Feryat eden AKP'lilerden kim öldürüldü ? - Rıza Zelyut

Feryat eden AKP'lilerden kim öldürüldü ? - Rıza Zelyut

İletigönderen bezgin » Cum Şub 12, 2010 4:01

Feryat eden AKP'lilerden kim öldürüldü?

Türkiye'yi bu kadar gerip böyle zıvanadan çıkaran bir iktidar daha gören oldu mu? Hiç sanmıyorum? Peki, neden geriyorlar Türkiye'yi?
-Bize karşı darbe yapılacak? Bize suikast düzenlenecek, diyerek.
Şimdi; soruyorum: Böyle darbe, suikast mağduru gibi bağıran tarafa karşı şimdiye kadar hiç darbe yapıldı mı?
-Hayır...
12 Mart 1971 darbesinden sonra Almanya'ya kaçan Erbakan'a darbeciler haber yollayıp, 'Sen niye kaçtın? Seninle sorunumuz yok ki...' demediler mi?
12 Eylül 1980 darbesi milliyetçileri ve solcuları kırarak bu iktidarın yolunu açmadı mı? AKP, 80'deki ihtilalin en sevimli çocuğu olarak imal edilmedi mi?

LİSTEDE KAÇ AKPLİ VAR?

Kusura bakmayın, sahte demokrasi kahramanları; hemencecik hazırladığım aşağıdaki liste sizi yalanlıyor. İsterseniz bir göz atın bakalım:
* Sabahattin Ali
* Kemal Türkler
* Ümit Kaftancıoğlu,
* Abdi İpekçi
* Cevat Yurdakul
* Muammer Aksoy
* İlhan Erdost
* Bahriye Üçok
* Doğan Öz
* Cavit Orhan Tütengil
* Turan Dursun
* Ahmet Taner Kışlalı
* Çetin Emeç
* Musa Anter
* Gaffar Okkan
* Onat Kutlar
* Metin Göktepe
* Hrant Dink
Gazeteci, polis, sendikacı, aydın... Ya solcu ya sosyal demokrat... Yani cumhuriyet değerlerine sahip çıkan; çağdaş yaşam tarzını savunan, demokrasiyi gerçekten yaymak isteyen; suçla gerçekten savaşmak isteyen kimler varsa, bu ölüm listesinde bulunuyor.
Peki burada neden Milli Görüş'ten kimse yok?
Bırakan bir AKP'liyi; neden bir tane bile AKP'yi yaratan zihniyetten isim yok?
Olamaz da...
Çünkü; bu cinayetleri işleyenler; AKP gibi bir partiyi Türkiye'de iktidar yapmak amacındaydılar.
Bu planının içinde AKP'liler de var, demiyorum; ama onlara rağmen bu plan işletilmiş ve Türkiye işte bugünkü çöküntü noktasına getirilmiştir.
Şimdi şu AKP yandaşlarına soruyorum: Yukarıdaki listeye bakınca utanmıyor musunuz?
Darbelerden ve cinayetlerden beslenmeyi ne zaman bırakacaksınız?
Ve sanki mağdurmuş gibi bağırıp çağırmakla milleti daha ne kadar kandıracağınızı sanıyorsunuz?

AMİRAL BİLMİYOR DA
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit diyor ki: 'O albaylar; değil bana suikast yapmak; saldırı olsa gögüslerini siper ederler.'
Besleme iktidar gazeteleri ve televizyonları direniyor: 'Hayır! O albaylar amiralleri öldürecekti.'
Amiral, hedef olan isim; 'Hayır; ben her şeyi biliyorum, izliyorum. Yok öyle bir şey!' diye feryat ediyor.
Bu yalakalar; 'Hayır, sen bilmezsin; biz biliriz; bize özel haberler geliyor, seni öldüreceklerdi; bunlar Ergenekon çetesidir.' diye iftiraya, kışkırtmaya devam ediyor.
Bir de sistem kurmuşlar... Bir de sistem kurmuşlar ki... Bir alındın mı, dipsiz kuyaya atılıyorsun; çık çıkabilirsen...
Hukuk Türkiye'den Patagonya'ya sürgün edilmiştir çünkü.

'BÖYLE REZİLLİK OLUR'
Dün Haber Türk gazetesinde Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un özel açıklamaları vardı. Diyor ki: 'Aylarca Deniz Kuvvetleri Komutanı'na suikast yazıldı. İşte 5. iddianame çıktı. Tek satır var mı? Böyle rezillik olur mu yeter yahu!'
Böyle rezillik elbette olacak.
Avrupalı, hazırladığı raporlarda hükümete ne emrediyor: Türk ordusunun toplum içindeki etkinliğini (yani saygınlığını) kıracaksın.
ABD; çuval geçiriyor. Avrasya seçeneğini düşünenleri ezmek için Ergenekon operasyonu başlatılıyor.
Bu arada Türk ordusunun savunma hücreleri yok edilerek ülkenin güvenliği tehlikeye atılıyormuş. Kim düşünüyor ki Türkiye'nin güvenliğini...

KİM BU SALDIRGAN?
Kimse kusura bakmasın; kimse kem küm etmesin. Türk ordusunun pasifleştirilme işini hükümet yürütüyor. Bunun için de bir ayağı ABD'de olan operasyon merkezi kurulmuş. Bu merkez eletkronik savaş tekniklerini de kullanarak belgeler imal ediyor; bunu da özel harpçilik için kurulan Taraf gazetesine verip piyasaya sürüyor. Belgelerin darbe işi olduğunu kanıtlamak için de Adli Tıp Kurumu ayarlanmış gözüküyor. Bu süreçte hükümet de darbeye karşı savaşıyormuş havası veriyor.
Savaşılan da darbeciler değil Türk ordusu oluyor. Orduyu yönetenler; bu saldırı karşısında çaresizler. Dertlerini bile anlatamıyorlar. 'Asimetrik psikolojik harekat' gibi halkın anlamadığı bir şeyden söz ediyorlar. Sanırsın ki uzaylıların saldırısına uğramışlar.
Paşa, Paşa! Ne asimetrik psikolojik harekatı? Adını doğru koysana... Odakları tek tek açıklasana...
Açıklayamıyorsan da sus, bekle...
Öyle türban işi yanlış olmuştu gibi sözlerle de bu saldırıyı durduracağını sanma.

Riza Zelyut, GÜNES, 12.02.2010
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x