Fidel Castro'dan Ferhan Şensoy'a Maaş

Genel & Güncel Konular

Fidel Castro'dan Ferhan Şensoy'a Maaş

İletigönderen MansurSah » Cum Mar 06, 2009 18:05

[img]http://www.haberturk.com/2009/03/06/kuturesim/castrodansensoya.jpg[/img]

Ferhan Şensoy'un, Fidel Castro'dan 20 dolar maaş aldığını 'Orada Neler Oluyor'da ortaya çıktı.

Ferhan Şensoy'un bu sırrını tiyatrocu İlkay Saran canlı yayında şöyle açıkladı: Ferhan ile 'Şans Kapıyı Kırınca' filmini çekmek üzere Küba'ya gittik. Bir gün sette çalışırken Fidel Castro tarafından görevlendirilen bir adam bize zarflar getirdi. Zarflarda yönetmen Ferhan Şensoy için 20, oyuncular için 10, teknik ekip için de 5'er dolar vardı. Ferhan Şensoy parayı kabul etmeyip gönderdi. Tabii biz de geri verdik. Ancak para, şöyle bir notla sete geri gönderildi: 'Topraklarımda çalışan hiçbir işçinin emeği karşılıksız kalamaz. Ülkemde çekim yaptığınız için teşekkür ederim. Fidel Castro'... Fidel Castro'nun bu notundan çok etkilenen Ferhan Şensoy ve bizler parayı kabul ettik. Sonra da paranın hepsini toplayıp Küba'daki bir tiyatroya bağışlamıştık.

HaberTürk

----------
Bence haber yanlış sunulmuş zira maaş demek sürekli birşey demektir ve hazır halk her türlü saçmalığa, tertibe alıştırılmaya çalışılmaktayken, Castro'nun Şensoy'a sürekli ödeme yaptığı gibi bir izlenim çıkıyor. Hımm Ferhan Şensoy da sakın Ergenekoncu olmasın, "hah bak yarının manşeti çıktı": Ergenekon'da Küba parmağı!.. Tabii Fidel'in öldüğüne dair yılda 3-4 kez haber yapan bir haber kaynağından daha iyi birşey beklemezdim. Ne kadar güzel birşeyi bile, içine pislik karıştırmadan veremiyorlar.

Oysa ki "işçinin alın teri kurumadan, emeğinin karşılığını ödeyin" diye emreden bir inanç/kültürden geliyoruz.

Bu resme bakarak soralım, Fidel mi daha müslüman, yoksa "senin oğlun da işsiz kalsın, otur otur" diyen RTE mi?

Ayrıca, "ortaya çıktı" diyerek gizlilik saklılık da bulaştırdıkları şeyi, Ferhan ta ne zaman, Hacı Komünist kitabında yazmamış mıydı? Hani Doğu Perinçek'in, Prof. Yalçın Küçük'ün kendi kitaplarında yayımladıkları resimleri, STV birbir "ortaya" çıkarıyor ya..
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 18:15

MansurSah, agzina saglik :) Habertürk ve digerleri bunu hep yapiyor, maksat belli tabii ki.

Manset de iyiymis ama, "Ergenekon'da Küba parmagi".. Yakisir :idea:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 06, 2009 20:08

Eveeeetttt!!!
38. Dalga'nın içeri alacağı kişiler belli,Ferhan Şensoy ve ekibi.

Seviyorum Fidel'i.Yaşayan en büyük devrimciye hiç duymayacak,okumayacak olsa da selam olsun diyorum!!!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x