Sevgili arkadaslar
Uzunca bir süredir Ermeni Diasporasinin ve Tasnak bagnazliginin iddialarina karsi kendi capinda mücadele eden bir kardesinizim. Asagida adresini ekledigim bir sitemiz var. Sitenin tüm yükünü ceken elbette editör arkadaslarimiz. Ben siteye ve onun cabasina kendimce katki yapsamda daha cok gönül bagim nedeniyle "sitemiz" diyorum.
http://armenians-1915.blogspot.com/
Göreceginiz üzere sitemiz tümüyle Ingilizcedir. iki temel amaci vardir. 1 Ermeni melesine dair güncel olan ne varsa yayinlamak, böylelikle konuyla ilgilenenlerin taze ve her türlü bilgi almasini saglamak. 2. yeni, daha önce duyulmamis, duyulsada orijinali sunulmamis belgeleri, kitap ve günceleri herkese ulastirmak. Elbette temel hedef diasporanin soykirim yalanina ve nefret bezirganligina belgelerle yanit vermektir.
Sitemizin asil adi "Turkish Armenians blogspot" tur. Adi da bos degildir! Cünkü bu site bu güne kadar yapilamayani yapmis ve Ermeni kökenli Türk vatandaslari ile bizleri ayni cati altinda diaspora yalanlarina karsi birlestirmistir. Bu sitenin asil yükünü cogumuzdan daha vatansever ve vefakar Türk Ermenileri cekmektedir.
Aranizda ingilizce bilenlerin siteyi enine boyuna gezmelerini ve fikirlerini belirtmelerini istiyorum. Acikca söyleyeyim bu site hic birsey yapmasa Ermeni kökenli Türklerle bizleri ayni cati altinda toplamasiyla bile cok övgüyü hak eder. Bu nedenle sizden özellikle elestirecek bir seyler görüyorsaniz bunu yazmanizi istiyoruz. Site tasarimi falan degil. Size ters gelen... Nasil diyeyim? Hani soroscularin sag gösterip sol gösteren yöntemleri vardir ya! Onu andiran en ufak bir sey görebiliyormusunuz allah askina? Sitenin Türk Ermenileri tarafindan yapilmasi size acaip geliyor mu? Vardir bunda bir is deyip iskilleniyormusunuz. Yoksa ne kadar güzel deyip mutlu mu oluyorsunuz?
Bu yazimin amaci sitenin reklamini yapmak degil. Emin olunuz! Sizlerden fikir aldiktan sonra cok anlatacaklarim var. Belkide bu anlatacaklarimla Ermeni diasporasinin yalanlarina karsi -sonuna kadar hakli oldugumuz halde- neden sürekli geri cekildigimizin sirlarini cözeriz birlikte... Cok doluyum! Beni anlayabilecek insanlara icimi dökmem gerek!
(not: Türkiyede blogger bi ara yasaklandi. site blogger üzerindedir. Son durum ne bilmiyorum)
Bu harika forum icin de kurucularina tesekkür ederim. Benim gibi yurtdisinda yasayanlar icin harika bir kaynak! Evet basit bir forum degil bir kaynak!