Eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'dan AKP'ye sert sözler: Çok yolsuzluk gördüm ama.

Genel & Güncel Konular

Eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'dan AKP'ye sert sözler: Çok yolsuzluk gördüm ama.

İletigönderen İlteriş Kağan » Çrş Eki 28, 2020 22:55

Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan, AKP'ye yönelik çok sert ifadeler kullandı. AKP döneminde önemli görevlerde bulunan Yusuf Ziya Özcan, "AK Parti döneminin son 10 yılda yaptıkları gibi bir yolsuzluk hiç görmedim" dedi.
Resim
Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan, yolsuzluklara 'isyan' etti.

"Bizi idare edenlerin yolsuzluk yaptığını çok gördüm ama AK Parti döneminin son 10 yılda yaptıkları gibi bir yolsuzluk hiç görmedim" açıklamasını yaptı.

Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yetmiş yaşındayım. Bizi idare edenlerin yolsuzluk yaptığını çok gördüm ama AK Parti döneminin son 10 yılda yaptıkları gibi bir yolsuzluk hiç görmedim. Bunlar o boyuta ulaştı ki vatandaşlardan saklamak için bilgilere erişim yasakları getiriliyor. Bu mu uçan Türkiye?" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:
Resim
AKP iktidarında Yükseköğretim Kurulu'nun başına getirilen Yusuf Ziya Özcan bu görevde 4 yıl kalmıştı. Özcan daha sonra da büyükelçi olarak atanmıştı
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x