Ermenilerden ağır tahrik

Ermenilerin soykırım iddialarını çürüten ve asıl katliam sahiplerinin onlar olduğunu gösteren bölüm.

Ermenilerden ağır tahrik

İletigönderen checker854 » Sal Nis 10, 2007 21:32

Ermeni Diasporası sözde ermeni soykırımı için hazırlattıkları posterleri Internet'te oylamaya sundu.

Ermeni sanatçıların gönderdikleri posterlerin arasında en fazla oyu alan poster oylama sonrasında sözde soykırımın sembolü haline getirilecek.

Sözde Ermeni soykırım kampanyalarına şimdide poster görüntüleri girdi. Sözde katliamın 100'cü yılına kadar tüm dünyada yoğun bir propaganda kampanyası başlatan ermeni diasporası Internet üzerinden sürdürdüğü poster kampanyasını oylamaya açtı.

En iyi sözde soykırımı anlatan posterin seçilmesini isteyen Ermeniler çıkan sonuça göre kampanyalarında hep bu posteri kullanacaklar. sitede oylamaya açılan posterleri her platformda kullanmaya hedefleyen Ermeniler bu kampanyalarında gelir de elde etmeyi umuyorlar. Sitede beğenilen posterlerin büyük boy olanlarını da 15 dolar ile 35 dolar arasında değişen fiyatlar ile de satışa sunulmuş.

Sitede Türk insanını aşağılayan posterler bulunuyor.Bu kampanyalara Ermenistan Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan, 2006 yılından itibaren Ermeni soykırım iddialarıyla ilgili çalışmalar ve bu iddiaların tanınmasına katkıda bulunanlara "Cumhurbaşkanlığı ödülü" verileceğini açıklaması ile hız kazandığı biliniyor. Koçaryan, yaptığı açıklamada, bu ödülün "uluslararası statüde olması gerektiğini" savunmuştu. Kaliforniya santa calara'dan yayın yapan siteyi İsrail'de faaliyet gösteren ve Ruben Malayan ait olan 15levels Graphic Design firması yapmış. http://www.armenian genocideposters. org/ adresindeki posterleri görebilirsiniz. Bu sene ABD kongeresinden' de sözde soykırım tasarısını geçirmekte kararlı olan Ermeniler bu posterler ile dünya kamuoyunu etkilemeye çalışıyorlar.

HEDEF AB ÜYELİĞİNİN ENGELLENMESİ

Öte yandan Ermenistan Devrimci Federasyonu (Taşnaksütyun) bürosunun girişimleriyle, Ocak 2006'de, Avrupa'da faaliyet gösteren ofisler ve Ay Data teşkilatının iştirakiyle Atina'da Türkiye'ye karşı yapılacak politikalar ve propaganda için bir konferans düzenlendi.

Taşnaksütyun artık, Türkiye'nin AB üyelik sürecinin baltalanması için, Avrupa teşkilatlarının ve özellikle Avrupa'daki üniversite gençliğinin daha faal bir görünüm kazanmasını istiyor.

Konferans, Ermeni davasının yurtdışındaki üniversite gençliği ve Avrupa teşkilatları tarafından daha etkin şekilde savunulmasının sağlanmasının yanı sıra, mesnetsiz Ermeni iddialarının Türkiye'nin AB üyelik süreci ile iyiden iyiye ilişkilendirilmesini amaçlıyor.

Fransa, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs, Avusturya, Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere'den temsilcilerin yanı sıra, Ay Data teşkilatının Yakın Doğu Komisyonu temsilcileri, Taşnaksütyun büro çalışanları ve Ermenistan Parlamentosu' ndaki milletvekillerinin katıldığı konferansta; "AB'nin, Türkiye'nin üyeliği konusunda, (sözde) Ermeni soykırımını şart olarak ileri sürmesi için çalışma yapılması gerektiği" vurgulandı.

kaynak: haberturk.com

İŞTE O AFİŞLER

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/1.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/2_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/3_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/4_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/5_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/6_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/7_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/19871/9_k.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye
 
İletiler: 341
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:43
Konum: Viyana

Şu dizine dön: Ermeni Meselesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x