“BÖYLE REZİLLİK OLUR MU; YETER YAHU! SABRIMIZ TAŞTI” DİYORUZ!
GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL İLKER BAŞBUĞ”
“MİLLETE ŞİKÂYET EDİYORUM
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit:
Subaylarımızın silahlı terör örgütü kurduğu söyleniyor. Ama Habur’dan teröristler ellerini kollarını sallayarak giriyor, hiçbir şey yapılmıyor. Bu bizi ve milleti rahatsız ediyor. Milletimize şikâyet ediyorum.”
SİLİVRİ 5. ORDU’DA ALBAY AÇIĞI KAPATILIYOR!
“Menşei” belli olmayan, edilmeyen alçakça bir ihbar sonucu bir Kurmay Albay; Albay derhal Silivri 5. Ordu’ya! Anlaşılan Ordu’da Albay fazlası var, ihbarcılar bunları Silivri’ye “atatıyor”, hem de derhal!
AMAN GÖKTANRIM, 6 GÜNDE BÖYLE TÜRKİYE!
Ölçümlere göre 91 yaşında gösteren bedenime uygulanan kimi kuru tedavilerde, gazetelere göz atabiliyorum; şaşkınım, üzgünüm, kızgınım! Altı günde bu, altı günde!
Ülkeyi sarsan yukarıdaki isyanlar, “boğaza gelmeler”, millete şikâyetler başta, altı gün içinde neler, neler olmuş canım ülkemde!
Sayfalardaki bazı noktalarımı sizlerle paylaşıyorum kısasın kısasıyla:
“İkinci Ergenekon davasında tutuklu sanık Durmuş Ali Özoğlu’nun savunmasından:
…CIA’nın Ortadoğu ve Türkiye İstasyon Şefi Graham Fuller’in Türkiye üzerinde 4 tezi var, Fuller’e göre ‘Türkiye Cumhuriyeti anti İslamcıdır, millete karşı devleti kutsar, kutsal devlete karşı devrim ılımlı İslamcılara verilmektedir. Karşıdevrimin önündeki engel Türk Silahlı Kuvvetleri’dir…
…Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden dönüştürmesinin aracı Gülen cemaati. CIA, cemaate ‘sen araçsın’ diyor.”
...TEKEL’de tek yol direniş…
…Adli Tıp’ta kuşkulu atamalar.
…Türkiye’de kişi başı et tüketimi 20 kilolardan en son 6,2 kilograma kadar düştü. Kişi baş et tüketimi 1994’te 20,7 kilogramdı.
…CHP Lideri Baykal, Genelkurmay Başkanı’nın açıklamalarına dikkat çekti; “FERYADA KULAK VERİN, REJİM SORUNU DOĞURUR” dedi.
…HaberTürk gazetesinde soruları yanıtlayan Genelkurmay Başkanı Başbuğ: “Biz her şeyimizi hukuk devleti sınırları içinde yaparız. Sabrımızın taşmasından kastım şudur: Biz bu olayların ve yapılanların arka planlarını biliyoruz. Birileri gerekeni yapar diye susuyoruz. Çünkü devlet adamıyım. Devlet adamı gibi davranmam lazım. Devlete ve hukuka saygımız var, ama bunun da bir sınırı var. Sınır aşılırsa bildiklerimizi halkla paylaşmaya başlayacağız.”
“SAYIN GENELKURMAY BAŞKANIMIZ HEMEN AÇIKLAMALIDIR
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı
…“FERYATLARIMIZ DUYULSUN
TGS Genel Başkanı İpekçi, Anadolu Ajansı’nın özerkliğini yitirdiğini söyledi. İnsan hakları ihlali var.”
…TÜRKİYE’Yİ ZORLA ‘A P T AL’ LARIN ARASINA SOKMAYA ÇALIŞIYORLAR
…Krizin vurduğu ülkelerin baş harflerinden oluşan PIGS (Portekiz, İrlanda, Yunanistan, İspanya) tarih oldu. Yeni moda, İngiliz’ce de ‘aptal’ anlamına gelen STUPID. Yunanistan’ın iflasından en fazla etkilenecek ülkelerden oluşan STUPID’in ‘T’si ise Türkiye! Diğer ülkeler İspanya, İngiltere, Portekiz ve Dubai.
“ERGENEKON’DA YENİ DALGA: İŞADAMI KURT GÖZATINDA.
Kurt’un Ergenekon zanlılarının kurmak istediği iddia edilen Cumhuriyet medyası kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.”
GERÇEKER: “YARGISIZ İNFAZ YAPILIYOR”
…Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Tasarısı’na muhalefet sert tepki gösterdi: “İSTİHBARAT F TİPİNE TESLİM EDİLECEK”
…AB ülkelerinin büyükelçilerine yemek veren Erdoğan, AP’nin Kıbrıs’la ilgili raporunu eleştirdi:
“GÖZLERİ KÖR MÜ ALLAH AŞKINA!” Kasımpaşa kültürlü, yetişmeli Başbakan Erdoğan’ı bu haklı çıkışından dolayı kutlamaz mısınız ve sormaz mısınız, AB kapısında yıllardır bekletilmekten, buyruklarından usanıp ülkenin onuruyla da daha fazla oynatmadan, ne zaman “yetti gari AB’ni al başına çal ” diyeceksin?
“BİR BU EKSİKTİ; AT-EŞEK ETİNDEN SONRA BUFALO ETİ!”
“… Ver coşkuyu Vali Bey!
‘ONE MİNUTE’ DİYEN BAŞBAKAN İSTİYORUM”
Elazığlı işadamlarına hitaben konuşan Vali Muammer Erol böyle demiş!
İste Valim iste! İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaymış!
“TGC BAŞKANI ORHAN ERİNÇ: GAZETECİLER HAKKINDA 5 BİN SORUŞTURMA!
Cumhuriyet gazetesinden ekmek yoldaşım sevgili/ vefalı Orhan Erinç’in bu açıklaması, demokrasiyi ağızlarından düşürmeyenlerin ülkesi Türkiye için utanç verici bir rakam! Nasıl olmasın Bay Erbakan bir yazım için dava açtı, 6 ay hapse mahkûm oldum; 365 milyon liraya çevrildi ve faizi yoktu.
Başbakan Erdoğan “onuruyla oynadığım iddiası ve 20 milyar TL istemli” dava açtı, yargıç 5 milyar dedi; ne ki 5 milyar “faizli!”
Sonunda faizler dokuz milyara yakınken, dava AİHM’e ulaştı. Neden mi? O sıralar faizi haram bilen muhterem din kardeşim başbakanımın bir torunu oldu, minik daha kundakta haram para yemesin diye başvurdum AİHM’e...
20 MİLYAR DA ANTALYA ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN!
Güzelim Antalya’mızın en çirkinliği, rezilliği trafikten! Yıllarca bunu yazdım, bay müdür bunları düzelteceğine 20 milyar istemli dava açtı, yüce mahkeme yedi ay süren duruşmadan sonra istemi reddetti. Ama o illa 20 diyordu, yüce Yargıtay bu istemi de kabul etmedi.
İçişleri Bakanlığı hakkındaki yalama övgüler rağmına, eleştirileri haklı buldu görevden aldı!
Üzülmesin diye de yurtdışına gönderdi!
AÇILIMLAR SERİSİNDEN ALEVİ AÇILIMI!
Okur canlarım bu konuya artık eğilmediğimden yakınmalı!
Zorunlu din dersleri hemen kaldırılıyor mu?
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın rağmına Cemevleri ibadet yeri kabul edilip binlerce caminin yararlandığı olanaklara kavuşturuluyor mu?
Açılım toplantıları fasarya! İktidar bir yandan güya olumlu yaklaşırken öte yandan kimi “inanç satıcıları” yine meydanda! ABF Başkanı ‘asimilasyon belgesi’ dediği Alevi Çalıştayı Raporu’nu eleştirdi ve önemli açıklamasını yaptı:
“EVET DİYEN BİZDEN DEĞİL.”
Yaşayan görecek…
“BİR BİR UZAKLAŞIYOR SEVDİĞİM İNSANLAR”
(Madımak’ta yakılan sevgili arkadaşım Metin Altıok)
56 yıllık bir dostumun ölüm haberi ateş gibi düştü yüreğime, inanmak istemedim o yarım sayfalık ölüm haberine… Yayın dünyamızın ve Bilgi kuruluşlarının yaratıcısı Ahmet Tevfik Küflü arkadaşım da bırakıp gitti! Artık “Onun da kapısını çalsam evde yoklar”.
MERAKLI CAN OKURLARIMA
Antalya’ya yarım saat uzaklıkta AYKA VITAL PARK’ta (Sağlıklı Yaşam Merkezi) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Dr. Kazım Doğan, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aynur Doğan ve Fizyoterapist Çetin Demircan ile Filiz Otyam’a emanetim, yaşama kıvancım arttı. İlgilenen okurlarıma sevgiler, selamlar, sağlıcakla…
Not:
Dr. Kazım Doğan, hiç olmazsa üç hafta ellerime fırça almamamı, bilgisayar kullanmamamı istedi. Bir sayın büyüğümüz ‘Anayasayı bir defa delmekle bir şey olmaz’ mı ne demişti?
Dayanamadım, tedaviyi bir defa delmekten bir şey olmaz deyip iş bu yazıyı, 14 Şubat Pazar 2010’da, yedi saatte yazdım vesselam!
http://www.aydinlik.com.tr/fotyam.htm