Facebook'ta Avrupa ikincisiyiz

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Facebook'ta Avrupa ikincisiyiz

İletigönderen |Cansu| » Sal Ara 18, 2007 18:08

Facebook'un dünyada 58 milyon kullanıcısı var. Türkiye ise...
Facebook'un dünyada 58 milyon kullanıcısının bulunduğu açıklandı. Facebook İş Geliştirme Direktörü Dan Rose, Avrupa'da en çok sayıda kullanıcısının İngiltere'de olduğunu, İngiltere'nin ardından Türkiye'nin geldiğini belirtti. Rose, Türkiye'deki kullanıcı sayısının 2.1 milyona ulaştığını kaydetti.

Dan Rose, Le Figaro gazetesi ile yaptığı söyleşide Facebook'un dört yıl önce yaratıldığını, Eylül 2006'da tüm dünyaya açıldığını belirterek bunun sonucunda üye sayısının 10 milyondan 58 milyona çıktığını anlattı.

Kullanıcılarının yüzde 28'inin Avrupa'da yüzde 38'inin ABD'de bulunduğunu kaydeden Rose, Avrupa ile ilgili olarak "7.7 milyon üye ile İngiltere en büyük ağ, onu 2.1 milyon ile Türkiye izliyor. Fransa'da ise, 1.1 milyon kullanıcı var" dedi.

Her gün 250 bin yeni üye sağladıklarını ifade eden Rose, üyelerin yüzde 50'nin her gün siteye girdiklerini belirtti. Rose, "2008 yılı, çeşitli Avrupa versiyonlarının lanse edilmesi ile bizim uluslararasılaştığımız yıl olacak" şeklinde konuştu.
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye
 
İletiler: 2689
Kayıt: Cmt Nis 21, 2007 16:43

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x