Ermeni iddialarina karsi actigimiz sitemiz hakkinda...

Genel & Güncel Konular

Ermeni iddialarina karsi actigimiz sitemiz hakkinda...

İletigönderen gökalp » Cum Kas 07, 2008 5:11

Sevgili arkadaslar

Uzunca bir süredir Ermeni Diasporasinin ve Tasnak bagnazliginin iddialarina karsi kendi capinda mücadele eden bir kardesinizim. Asagida adresini ekledigim bir sitemiz var. Sitenin tüm yükünü ceken elbette editör arkadaslarimiz. Ben siteye ve onun cabasina kendimce katki yapsamda daha cok gönül bagim nedeniyle "sitemiz" diyorum.

http://armenians-1915.blogspot.com/

Göreceginiz üzere sitemiz tümüyle Ingilizcedir. iki temel amaci vardir. 1 Ermeni melesine dair güncel olan ne varsa yayinlamak, böylelikle konuyla ilgilenenlerin taze ve her türlü bilgi almasini saglamak. 2. yeni, daha önce duyulmamis, duyulsada orijinali sunulmamis belgeleri, kitap ve günceleri herkese ulastirmak. Elbette temel hedef diasporanin soykirim yalanina ve nefret bezirganligina belgelerle yanit vermektir.

Sitemizin asil adi "Turkish Armenians blogspot" tur. Adi da bos degildir! Cünkü bu site bu güne kadar yapilamayani yapmis ve Ermeni kökenli Türk vatandaslari ile bizleri ayni cati altinda diaspora yalanlarina karsi birlestirmistir. Bu sitenin asil yükünü cogumuzdan daha vatansever ve vefakar Türk Ermenileri cekmektedir.

Aranizda ingilizce bilenlerin siteyi enine boyuna gezmelerini ve fikirlerini belirtmelerini istiyorum. Acikca söyleyeyim bu site hic birsey yapmasa Ermeni kökenli Türklerle bizleri ayni cati altinda toplamasiyla bile cok övgüyü hak eder. Bu nedenle sizden özellikle elestirecek bir seyler görüyorsaniz bunu yazmanizi istiyoruz. Site tasarimi falan degil. Size ters gelen... Nasil diyeyim? Hani soroscularin sag gösterip sol gösteren yöntemleri vardir ya! Onu andiran en ufak bir sey görebiliyormusunuz allah askina? Sitenin Türk Ermenileri tarafindan yapilmasi size acaip geliyor mu? Vardir bunda bir is deyip iskilleniyormusunuz. Yoksa ne kadar güzel deyip mutlu mu oluyorsunuz?

Bu yazimin amaci sitenin reklamini yapmak degil. Emin olunuz! Sizlerden fikir aldiktan sonra cok anlatacaklarim var. Belkide bu anlatacaklarimla Ermeni diasporasinin yalanlarina karsi -sonuna kadar hakli oldugumuz halde- neden sürekli geri cekildigimizin sirlarini cözeriz birlikte... Cok doluyum! Beni anlayabilecek insanlara icimi dökmem gerek!

(not: Türkiyede blogger bi ara yasaklandi. site blogger üzerindedir. Son durum ne bilmiyorum)
Bu harika forum icin de kurucularina tesekkür ederim. Benim gibi yurtdisinda yasayanlar icin harika bir kaynak! Evet basit bir forum degil bir kaynak!
Kullanıcı küçük betizi
gökalp
Üye
Üye

İletiler: 23

İletigönderen İlteriş » Cum Kas 07, 2008 9:30

Tesekkurler, elimden geldigince katkida bulunacagim, cabanizi tebrik ederim.
Saygilar.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Kas 08, 2008 17:06

Siteyi inceleyeceğim kardeş.Teşekkürler.

Siteyi inceledim.İlk dakikada yediğim ANCA(Armenians National Committe of America,Amerikan Ermenileri Milli Komitesi) Başkanının Türk Hükümeti nezdinde Türk Milleti'ne saldırdığı Obama'nın seçilmesi üzerine yayınladığı mesaj golü hariç site dürüst bir siteye benziyor.Tabi ki bunlar 1 saatlik incelemenin sonucunda edindiğim izlenimlerdir.

Ayrıca farkettiğim ilginç bir konuyu da aşağıya yazıyorum.

Sitede http://armenians-1915.blogspot.com/2008 ... frail.html adresinden ulaşacağınız sayfada 8 Eylül 1937 ve 23 Eylül 1937 tarihli Amerika'nın Türkiye'deki Temsilcisi Walter S. Washington 'ın hem kendi bakanlığına ve hem de o tarihlerdeki Dış İşleri Bakan Vekili olduğu anlaşılan soyadı Menemencioğlu olan kişiye hitaben yazdığı mektupların İngilizce basımları gösteriliyor.

Buradaki iddiaya göre Türk Hükümeti Amerikan Hükümeti'ne,Amerikan vatandaşı olan Ermenilerin tazminat taleplerine istinaden 1.300.000 Dolar vermeyi kabul ettiği,bu miktarın bir komisyonun detaylı incelemeleri ve uygun ödeme planı çerçevesinde 899.338,09 Dolar'a düşürüldüğü,bu miktarın 200.000 Dolar'ının çoktan Türk Hükümeti tarafından Amerikan Hükümeti'ne ödendiği,kalan 699.338,09 Doları'nın da eşit 6 taksitte ödenmesi konusunda anlaşıldığı,1938-1939-1940-1941-1942 ve 1943 yıllarının Haziran aylarında 100.000'er Doların ödeneceği,son taksit olan 99.338,09 Doların da 1944 yılında ödeneceği yazıyor.

Bu ödemelerin karşılığında da bundan sonra Amerikan Ermenileri'nin ileriki tarihlerde hiçbir şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nden tazminat talebinde bulunamayacakları yazıyor.

Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.Hiç böyle bir olay hakkında bilgisi olan var mı?Ben de araştırıyorum hemen.

İsimleri kontrol ettim.İsimlerde bir hata görünmüyor.Her iki isimde alıntılanan sayfalardaki görevleri yine aynı sayfalarda bahsedilen tarihlerde yürütmüşler.

Burada ben anılan olaya taktım.Şimdiye kadar ben böyle bir şey duymadım.Yani Amerikan Hükümeti'ne Amerikan Ermenileri'nin tazminat taleplerine karşılık olarak para verilmesi demek resmen SOYKIRIMI kabul etmek(değil midir yoksa?)tir.Bu konuda bilgisi olanların derhal benimle temasa geçmesini rica ediyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Elveda Tazminat!!!!

İletigönderen gökalp » Cmt Kas 08, 2008 23:43

Cetin Tas bey tesekkür ederim incelediginiz icin.

Öncelikle o ANCA yazisina takilmayiniz (onun gibi cok haber geciyoruz). Sitenin amaci yukarida da yazdigim üzere öncelikle bilgi ama her türlü bilgi vermektir. Biz milletce sahte soykirima karsi bir psikolojik harb veriyoruz. Psikolojik harp ve propaganda savasinda rakibin ne yaptigini bilmek hayatidir. Biz Diasporanin kaynaklarini gözlemliyoruz ve onlarin psikoloji ve taktiklerini ortaya koymak icin elbette onlarin yayinlarini da bu konuda profesyonel olarak calisanlara sunuyoruz.

Dediginiz belgeyi bendeniz yaklasik 4-5 gün önce buldum ve Sükrü beye ilettim. Dolayisiyla daha önce hic duymamis olmaniz normaldir. Belge tümüyle orijinaldir dolayisiyla isimleri ve tarihi ayrintilari kontrol etmenize gerek yok. Bu belge Ermenilerin son tazminat umudunu gömen bir belge olmustur ve cok önemlidir.

Bileceginiz üzere ermeni meselesi Lozan`da tamiyle kapanmistir. Avrupadaki Ermenilerin tazminat alma olasiliklari yoktur. Ancak yine biliyorsunuzdur Amerikadaki Ermeniler Osmanli tebaaligindan Amerikan vatandasligina gecmisler, bu sirada Osmanli topraginda cok miktarda mal, mülk ve akraba birakmislardir. Türkiye ve ABD arasinda -daha önce bilinen- bir anlasma olmamasi dolayisiyla, diaspora tazminat alabilecekleri umuduyla bu konuda bastiriyordu.

Bu sadece bir "claim" anlasmasidir. Hic bir sekilde soykirimi kabul etme gibi bir anlami yoktur. Türk topraklarinda olan savas sebebiyle maddi yada manevi kayip yasamis Ermeni, Rum yada diger kökenli amerikan vatandaslarinin savas sebepli zararlarina karsilik yapilan bir anlasmadir ve TÜM ABD vatandaslarina yöneliktir. Bu anlasmayi imzalamamizin pek cok tarihi sebebi vardir. (lozan`in ABD tarafindan imzalanmamasi -bir not: ABDnin imzalamadigi Lozan baska bir Lozan anlasmasidir. Bu konuda cok yalan yanlis konusuluyor-. ABD de muazzam anti-Türk yapilanma) Ama su gün iyiki Atatürk bu anlasmayi yapip olayi kapatmis diyoruz...

Eger belgeyi ve detaylarini isterseniz bana mail adresinizi yaziniz. Ben güvenlik sebebiyle Ermeni meselesine dair konularda ad ve mail adresimi acik yazmiyorum. özür dilerim.
Kullanıcı küçük betizi
gökalp
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Kas 09, 2008 0:17

Gökalp bey.
Teşekkür ederim.
Güzel bir iş yapmışsınız.

Ben de FACEBOOK'ta geçen sene kurduğum ARMENIAN GENOCIDE IS THE BIGGEST LIE OF THE HISTORY isimli siteye bu belgelerin(haber küpürleri) yarısını yükledim.Yarısını da yarın yükleyeceğim.

Yalnız Lozan Antlaşması iki tane değildir.Yani Türkiye Cumhuriyeti'nin Avrupa Devletleri tarafından resmen tanındığı antlaşma olan LOZAN ANTLAŞMASI'dır ABD'nin imzalamadığı.Bu konudaki bilgiler nettir.ABD pek çok konuda pek çok devlete yaptığı iki yüzlü politikayı daha Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda da yapmıştır.

Hukuk öyle ilginç bir bilimdir ki bir tek söz bile lastik gibi uzatılıp üzerine kitaplar yazılabilir.Günümüzde bu sizin bulduğunuzu söylediğiniz belgelerin karşı taraf tarafından kendi amaçları için kullanılmayacağından emin değilim.
Aynı şekilde haber küpürleri de bence Türkiye'nin tezlerinin doğruluğunu ispatlamaya yetecektir.

Size mesaj atacağım.
Sevgiler.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

lozan ve Amerika ve yeni belge hakkinda

İletigönderen gökalp » Pzr Kas 09, 2008 4:22

Cetin bey.

Sitede daha pek cok yeni ve malesef Türk dis isleri tarafindan bile faydalanilmamis (ve belkide daha bilinmeyen) belgeler var. Örnegin

1. tasnaklarin sosyalist enternasyonele 1910 yilinda sunduklari sunum/belge. Her köy ve mezrada 10-50 ser kisilik sözde savunma gruplari kurduklari bunlari nasil silahlandirdiklari ayrintisiyla anlatiliyor. Sitedeki arkadaslar fransizcasini buldu ve ingilizceye cevirdiler.

2. Near East relief denilen ABD yardim kurulusnun raporlari. Malum, savas sirasinda ABD "Near East Relief" ile suriye ve cevresinde muhtaclara barinak ve besin saglamsiti. Babasinin hayrina degil tabi... "Soykirim yapan bir ülke nasil olupta öldürmek istedigi insanlara uluslar arasi yardima izin veriyor yahu?" diyemeyecek kadar insanlarin beyni propagandayla uyusmus. Ama belgede dökülen sayilara katiginizda nerdeyse 1.5 milyon Ermeni hayatta görünüyor. E hani 1.5 milyon ölü Ermeni. Bu belgeyi Amerikanin suratina carpacak disisleri elemani daha ortada yok.

3. Eskiden osmanli mebusu olan. Savasla birlikte emrindeki Ermeni askerleriyle rus ordusuna gecen Garegin Pastirmaciyan (nami diger Armen Garo) Yaptiklarini bir bir sayip döküyor. Download edebilirsiniz. bkn:

These were the circumstances under which the mobilization of 1914: took place in the Caucasus. The Armenian reservists, about 160,000 in number, gladly responded to the call, for the simple reason that they were to fight the arch enemy of their historic race. Besides the regular soldiers, nearly 20,000 volunteers expressed their readiness to take up arms against the Turks.

p.21
The tenth army corps, during its march from Olti to Sarikamish, suffered a delay of twenty-four hours in the Barduz Pass, due to the heroic resistance of the fourth battalion of the Armenian volunteers which made up the Russian reserve.
…
Opposite Sarikamish, where a battle was waged for three days and three nights, the Turks suffered a loss of 30,000 men, mostly due to cold rather than to the Russian arms.
…
Six hundred Armenian veterans fell in the Barduz Pass, and at such a high price saved the 60,000 Russians from being taken prisoners by the Turks.

Sarikamis faciasi bizim sayemizde olmustur diyor daha ne desin!!!!

Daha nice kitaplar. Indirilebilir halleriyle kitaplar kisminda mevcut

Tüm bunlar herkese acik. Okunsun kullanilsin diyerek siteye koyduk. hepsini toplasan 10-15 kadar kisi kendisinden fedakarlik ederek milyonlar alan lobi kuruluslarinin bulamadigi (?) belge ve bilgileri sunuyor ama ilac icin bir insan bunlardan bahsetmiyor! Her kurulusa, Türk lobisine ve hatta medyaya yazilar yaziyoruz ama ne care. Nedir bu durum benim aklim almiyor. Acaba Türk Ermenileri var diye mi bu yapiliyor. Bagirlarina basacaklari yerde...! Yoksa basit bir vurdum duymazlik mi? Yoksa "lobicilik lazimsa, belge lazimsa onuda ancak biz yapariz" tavri mi?

Yukaridaki konuda ABD`nin yayinladigi masif bir belge var. Konsolosluga sorduk tik yok. Sonra kütüphaneden buldurdum, ögrenci arkadaslar kopya yapti, 817 sayfa orjinal belge Amerikadan getirtebilecek para ya bulunur ya bulunmaz. iste doluyum dedigim bunlar!

Bu isin icine girdikce bu ülke öyle sahipsiz, öyle kimsesiz kalmis ki... görüyoruz ve icimiz kaniyor!

(Lozan meselesini sonra konusabiliriz dilerseniz. Ayni belge degildir ikisi. Ama sonuc ayni kapiya cikar. ABD TC´ni tanimamistir to 1930 lu yillara kadar)

Belgenin Ermeniler tarafindan kullanilmasi konusunda bizde tereddüt ettik. Yalniz durum söyle.

1. Diasporacilar bu belgeyi ve bizde henüz olmayan asil raporlari zaten bizden önce biliyorlardi! Islerine gelse davul zurna ile duyururlardi coktan.
2. Ermenilerin Amerikan sigorta kuruluslarina actiklari dava rededilince bu belgelerin varligi internette yazildi.
3. Atatürk zamaninda yapilmis bir anlasma. Atatürkün yas tahtaya basmayacagi malum!
Kullanıcı küçük betizi
gökalp
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Kas 09, 2008 10:02

Gökalp kardeşim.
Çabalarınız beni sabahın saat 9'unda o kadar duygulandırdı ve bir o kadar da kederlendirdi ki,anlatamam size.Her şeyden önce emeklerinize sağlık.
Bu ülke gerçekten de sahipsiz Gökalp kardeşim.Bu bir gerçek.Bu ülke özellikle son 20 yıldır başı boş,düzensizliğin düzenini inşa edenler sayesinde milli çıkarlarından vazgeçmiş,etken değil edilgen politikalara mahkum olmuş bir ülke.
Ama bu ülkenin tarihi,etnik zenginliği(pekçokları gibi bunu olumsuzluk olarak görenlerden değilim)ve bu etnik zenginliğin getirdiği kültürel çeşitlilik insanlarımızın pekçoğunun bilinç altına devletine,milletine,ülkesine sahip çıkma refleksi kazandırmıştır.Bu nedenle bu ülkenin Türk,Ermeni,Kürt,Arap,Kafkas ve daha pek çok kökenli halkları TÜRK MİLLETİ'nin parçası olmanın onur ve şerefiyle ülkelerinin çıkarlarını sonuna kadar savunmaya devam edeceklerdir.

Bizler 12 Eylül Faşizmi sonrası darmadağın edilmiş,depolitize edilmeye çalışılmış ve ne yazık ki bunda da çok başarılı olunmuş bir milletin çocuklarıyız.Hal böyle olunca haksızlıklarla savaşmak,mücadele etmek daha da zorlaşıyor senin gibi,benim gibi,bizim gibi bireyler açısından.

Sana bir soru.Bu belgeleri sözgelimi Emin Çölaşan'a,Erol Manisalı'ya,Doğu Perinçek'e,sözün özü vatansever bilinen gazeteci-yazarlara gönderdin mi ya da göndermeyi düşündün mü?Dış İşleri Bakanlığı ile doğrudan ya da elçilik-konsolosluk aracılığı ile temasa geçtin mi?Eğer bunları yapmadıysanız bir de bunu deneyin.Amerika'daki Türk Lobisi ile ilgili çok fazla şüphelerim var Gökalp kardeşim.Bunları sonra tartışırız.Ama eğer sadece Amerika içinde kaldıysa bu çabaların ve bu çabalar da Türk lobisi ve orada ki medya ile sınırlı kaldıysa bence bir de anavatanı-Türkiye'yi denemelisiniz.Ben kendi başıma yapabileceğim sınırlı faaliyetlerle sitenizi,sitenizdeki belgeleri,kitapları tanıtmaya çalışacağım.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen ceyfir » Cum Kas 14, 2008 11:48

Ben de siteyi incelemeye başladım.

Günümüzdeki film video TV gibi görsel medyadan nasibini almış fazla okumaya zaman ayırmama tembelliğine yakalanmış biz Türkler için oldukça fazla içerik olan bir site.

Önce site hakkındaki about us ve sık sorulan soruları bitirdim ki, bana bilgi kaynaklarının kaynakları hakkında bilgi versin dedim.

Elime çocukluğumdan beri hangi yayın geçerse geçsin editoryal kısımları daima en az içerik kadar ilgimi çekmiştir.

Okuduğum kadarıyla site Türkiye dışından yönetiliyor. 3 yıl kadar bir sürede bu kadar malzemenin biraya getirilmesi, ya da bu kadar malzemenin hepsinin bir sitede toplanmasından dolayı adına yaraşır (Resource Center) bir yere benziyor.

Birkaç güne kadar daha da fazla inceleyip burada sizlerle paylaşmak dileğiyle
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletiler: 29

İletigönderen Çetin Taş » Cum Kas 14, 2008 21:45

Site güzel bir site.Tüm arkadaşlarımızı faydalanmaya çağırıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzt Kas 17, 2008 1:40

Sitenizi, sitemizin "Dost Siteler" sölümüne ekledik.

Eğer yararlanmadıysanız;

http://www.tsk.mil.tr/8_TARIHTEN_KESITL ... eni_faaliy etleri.htm

http://www.eraren.org/

... adreslerindeki bilgi ve belgelerden yararlanabilirsiniz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen gökalp » Pzt Kas 17, 2008 3:50

Yorumlara tesekkürler.

Özelliklede dost sitelere eklediginiz icin tesekkürler. Zira googleda sitelerin yükselmesi icin linkler önemli.

Cetin abi. (Cetin abi diyorum artik internette resminizi gördüm)

Öncelikle gec cevap icin kusura bakmayin. Size belgeyide mail aticam. Sadece su son günler cok yogun gecti.

Biz Türkiyede cok yere basvurduk!
Bakin yeni yayinlamis kitabini sitede acik olarak sunan Sükrü Aya adli büyügümüz var. Kendisinin kitabi yakin zamanda basildi (ist. Tic. universitesi sagolsun). Tümüyle yabanci belgelere ve kaynaklara dayanan bir kitap. Öncelikli olarak ingilizce yayinlandi. Kitabin tanitim toplantisi istanbul ticaret universitesinde bazi eski siyasilerin de katildigi bir toplantiyla yapildi. Tüm basin organlarina davetiye gönderildi, cagri yapildi. Tahmin edeceginiz üzere büyük basindan kimse ilgi göstermedi ve haber olmadi. Simdi kitabin kisaltilmis (orjinali 700 küsür sayfa) Türkcesi icin yayin evi araniyor. KIMSE BASMIYOR!!! kimse basmiyor!

Kitabin ingilizcesini öncelikle yurt disinda bastirilmaya calisilmis ve kimse basmamisti. Biz buna dövünürken, simdi Türkcesini Türkiyede kimse basmiyor.

ceyfir:
Konuyu ciddi takip eden biri olarak samimiyetle söyleyeyim sitemiz gercekten saglam bir arsivdir. Yurt disinda yasayan bir avuc insan tarafindan götürülmektedir. En önemlisi baska hic bir yerde bulamayacaginiz orijinal belge ve kitaplari yayinliyoruz. Bakin daha bu gün tarihi bir Fransiz gazetesini bulduk. Fransizcadan ingilizce cevirisini yapip yayinladik. Ha... Bu sitenin bu kadar is yapabilmesi guru verici... de... Türk devleti ne yapiyor? Bir avuc insanin yapabildigini nicin yapamiyor?

Artik konsoloslarimizin cumhuriyet bayraminda bayrak asmadiklarini duyuyoruz! Aktif bir hakim Taraf gazetesine soykirimi taniyan ve Isvicre`nin soykirim reddini suc sayan yasasini savunan bir yazi yazdi! Halacoglunun apartopar görevinden atilmasi ardindan Gül`ün Ermeni acilimi büyük bir tezgahin yavasca gittigini gösteriyor. Obama ve ekibi sözde soykirimi taniyacaktir. Bunun ardindan olusacak infial dinince soykirim anitina hazir olun derim!
-------------------------------------------------------

http://armenians-1915.blogspot.com/
Kullanıcı küçük betizi
gökalp
Üye
Üye

İletigönderen ceyfir » Pzt Kas 17, 2008 7:37

gökalp kardeşim:

Siteyi etraflı inceledikçe sitenin ne kadar çok emek sarfedilmiş ve de yapılmamış birşeyi yaptığına tanık oluyorum.

" rakibin ne yaptigini bilmek hayatidir" sözleriniz bağlamında karşı görüşlere de ayrıntılı bilgi verilmesi, takipçilerin gözlerini daha da açmasına neden oluyor ya da başka bir deyişle ermeni medyasından alıntıları göz ardı etmemekle kafayı kuma sokmamak sağlanmış oluyor.

Sizin ve siteye çalışan tüm emekçilerin karşısında saygıyla eğiliyorum
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletiler: 29

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Kas 17, 2008 9:50

Gökalp kardeşim.
Türkiye'de öncelikle KAYNAK YAYINLARI'na başvurun.
Onlara konuyu teferruatlı anlatırsanız bence büyük ihtimalle kitabı basacaklardır.Eğer zayıf ihtimalde olsa yan çizerlerse bence AYDINLIK dergisi ile bağlantıya geçin.Ya da CUMHURİYET gazetesi ile bağlantıya geçin.Bu gazete ve dergi ile temasa geçmeye çalışırken size tavsiyem bu dergi ve gazetenin önde gelen,tanınan isimleriyle bağlantı kurmaya çalışın.

Sitenizdeki ERMENİ saldırılarına ait Amerikan ve Avrupa gazetelerine ait küpürleri kendi kurduğum Facebook grubuna yapıştırdım.Pekçok arkadaşım da bu küpürleri kopyalayıp yaymaya başladılar.Bence kısa zamanda bu küpürler bir şekilde gazete veya televizyonda ses getirecek.

Askerlik yapanlar bilir.Daha yapılacak çok iş olduğuna göre söylenecek söz bellidir....

DEVAM!
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x