Eve mi dönecekler Filistinliler'i katledip İran'ı bombalayıp ? BATI ile iş birliğimizin bahanesi ne ?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Eve mi dönecekler Filistinliler'i katledip İran'ı bombalayıp ? BATI ile iş birliğimizin bahanesi ne ?

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Pzt Şub 19, 2024 9:40



Türkiye'nin bahanesi ne ? İran'ı bombalamak için yanıp tutuşuyor bahane arıyor Amerikalılar onlarca yıldır. Filistinliler şu anda katlediliyor. Haçlı Seferleri 23 yıldır yoğun bir şekilde devam ediyor.

Türkiye'nin bahanesi ne ? Bize birşey yapmazlar, böldürtmeyiz ülkemizi, İran'ı da bombalayı eve dönerler mi ?

Eve döneceklerini nereden biliyor sunuz ? Bahaneniz ne ? Stratejileri Müslümanları yakıp yıkıp katledip yağmalayıp, düşman yaratıp , bu toprakları terkedip eve mi dönmek sonra ?

Müslümanları düşman edip, sonra bırakıp Çin desteği ile 20 yılda kalkınmaları ve bir de düşman bir müslüman medeniyeti mi görmek karşılarında ?

Niyetleri nedir ? Stratejileri nedir ? Türkiye'nin bahanesi nedir Batı ile işbirliği yapmakta ? yakıp yıkıp gidecekler mi ? Bize zararı olmayacak mı ?

Sonrasını düşünmediler mi ? Sovyet ordusu gitti, soğuk savaş bombalarını kafalarına atalıp, yakalım, yıkalım, yağmalayalım, sonra eve mi dönelim ?

Eve dönme stratejileri mi var ? Büyük İsrail ve Büyük Kürdistan kurmayacaklar mı ? Sonra duracaklar mı ? Büyük askeri ve teknolojik üstünlükleri ile birşeyler yapmayacaklar mı ? 11 Eylül gibi bir müslüman düşmanlığı tiyatrosu bu topraklara neler yapmaz ? 10 sene sonra yapay zekanın yaratacağı işsizleri Orta Doğu'ya yığmazlar mı ?

Bir gecede havadan trilyonlarca dolarlar basanlar , seferber olup, silah üretip tekrar geldiklerinde bizler ne yapabiliriz ? 1915te dünyayı 400 yıl sömürüp gelmediler mi kapımıza ? Şu anda kapımıza dayanmadılar mı ?

Bir savunma stratejisi gerekmiyor mu ? Rusya ile birlikte bir seferberlik ile askeri teknolojimizi ve endüstrimizi geliştirmek, 700 tane nükleer silah alıp bombalanamaz bölünemez ve yıkılamaz bir devlet ve millet olmamız gerekmiyor mu ? Arkamızı Asya'ya yaslayarak, Asya'da bir savunma stratejisi geliştirmek gerekmiyor mu ?


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x