Fethullah'ın STV'si yemek isimlerini değiştirdi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Fethullah'ın STV'si yemek isimlerini değiştirdi

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 05, 2008 16:10

STV yemek isimlerini değiştirdi

Fethullahçılar 'kadın' ismine tahammül edemedi.

MEDYATAVA- Samanyolu TV'de yayınlanan Osman Usta'nın sunduğu yemek programında kadını çağrıştıran 40 yıllık yemek isimleri değiştirildi. Bakın Kadınbudu ne oldu, Dilberdudağı tatlısına ne isim kondu?.. Medyatava "gurme servisinin" gözünden kaçmadı!

Önceki gün yayınlanan Oktay Usta'nın sunduğu yemek programında Kadınbudu Köfte'nin tarifi verildi. Ancak "Buna Kadınbudu demeyin, bunun adı Pirinçli Köfte" denilerek izleyiciler uyarıldı.

Bu gün yayınlanan aynı programda ise Dilberdudağı Tatlısı'nın tarifi verildi. Ancak bu tatlının adına da Dilberdudağı yerine Ay Tatlısı denmesi önerildi. 40 yıllık yemek ve tatlı isimlerinin STV'de kadını çağrıştırdığı için değiştirilmesi seyircilerin tepkisine neden oldu...

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Pınar » Çrş Mar 05, 2008 17:45

:kikirik: :kikirik: :kikirik:
teyzecim imam bayıldının adı da değişmiş

imam bayılır mı ayıptır ayıp demişler patlıcanlı yemeklerden biri demişler adına
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Ram » Çrş Mar 05, 2008 19:52

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 07, 2008 21:59

Pınar, carpilacan zindik :imam:

Ram, hakli Perihan Abla'miz :melek:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Tsigalko » Cmt Mar 08, 2008 23:55

Benim şahsen bugüne kadar bu yemek isimlerinden hiçbir o yönde bi çağrışım olmamışdı,Pınar'ın belirttiği İmam Bayıldı dışında hatta geçenlerde latifesi olmuştu ortamda Tayyip Bayıldı diye iğrenç bir espiri ile :)
Neyse konumuza dönelim.Bunların akılları cinsellik ve cinsel objelere çalışdığı için olsa gerek öyle bir etki yapmış olabilir.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

yemek isimleriiiiiiii

İletigönderen Nurhan » Sal Mar 11, 2008 10:15

sevgili arkadaşlar....

Ümit ustanın yaptığı yemek tarifleri elbette isim değişikliğine gidecek...
Adam cağızın başka şansı varmı,bazı fiziki özellikleri kadın ismini telafuz etmesine engel,oda ne yapsın garibim madem bana yok kimseye olması...

Sevgili Türkan sevgili Pınar,kanal yöneticilerinin en az 4'er hatunları var,biraz daha müstehcen isimler zikredilirse kendilerini tutamayıp 5-6-7 yetmez demekten korkuyorlar...hemen fesat düşünmeyin sadece kendi açılarından bir önlem :kikirik: [b]
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 11, 2008 13:59

Türbanla donu bir tutan zihniyetten beklenen bir adim. Yemek isimlerinden tahrik olan, belden asagi düsünemeyen bu sapiklarin sactan tahrik olmalari cok dogal. O denli ki, türbansiz kadinlari donsuz görüyor haysiyetsizler.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen 0KurtluElma0 » Sal Mar 11, 2008 15:42

Amaç insanların aklına fitne sokmak...Herşeyi cinsellikle bağdaştırmak,akıllara hemen cinsel çağrışımlar sokmak...Ki yobazlık meşrulaşsın...Kendileri gibi herkesi sapık sanıyor bunlar...
Kullanıcı küçük betizi
0KurtluElma0
Üye
Üye

İletiler: 40

Ustten devam...

İletigönderen Yusuf Batum » Sal Mar 11, 2008 15:44

Ben de "Imamin abdest suyu" sozunu degistirmistim.

"Papazin vaftiz suyu" derim...

Kucukken bazi tatlilara, o zamanki aklimla, yani gordugumu adlandirmak adina, daha mustehcen isimler verdigim olurdu. Tabii burda zikredemem. Ayip! Insaf! :lol:
:oops:

Kadinbudunu pek severim...Ama dilberdudagini hic yemedim.

Saygilar.
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen netna » Çrş Nis 02, 2008 18:48

vezir parmağına ne zaman sıra gelecek
Kullanıcı küçük betizi
netna
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen sessiz sedasız » Çrş Nis 02, 2008 18:59

yurü be oktay usta kim tutar seni.adamlar yemeklerini kaşıklarken kendilerini ne gibi duygulara kaptırıyorlarsa artık böyle bir isim değişikliğine ihtiyaç duyulmuş heralde.bu kadar gülünecek bi durumada düşülmez ki kardeşim :kikirik:
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Gilda » Sal Tem 22, 2008 19:37

Taze Aysekadin fasulye kapama'nin da adi degisti mi acep :mrgreen:
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x