Fetullah Gülen anlatıyor 2 (“Küçük Dünyam” kitabından)

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Fetullah Gülen anlatıyor 2 (“Küçük Dünyam” kitabından)

İletigönderen pusatgokkilic » Çrş Haz 17, 2009 16:55

1978 yıllarındaydı. Çamaşırlarım iyice birikmişti. Akşam yıkarken bayağı canıma tak etti. Bir ara içimden "Acaba evlense miydim?" diye geçti. Katiyyen düşünme şeklinde değil, şimşek süratinde gelip geçen bir fıkir.
Ertesi gün erken vakitlerde bir arkadaş geldi ve bana şunu nakletti: Akşam rüyamda Efendimiz'i gördüm. Size selam söyledi ve "Evlendiği gün ölür ve cenazesine de gelmem" buyurdu. Bu bir rüyaydı. Rüya ile amel edilmeyeceğini de biliyordum ama şahsım adına bu işarete saygılı olmaya çalıştım.

--------------------------------------
Mecburî yorum:
1. Zat-ı muhteremin mevki çok yüksek olduğundan kendisine özel ulakla haber geliyor.
2. Madem rüya ile amel edilmeyeceğini biliyorsun, niye rüya ile amel ediyorsun? Saygıdan cevabı geçerli bir cevap değil çünkü "edilmeyecek" kelimesi kesin hüküm belirtir.
Kullanıcı küçük betizi
pusatgokkilic
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen MansurSah » Çrş Haz 17, 2009 20:00

Yani Fethullah o kadar o kadar büyük bir zat ki, onun evlenmesine dayanamayan Efendimiz (sanırım Hz. Peygamber) dayanamayıp ölüyor. Ki kendisi birden fazla evlenmiş ve müminlere evlenmeyi salık vermiş Hz. Peygamber Efendimiz.

Buna inanıp bu adamın peşinden gidenlerin kafalarını mı, imanlarını mı.. seveyim!

Tövbe tövbe!

Yalnız, sevgili pusatgokkilic, bu paylaşımlarına lütfen kaynak belirtir misin, ki bizim de elimizi güçlendirsin? Aksi takdirde ben bunların hiçbirini, hiçbir ortamda paylaşamam.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen maydonos » Çrş Haz 17, 2009 20:18

bu aciklamadan anlasiliyor ki ruhsal yada fiziksel olarak bir bayanla beraber olamiyor. muritlerini ise bu safsata ile kandiriyor.

genelde edilgen bir kisilige sahip olduklari icin bu tip insanlar kendi yasindan kucukleri tercih ediyorlar.

insanlarla normal yolla iliskiye giremeyen bu tip insanlar korkutarak karsisindakini iliski kuruyorlar.

yani bu ruh hastasi sapik ad :P m bird :P nasil muhterem oluyors :P
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Haz 17, 2009 20:29

Genel ve Güncel bölümünde baslik acarken Bölüm Kurallari'ni ayrica göz önünde bulundurunuz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x