımında ''KILIÇ'' rolü gören böylesi bir derin yapılanmanın temizlenmesinin ve de artık temiz toplum anlayışına geçilmesini istiyorum. ..

"KILIÇ" dediğin, sanırım Haşim bir kılıç olmalı, ne dersin? Zira terör örgütü olduğu tescilli olan İBDA-C'nin öyle üyesi falan da değil, bizzat üst düzey yöneticisi olduğu sabittir. Gölge Dergisi'nin sorumlusudur ve örgütün lideri Salih Mirzabey de resmi ifadesinde bunu böylece belirtmiştir.

Resim
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen bezgin » Pzt Şub 02, 2009 17:56

Forumlara deli ilaclamasi AKP'den:

Her forumda bir deli, her delide bir tas
Her tas icin bir kuyu
Her kuyuyu tutan bin akilli.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen scruel » Pzt Şub 02, 2009 18:35

....
Kullanıcı küçük betizi
scruel
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen SOKRATES » Cmt Şub 28, 2009 7:00

Valla benim gördüğüm şey şu: Bu ülkede gücü kim ele geçiriyorsa diğer tarafı tasfiyeye çalışıyor.
Halbuki bu ülkenin bir birliğe ihtiyacı var.
Düşünüyorum da biz daha Anadolu birliğini sağlayamamışken, Türk birliğini nasıl sağlayacağız?

Ama şunu kesinlikle biliyorum:
Arap uşaklarının bu ülke topraklarından sürülmesi gerekir!
80 yıldır cumhuriyetle kavga etmişler, kafir düzeni demişler,şimdi nimetlerinden yiyorlar.

Bu ne çü..k...üm müslümanlık anlayışı?
Anlayan varsa beri gelsin!

Türk birliği için çalışan sakallı-çarşaflı olsun başımın üstünde yeri var.
Ama cumhuriyete sövüp de Abd ....oku yiyen kravatlı müslümana yuh olsun!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x