Fenerbahçe Önemli Hissettirdi !

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Fenerbahçe Önemli Hissettirdi !

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 14, 2007 10:08

[img]http://www.ajanspor.com/resim/roberto_carlos_2007_idman_1.jpg[/img]

"FENERBAHÇE ÖNEMLİ HİSSETTİRDİ"

Fenerbahçe'nin Real Madrid'ten transfer ettiği Brezilyalı yıldız Roberto Carlos yaptığı açıklamada, "Real Madrid'ten kesinlikle ayrılmak istemezdim ama şartlar böyle gerektirdi" dedi ve "Fenerbahçe, Real'in vermesi gerekenleri bana sundu ve yeniden önemli hissetmemi sağladı" ifadesini kullandı.

Roberto Carlos önemli açıklamalar yaptı!

La Liga'da kalan son bir hafta tamamlandıktan sonra kariyerine Fenerbahçe ile devam edecek olan Brezilyalı solbek Roberto Carlos çarşamba günü yaptığı açıklamada, Real Madrid'ten kesinlikle ayrılmak istemediğini belirtti.

34 yaşındaki yıldız futbolcu 1996'ta Inter'den Real Madrid'e gelerek Santiago Bernabeu'da sahaya çıktığından beri çok palak bir dönem yaşadı.

Carlos açıklamasında ayrıca, İspanya'daki kariyerinin sona eriş şeklinin de beklediği gibi gerçekleşmediğini ifade etti.

"İspanya'da çok fazla akadaşım var ve ben Real Madrid'tan ayrılmak istemedim" diyen Carlos devamında da, "Kendimi başka bir takımda hayal etmezdim" ifadesini kullandı.

Carlos şöyle devam etti, "Ancak yönetimle anlaşacak bir noktaya gelemedik. Kimseyi sebep olarak göstermek istemiyorum ve bu kadar. Şartlar, benim Real Madrid'ten istediklerimi bana sunan başka bir takıma gitmeme olanak verdi. Fenerbahçe de kendimi yeniden önemli hissetmemi sağladı."

Carlos Real Madrid'te bir tek Kral Kupası kazanamadığı için üzgün olduğunu sözlerine eklerken, "Pazar günü şampiyonluğu kazanmak ve Real Madrid'ten ayrılırken taraftara, başım dik bir şekilde, bu kupayı hediye etmek istiyorum" dedi.

Real Madrid pazar günü Mallorca'yı yenmesi durumunda son 4 yılda ilk kupasını şampiyonluk ile kutlayacak.

İspanya liginde 370 maça çıkan Carlos, 97 kez de Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi.

Şampiyonlar Ligi'ni Real Madrid ile 3 kez kazanan Carlos, 3 kez de La Liga'da şampyonluk sevinci yaşadı.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 10:13

PoLaT, sağol paylaştığın için carlos zaten fenerbahçe ile anlaşmıştı geçen yıl bazıları diyorlar ki işte carlos yaşlı gönderildi falan filan ama öyle değil capello adamı bırakmadı ve kaldı işte carlos o kadar önemli bir oyuncu dünyanın en iyi sol beki fenerbahçeyi seçti bu türkiyenin yararına olacak herkes alkışlamalı umarım gs ve beşiktaş da böyle iyi oyuncuları transfer eder
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x