01.Fdisk Ãekmek ıçin Bir Adet Sistem Disketine ıhtiyacımız var. Ardından ışletim Sistemi Kuracaksak Bir adet te ışletim Sistemine ıhtiyacımız Var
02.ılk önce Makınayı Kapatınız. Sistem Disketini Bilgisayara takınız. [ Floppy ]
03.Bilgisayarınızı Açınız. ışletim Sistemi Cd sini Bilgisayarınıza takınız. Karsınıza yazılar çıkıcak buradan 1 nolu seceneği Seciniz. Yani Bilgisayarımı Cd rom destegi ile baslatı seciniz. Bir Kac Yazı daha yazdıktan sonra Bilgisayar A sürücüsüne Dusecektir.
04.Burada Hdd ye Fdisk çekmeye Baslıyoruz. ılk once Sürücü a: da ikenfdisk komutunu yazınız.
05.Karsınıza 4 secenek cıkacaktır. Bundan sonra yapmamız gereken ilk once hdd yi silicez ve sonra yenıden kurup format çekicez. Karsımıza çıkan 4 secenekten 3 nolu seceneği seciniz. Entere basınız
06.Gene karsımıza Secenekler çıkacak buradan da Silme bolumunu yani 3 Nolu seceneği seceriz.Enter. Bir kaç kez daha enter.Karsınıza çıkanları okeyleyınız.
07.Gene Karsımıza Secenek Ãıkacak Sımdı Burada Hdd ye fdiski attık yenıden kuruyoruz. Karsımıza çıkan secenekten Kurma seceneğini yani 1 nolu secenek. Enter
08.Gene karsımıza secenekler çıkacaktır. Buradanda gene 1 Nolu seceneği secip entere basıyoruz. Bir kaç defa hiç bir sey yapmadan entere bastıktan sonra sürücü a: ya duser.
09.Sürücü a ya dusunce makınaya kesınlıkle format atıyoruz Format atmak için hemen Sürücü a da iken format c: yazarız. Ve formatı atarız.Format atma işlemi bitince makınayı kapatınız ve yenıden açınız.
10.Fdisk ışlemi Bitmiştir. Hangi ışletim Sistemini Kuracaksanız Kurabilirsiniz