Ergeneson

Genel & Güncel Konular

Ergeneson

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 08, 2008 14:32

1 yıl tutulduğu cezaevinde kansere yakalanan ve önceki gün ölen Kuddusi Okkır’ın Ergenekon’un kasası olduğu iddialarına eşi Sabriye Okkır isyan etti. Okkır "Eşim borçlu öldü. Ben kira vermemek için kuzenimin evine yerleştim, bu nasıl finansörlük" diye sordu.

OKKIR BÖYLE UĞURLANDI - FOTO GALERİ

İşte Kuddusi Okkır'ın dramı - Foto galeri

Ölüm döşeğinde tahliye...

ERGENEKON’a finansal destek sağladığı iddiasıyla tutuklanan, cezaevinde kanser olan ve tahliye edildikten kısa süre sonra yaşamını yitiren Kuddusi Okkır’ın eşi Sabriye Okkır, "Tutuklandığı zaman 19 bin YTL borcu vardı. Evimiz, arabamız yok, borcumuz çok, bu nasıl finansörlük" dedi.

Üniversite mezunu çiftçi çocuğu

Adana’da 1948 yılında çiftçilikle uğraşan Şükrüye ve Cemal Okkır çiftinin 3 çocuğunun ikincisi olarak dünyaya gelen Kuddusi Okkır, ilk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladıktan sonra kazandığı İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nden 1975 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı üniversitede iktisat eğitimi gören Sabriye Okkır ile evlenip bir oğlu dünyaya gelen Kuddusi Okkır, eşiyle bir süre ABD’de dil eğitimi gördükten sonra tekrar Türkiye’ye döndü.

Ticarette para kazanamadı

Kuddusi Okkır, ticaret yaşamında eşi Sabriye Okkır’ın anlatımına göre insanları sevmesi, güvenmesi ve onlara inanması nedeniyle para kazanamadı. Kuddusi Okkır, başta seramik olmak üzere bir çok iş kolunda faaliyet gösterdi. Örgüte finans sağladığı iddia edilen eşinin tutuklanıp cezaevine konduğu zaman 19 bin YTL taksitlendirilmiş kredi ve BAĞKUR borcu bulunduğunu, bugüne kadar hiç bir zaman evleri olmadığını, otomobillerinin de bulunmadığını belirten Sabriye Okkır, "Kuddusi’yi finans kaynağı gösterenler, borçlarını araştırmadı. O tutuklandıktan sonra İstanbul’da 1000 YTL kira vermemek için Yalova’da yaşayan kuzenimin evine taşındığımızı soruşturmadılar mı? İnsanları seven ve değer veren bir kişinin ölümü bu şekilde olmamalıydı" dedi.

Hakkımı AİHM’de arayacağım

Borçlarının bir bölümünün taksitlerini ödeyemediğini, ne kadar borcu olduğunu şu an bilemediğini söyleyen Sabriye Okkır, eşinin davasını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar taşıyacağını, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlayacağını bildirdi.

’Kasa’ demişlerdi 19 bin YTL borçla öldü

Edirne’deki üniversite hastanesinde ’Akciğer kanseri, beyin ve kemik metastazı’ tanısı konulan ve 1 Temmuz’da tahliyesine karar verilen Okkır, önceki gün hastanede vefat etti. Aynı gün Yalova’da toprağa verildi. Eşinin tutuklandığında 19 bin YTL borcu olduğunu belirten Sabriye Okkır, "İddianamenin uzamasını, orada kalmayı kabul edemedi, kahrından kanser olup öldü" dedi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9380207.asp
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Gilda » Sal Tem 08, 2008 16:52

Acaba yedi yildizli otelde konaklayan sayin Basabakan bayan Okkir'a bassagligi dileyecek mi,yada Emine hatunu gidip de bacim bir kardesiz müslüman kardesiz diyecek mi,diyebilcek mi,desinler de ne yüzsüzsünüz demiyelim,demiyecegiz! hadi bir kere desinler bekliyoruz.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 08, 2008 17:25

Yok be Gilda kardeşim.
Okkır ve eşi gavur.Hiç gavurdan dost edinir mi Müslüman kişi?
Hiç gavurun üzüntüsünü paylaşır mı,teselli eder mi?
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Sal Tem 08, 2008 17:48

Belki medyatik olmak icin bakiniz biz bunu da yapiyoruz derler diye bir teori ürettim Cetin... :twisted: bunlarin alayinin.....anlarsin ya.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 08, 2008 17:51

Anladım canım.Sen hiç hanım ağzını bozma.Ben senin yerine söylerim :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x