F.G: Hakkımız olan yere sızmayız; Gireriz!

Genel & Güncel Konular

F.G: Hakkımız olan yere sızmayız; Gireriz!

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Oca 05, 2008 18:50

[img]http://www.ensonhaber.com/images/news/86282.jpg[/img]

Fethullah Gülen: Sızmayız gireriz

Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, devlet kadrolarına sızdıkları yönündeki iddialara son kitabında yanıt veriyor.

Son kitabı "Ölümsüzlük İksiri"nde, cemaat mensuplarının devlet kadrolarına sızdığı iddialarına yanıt veren Fethullah Gülen, "Bir milletin ferdi, kendi milleti için var olan müesseselere sızmaz, hakkıdır girer" dedi

Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden Fethullah Gülen, son kitabında cemaat mensuplarının devlet kadrolarına sızdığı iddialarına yanıt verdi. Gülen, "Bir milletin ferdi, kendi milleti için var olan müesseselere sızmaz; hakkıdır girer oraya; mülkiyeye de girer adliyeye de, istihbarata da girer hariciyeye de" dedi.

Fethullah Gülen'in güncel meselelere ilişkin görüşlerini kaleme aldığı "Ölümsüzlük İksiri" adlı kitabı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nca yayımlandı.

"İftiraya uğradım"

Kitapta, fikir öncülüğünü yaptığı eğitim faaliyetleri konusunda iftiraya uğradığını belirten Gülen, bu faaliyetlerin maddi kaynağına ilişkin iddialar için şunları söyledi:
"Bugüne kadar milletimiz adına ciddi hiçbir şey yapmamış olan ve yarınları adına da hiçbir şey yapacak gibi görünmeyen, sadece 'Nerede bir villa kapabilirim?' hülyalarıyla oturup kalkan kimseler kıskançlıkları sebebiyle iftira atıyorlar. Dahası millet ve vatan uğruna fedakârlığın ne demek olduğunu bilmediklerinden Anadolu insanının bu okulları ne fedakârlıklarla devam ettirdiğini kavrayamıyorlar."

'Askere yine giderim'

Kitabında eğitim müesseselerinin milletin malı olduğunu, değirmenin suyunun da Anadolu'nun tertemiz bağrından geldiğini daha önce de anlattığını belirten Gülen, orduyla karşı karşıya getirilmesinin, din ve dindarlara karşı tavır alanların tutumu olduğunu iddia ederek şu ifadeleri kullandı:
"Neredeyse 70 yaşına basıyorum. Bugün çağırsalar yine giderim o mübarek asker ocağına. İnsanlar genel olarak orduyu vatanın bekçisi diye anlatırlar. Bence, o topyekûn mukaddeslerin; mazinin, milli kültürün, hürriyet ve emniyetin en emin muhafızıdır."

Devlet kadrolarına sızdıkları yolundaki iddialara değinen Gülen, bir insanın kendi millet fertlerini yine kendi memleketindeki bazı müesseselere girmesi için teşvik etmesine 'sızma' denemeyeceğini söyledi. "Teşvik edilen insanlar da o müesseseler de bu ülkeye ait. Kastedilen manadaki sızmayı belli bir dönemde Türk milletinden olmayanlar yaptılar hatta belli yere kadar geldiler. Belki endişelerinin altında o sızıntıların fark edilmiş olabileceği endişesi var" diyen Gülen, şöyle devam etti:
"Bir milletin ferdi, kendi milleti için var olan müesseselere sızmaz; hakkıdır girer oraya; mülkiyeye de girer adliyeye de, istihbarata da girer hariciyeye de."

Gülen tespitleri kitapta

Gülen'in kitabının önsözünü Ali Bulaç kaleme aldı. Kitapta, feminizm, kadın, kazanç, tevazu gibi birçok konuda Fethullah Gülen'in tespitleri bulunuyor.

Resim
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 05, 2008 19:25

Dört gözle bekliyoruz halifemizi... Ne zaman tesrif buyurucak Hazret acaba :hmm:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Oca 06, 2008 0:23

Y..lık okulda öğretilmiyor.Karakterle alakalı birşey.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen shadow39 » Pzr Oca 06, 2008 11:41

Resmen tehdit ediyor
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Ram » Pzr Oca 06, 2008 22:24

Yahu çağırsınlar askere, gelsin. Hoca Efendi Cenapları, bekliyoruz sizi Türkiye'e.

Saklar yollu Saman'ı,
Gelir elbet Zaman'ı,

Bazen sağı kullanır,
Bazen de sol cenahı

Hocacığım, cenapcığım, niçin niçin beni üzersin¿?
Offfffff, offfffff, fit edersin sen adamı gezersin...

Dava açarım diye
Ürkütme Fetullah'ı

Yoksa gelmez bu hoca,
Dar edersin sabahı

Gel sen böyle Fetullah
Al eline silâhı

Silâh geri teperse
Görürsün padişahı

Resim

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 06, 2008 22:37

Ram, konusamiyorum mirim .... Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x