Evet Şimdi Bizim Zamanımız Geldi

Evet Şimdi Bizim Zamanımız Geldi

İletigönderen Güncel Meydan » Pzt Haz 13, 2011 17:01

Evet Şimdi Bizim Zamanımız Geldi

TEOMAN ALİLİ

Devrimciler, artık sıcak sulardan vazgeçmenin ve sipere girmenin zamanı geldi. Sıcak su devrimciğiliği bitti. Karardıkça ortalık mazlum milletlerin devrimcileri ortaya çıkar. Şimdi ortaya çıkma zamanı ve bütün kayıplara rağmen kavgayı sertleştirme zamanıdır. Ordu biziz, kalem biziz, yiğit biziz, nene hatun biziz... Kuvay ı Milliye hangi ortamda çıktı demiyeceğim, tarihten bahsedip bilindik cümleleri kurmayacağım çünkü size geleceği anlatacağım. Benim elimde bir küre var ve bu kürede gördüklerimi size hep anlatmaya çalıştım. Seri katilin düzeninde elbette üzücü şeyler olacak. Ülkemiz bölünme tehlikesiyle karşı karşıya bu kez gerçekten bu durum var. Anayasa değişikliği bahanesiyle ülkemiz “tekil devlet” olmaktan “çok etnikli devlet” olma yolunda endişeler yaşıyor. Hatta bazı yorumlara göre sivil itaatsizlik girişimleriyle ülkemizde iç savaş ortamı yaratılacak. Olabilir, bundan böyle herşeye hazır olmalıyız.


15 AĞUSTOS’TAN 15 HAZİRAN’A ŞİFRELER

Dikkat ettiniz mi, Abdullah Öcalan, 15 AĞUSTOS 2009 günü taleplerini açıklayacağını söylemişti. Ben Haber Masası’nda 8 Ağustos 2009’da Öcalan’ın ne isteyeceğini açıklamıştım. Üstelik haber kaynağımın ABD olduğunu da söylemiştim. Haberime göre PKK elebaşı, BM İkiz Yasaları ve Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Yasaları’na dayanarak taleplerini ABD’yle danışıklı olarak hazırlamıştı. Meraklısı o günlerde yaptığım haberi http://www.dailymotion.com/video/xa5rsx ... tynda_news linkinden izleyebilirler. 8 Ağustos günü haberi yayınladım ve 9 Ağustos’ta gözaltına alındım sonrası malum Türkiye’den sınırdışı edildim. Aradan iki yıl geçti köprüden de çok sular aktı ve nihayet Öcalan, 15 Haziran 2011’i işaret etmeye başladı. Nedir? “İçsavaş tehdidi.” Peki böyle bir durum mümkün mü? Malesef mümkün.


IRKÇILIĞA KARŞI MÜCADELE

Artık bu duruma karşı en kararlı duruşun yapılması gerekiyor. Hayır, mesele Türküm diyenlerle, Türk değilim diyenler arasında bir içsavaşa taraf olmak değil tam tersine kendine Türk dese de demese de Türk milletine mensup insanların birbirlerine karşı savaşmasını engelleme meselesidir. Mesele bugün en zor olanı yapmak ve milleti birleştiren unsurları bulup o unsurlarla birlikte hareket etme meselesidir. Bunun için öncelikle etnik ayrılık getiren anayasa değşikliğinin Kürt kökenli insanlara hiçbir şey getirmeyeceğini tam tersine açlık ve sefalet getireceğini göstermek için her türlü çabayı harcamak gerekiyor. Bugün en büyük ahmaklık ırkçı noktalara dönüp Türk-Kürt tartışması yapmaktır. Bugün artık millet tanımını en iyi biçimde anlatmak ve millet mevzisini oluşturmak gerekiyor. Matematik hesapla bakarsak Türkiye’nin en az yüzde 85’i bölünmeye karşıdır. Önemli olan bu yüzde 85’e doğruyu göstermektir. Şimdi devrimcilerin zamanı geldi. Artık zor olanı görüp, zor olan için mücadele etmek gerekiyor. Cumhuriyet yolunda birlik kazanır, birleştiren kazanır. Bu tarihi gerçek 1. Dünya Savaşı sonrasında Türkiye’yi ve SSCB’yi, 2. Dünya Savaşı sonrasında Çin’i, Yugoslavya’yı ve diğer sosyalist devletleri kuran tarihi gerçektir. Milli birliğini ayakta tutanlar yaşadı, tutamayanlar parçalandı.
TEOMAN ALİLİ, 12 Haziran 2011
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x