Fatih Altaylı MİT ajanı mı?

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 04, 2008 15:08

"MİT'çi olsam da söylemem" diyen Altaylı Koru'nun CIA ajanı olduğu iddialarını hatırlattı.

Sevilay Yükselir "Olaylar ve Gerçekler" programında Fatih Altaylı'ya "Siz MİT ajanı mısınız Fatih Bey" diye sordu. Altaylı'nın ilk tepkisi "Ciddi ciddi soruyor musun? Tövbe estağfurullah!" oldu.

Bu soru Altaylı'ya göre abuk sabuk bir soruydu:

"Diyelim ki ben MİT ajanıyım hatta MİT müsteşarıyım. 007'yim.. Bunu söyler miyim? Söylemem. İnkar ederim. MİT ajanı değilsem de 'değilim' derim... İsteyen inanır, isteyen inanmaz" dedi.

BİZ GAZETE ÇIKARACAĞIZ DİYE ÜSTÜMÜZE GELİYORLAR

Altaylı bu yazıyı Fehmi Koru'ya patronlarının yazdırdığını söyledi ve “Fehmi Koru birkaç zamandan beri bize 'gazeteyi çıkarmayın' diye yazıyor. Belli ki bizim çıkaracağımız gazeteden rahatsızlık var. Belli ki Fehmi Koru'nun amirlerinin bir rahatsızlığı var. Bunlar gazete çıkarmasın diyorlar. Çıkarsa da Fatih Altaylı ile çıkarmasın diyorlar…. Bu şimdi yine başımıza bela olacak diyorlar… Ben kimsenin şimdiye kadar başına bela olmadım. Ama pisliğin kokusunu alırım ve oradan da pislik çıkar” dedi.

ALTAYLI BAŞLARDA ÜZÜLMÜŞ

Altaylı'nın MİT ajanı olduğunu ilk yazan Haluk Şahin olmuş. Altaylı ilk başlarda üzülmüş. “Ama sonra ne derlerse desinler deyip umursamamaya başladım. İnsan kendini biliyor. Bugüne kadar bana hırsız, uğursuz diyemediler ama MİT ajanı diyorlar. 'Bunu sevmiyorum, karala' diyorlar”

FEHMİ KORU MİT'TEN DAVET Mİ BEKLİYOR?

“Koru enteresan bir adam..”
diyen Altaylı şunları söyledi: “Yıllarca Bilderbergcileri yazdı. Sonra koşa koşa onların toplantısına gitti. Acaba şimdi de MİT'ten bir davet mi bekliyor?... Koru Kime çamur atarsa oradan davet bekliyor.”

KORU CIA AJANI MI?

Tam bu noktada Fatih Altaylı ilginç bir örnek de veriyor: “Erol Bilbilik son kitabında Fehmi Koru'nun CIA mensubu olduğunu ima ediyor. Koru bir CIA mensubunun kitabına önsöz yazmış. Peki Koru CIA ajanı mı? Bence bu CIA ajanı olduğunu göstermez ama CIA ajanı olabilir mi olabilir, olmayabilir mi olmayabilir...”

GAZETECİ GEREKİRSE ŞEYTLANLA BİLE GÖRÜŞÜR

MİT Ajanı olmak ayıp değildir diyen Altaylı MİT'in Ankara'daki merkezine 2 kere gittiğini, İstanbul'daki merkeze ise son 10 yıldır gitmediğini söyledi. MİT'in eski müsteşarı Galip Tuğcu ile arasının iyi olduğunu söyleyen Altaylı “Sadece benimle değil, Enis Berberoğlu ile de Uğur Dündar ile de arası iyiydi” dedi ve şöyle devam etti: “Bir gazetecinin bir istihbaratçıyla tanışıklığıyla hiçbir sakınca yoktur... Bu onun MİT mensubu olmasını gerektirmez. Biz gazeteciyiz, gerekirse şeytanla bile görüşürüz”

GAZETECİLİK DIŞINDA İŞ YAPAN AHLAKSIZDIR

Ancak Altaylı'ya göre bir gazeteci gazetecilik dışında iş yapamaz. Altaylı şöyle devam etit: “Benim borsada sadece Galatasaray halka açılırken destek olsun diye aldığım sembolik bir rakam haricinde kağıdım yok. Her şeyim ortada... Bir gazeteci gazetesi dışında başka yerden para alıyorsa bu ahlaksızlıktır.” dedi.

SİZ İT AJANISINIZ

İddiaları yanıtlarken gittikçe sinirlenen Altaylı kendisine karşı yazanlar hakkında da “Siz it ajanısınız” dedi ve şöyle devam etti: “Fehmi Koru'dan mı korkacağım, yazı yazdırılan üçkağıtçılardan ahlaksızlıklardan mı korkacağım – Koru'dan bahsetmiyorum-…. Ölümden öte köy var mı? Canın ne istiyorsa onu de!”

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NU KIZDIRACAK SÖZLER

Fatih Altaylı kendini anlatırken sarf ettiği bir cümle ise yeni bir polemiği ateşledi. “Benim hayatımda yapım şirketim olmadı. Televizyonlardan bir şey kazanmadım.” Derken televizyon yazarı ve programcı Cengiz Semercioğlu'nu işaret etti. Bilindiği gibi Semercioğlu'nun kardeşi adına bir yapım şirketi var…

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen borabey » Prş Ara 04, 2008 16:00

"ALTAYLI BAŞLARDA ÜZÜLMÜŞ

Altaylı'nın MİT ajanı olduğunu ilk yazan Haluk Şahin olmuş. Altaylı ilk başlarda üzülmüş. “Ama sonra ne derlerse desinler deyip umursamamaya başladım. İnsan kendini biliyor. Bugüne kadar bana hırsız, uğursuz diyemediler ama MİT ajanı diyorlar. 'Bunu sevmiyorum, karala' diyorlar” "

Devletimizin ve Milletimizin milli güvenliğinin sigortalarından olan MİT ile ilgili yapılan psikolojik harekat sonunda MİT mensubu olmak öyle bir anlama getirildi ki... vatanı ve milleti için canını ortaya koyan gizli görev elemanı olmak suç ve suçlu olmakla eşdeğer hale getirildi. Altaylı bile bilerek veya bilmeyerek MİTÇİ yakıştırmasını hırsız, uğursuz suçlamasıyla eşdeğer görüyor veya öyle algılıyor.. algılatılıyor...Günümüzde birisine MİTÇİ demek en büyük suçlamayı, hakareti , küfürü yapmakla eş değer hale geldi... iğneyi kendimize batırlalım ..bu noktaya gelmede MİT'in de karşı psikolojik harekat yöneltememe gibi kusurunu da göz ardı etmeyelim..İsimsiz nice kahramanın aziz hatırasını çirkin anlamlandırmalarla kirletmeyelim...
Kullanıcı küçük betizi
borabey
Üye
Üye

İletiler: 333

İletigönderen İlteriş » Prş Ara 04, 2008 16:03

Fatih Altayli, serefli, namuslu, yurtsever ve duzgun bir gazetecidir. Gercek bir Ataturkcudur. Vatanina bagli olan herkes, Koru gibi boceklere gore Mit ajanidir zaten. Cunku Koru gibilerin kurgulamaya calistiklari ahmakca psikolojik harekat senaryolarini Fatih Altayli gibi duzgun, yurtsever gazeteciler objektif haberleri ile ortaya dokmekte, ve o hainleri bosluga dusurmektedirler. Onlar da aciz bir sekilde sadece "Mit Ajani" diyebilmekteler, cunku onlarin kucuk beyinlerine gore milletin bagimsizligini savunmak icin illa devletten para almak gerekir, kendileri ornegin, amerikaya bedava mi calisiyorlar ki? Herkesi kendileri gibi saniyorlar, vatan kavramlari yok bunlarin.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Egeli » Cmt Şub 28, 2009 0:27

.
En son Egeli tarafından Sal Kas 04, 2014 15:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen jejo » Cmt Şub 28, 2009 6:07

borabey'in yazdiklarina katiliyorum. amerika'da, israil'de, rusya'da istihbarat teskilati mensublari baskan, basbakan oluyor. bizim ulkemizde birakin mensubu olmayi, mit'le adin gecerse gazetelerde bu sana puan kaybettiriyor. bilmiyorum, belki de seksenlerde yasananlardan dolayi bi guvensizlik var mit'e karsi...
Kimin odul ve cezaları daha açık belirtilmisse, zafer onun olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Şub 28, 2009 9:39

jejo yazdı:belki de seksenlerde yasananlardan dolayi bi guvensizlik var mit'e karsi...

Sorun MIT'in "Milli" olan bölümü ile degil, CIA-Mossad baglantili (emrindeki) kanadi iledir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen mukanorkan » Cmt Şub 28, 2009 14:47

Milli olsunda ne olursa olsun.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular