Sokrates, şu yazdıklarıma bir cevap verir misin lütfen:
1) davayı açanlar veya savunanlar, petrol yasasını, vakıflar yasasını, sözde ermeni soykırımını savunanlar, ayaklarına gidenler ve özür dileyenler, bop eşbaşkanları;
-davalılar ise, ülke topraklarının, kamu mallarının yabancıya satışına şiddetle karşı çıkanlar, islamı ılımlı-ılımsız diye ayıramazsınız diyenler..
2) davayı açanlar veya savunanlar, Türk'e hakaret serbest olsun, ceza alınmasın ya da cezası hafifletilsin diyenler
-davalılar ise sonuna kadar Türkiye, Türk, bayrak, cumhuriyet, Atatürk sevdalıları (en azından bizim gördüğümüz kadarıyla)
3) davayı açanlar veya savunanlar, yurtdışında yaşayanlar, hahamlar, meczuplar, eşcinseller, milyar dolarlarla oynayan şeyhler, o şeyhlerin aydınlık, laiklik, Atatürkçülük, çağdaş yaşam vb. düşmanı müritleri vs..
-davalılar ise askerler, yazarlar, aydınlar, gaziler, abd ye, ab ye karşı gelenler..
4) davayı açanlar veya savunanlar, sadece iktidar yanlıları; stv, kanal7, atv seyreden, zaman, vakit, yenişafak, taraf okuyanlar
-davalılar ise tirajı ve reytingi düşük, maaş bile veremeyen, satılma, basılma tehlikesiyle karşı karşıya olan gazeteler, televizyonlar, (ne tesadüfse) sadece ve sadece iktidar karşıtları (nasıl örgütse hükümete hiç üye sokamamış ya da nasıl hükümetse kendisini harika kollayıp korumuş ergenekon sızıntısına karşı!!!)...
5) davayı açanlar veya savunanlar, fener yolsuzluğu yapanlar veya bu yolsuzluğa ses çıkarmayanlar, yumurtacılar, mısırcılar, gemiciler, orman arazilerinde villaları olanlar, kendi yolsuzluklarına kanun çıkaranlar..
-davalılar ise dokunulmazlığın kaldırılmasını savunanlar, yukarıdaki vurgunların hepsine karşı çıkanlar, ötesinde hiç vurgun, yolsuzluk sicili olmayanlar (ben rastlamadım henüz)...
6) davayı açanlar veya savunanlar, vatikanla, bartalemeos'la kol kola gezenler, ab'ciler, K.K.T.C.'yi verip kurtulalım diyenler, sevr'ciler..
-davalılar ise Lozan'ı, Misak-ı Milli'yi ölümüne yaşayanlar..
7) Bu maddeyi de biraz daha değişik ele almak istiyorum. Yukarıda yazdıklarıma katılmayanlar veya aklına yatmayanlar olabilir. O zaman dışarıya bakalım:

Türk'e hakaret edip ödül alanları, vicdanı reddi savunduğunu iddia ederken şehitlerimizle, gazilerimizle, milli kavramlarımızla dalga geçenleri ve mesela teröristbaşını dava edelim dediğimizde (dikkat edin, içeriye tıkalım, gözaltına alalım demiyorum) karşımıza dikilip insan haklarını ihlal edemezsiniz, ab yolunda geri gitmiş olursunuz diyen batı denen güruhun hepsi, suçları kesin olmadığı halde yaşlı-hasta denmeden içeri alınan ve bir kısmı içeride vefat eden insanlar söz konusu olduğunda neden insan haklarını ön plana çıkarmak bir yana dursun, ses bile çıkarmayıp, hatta destek veriyorlar???
Sadece bu soruya cevap ver sokrates, diğerlerinden de vazgeçtim...
Böyle bir yargı var mı acaba dünyanın bir tarafında, önce hapse tıkayıp sonra belge, ispat peşinde koşan!!!!