Forum Kuralları!

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

Forum Kuralları!

İletigönderen Mery » Sal Ara 11, 2007 1:12

Forum Kuralları

1. Forumdaki iletilerden forum yönetimi sorumlu değildir, tamamen yazan sorumludur. Pişman olacağınız şeyler yazmayınız, yetkililer gelirse biz sizi tanımıyoruz, tanışmadık ona göre.

2. Burası bir alış-veriş sitesi değildir. O yüzden perşembe pazarı muamelesi yapıp, "ikinci el boxerım var" şeklinde konular açmayınız.

3. Burası bir çöp-çatan sitesi de değildir. Bayan üyelerimizi rahatsız etmeyiniz, sarkmayınız. Zaten güzel olanları forum yönetimdeki yakışıklı bi o kadar da kaslı erkek yetkililer tarafından paylaşılmıştır. Gerileri bacımızdır, sulanmayın, ayıptır, şutlanma sebebidir.

4. Birden fazla üyelik açmayınız. İlerde üyelikler ücretli olur mu olmaz mı bilemeyiz ama biz çok zekiyiz. Hemen buluruz fake accontlarınızı. Bu şekilde sahte hesap açanlar forum içinde teşhir edilecektir, yuhhlanacaktır.

5. Mesajlarınızın tümü büyük harflerden oluşmasın. Hem göze hoş gelmiyor, hem de bağırmak anlamına geliyor. Bağırmayın, çocuk uyuyor.

6. Forumdaki çoğu konunun komik olduğunu biliyoruz. O yüzden komik bulduğunuz konulara "Ehuhu, zuhuaha, çok komik, süperr" ya da tek smileden oluşan mesajlar atmayınız. Onun yerine siz de konuyla ilgili şeyler üretiniz, üretken olunuz.

7. Altına cevap ya da yorum yazılan mesajlarınızı sonradan değiştirmeyin. Bu forum konu bütünlüğü açısından zararlıdır. Sizden sonra konuyu okuyanlar neyin tartışıldığını, muhabbetin nasıl gelişip bu noktalara geldiğini anlamakta zorluk çekiyorlar, yazılan cevaplar havada kalıyor. Eğer bir mesaj hakkında fikrinizi değiştirir ya da yaptığınız bir hatayı farkederseniz, altına bir mesaj atarak düzeltme yazınızı ekleyebilirsiniz.

8. Konu başlıklarımızı seçerken "Mükkemmel, mutlaka okuyun, herkes buraya" gibi itici başlıklar yazmamaya dikkat edin. Arama yapanlar tarafından hoş karşılanmaz. Konuyla alakalı dikkat edici ve konuyu okunası hale getirecek başlıklar seçin. İçinizdeki yaratıcı potansiyeli kullanın, hadi aslanlarım, kesseler acımaz sizi.

9. Eger bir mesaja, hemen mesajdan sonra cevap yazacaksaniz "alinti" ya da "quote" kullanmayin. Zaten cevabinizin bir ustteki mesaja yonelik yazilmis oldugunu tahmin eder okuyucular. Okuyucular zekidir, çeviktir ve çalışkandır. Alinti ya da quote ozelligini, sadece cevap yazacaginiz mesajdan sonra cok yazi yazildi ise ya da cevabinizin hangi mesaja yonelik yazildiginin anlasilmayacagi durumlarda kullanin.

10. Yeni bir konu açmadan önce arama fonksiyonunu kullanarak, sizden önce bir densizin açıp açmadığını kontrol edin. Bir terbiyesizlik, düşüncesizlik yapılıp sizden önce konu açılmızsa ayıp edilmiştir.

11. İmzanızda, profilinizde ve İnternet ve Sık Kullanılanlar forumu dışında yaptığınız reklamlar yasaktır, silinesidir.

12. Mesajlarınızı Türkçe yazım kurallarına dikkate alarak yazınız. Aksi takdirde Türkçemiz rüyanıza girecek, size huzur vermeyecektir.

13. Mp3, hack, crack-serial, e-book, intihar, pornografi, politik propoganda içerikli konular açmayınız. Sibel Kekilli'yi herkes sever ama burası yeri değil maalesef.

14. Forum içinde yetki almak için yönetimdeki arkadaşları rahatsız etmeyiniz. "Yetki istenilmez, verilir" diye eski bir Türk inanışı var bizde. Sarışın, uzun boylu, renkli gözlü ve manken ölçülerine sahip bayan üyelerin, 1 adet boy fotoğrafı ve telefon numaralarıyla yönetimdekileri rahatsız etme hakları vardır.

15. Yukardaki kurallar güzeldir, hoştur, uyulasıdır, değişmezdir, değiştirilmesi teklif dahi edilemezdir. Yapmayın bunu, itiraz etmeyin her şeye.
Kullanıcı küçük betizi
Mery
Üye
Üye
 
İletiler: 160
Kayıt: Çrş Kas 28, 2007 20:50

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Ara 11, 2007 16:46

Mery, güzelmiş :) tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 11, 2007 19:26

10. Yeni bir konu açmadan önce arama fonksiyonunu kullanarak, sizden önce bir densizin açıp açmadığını kontrol edin. Bir terbiyesizlik, düşüncesizlik yapılıp sizden önce konu açılmızsa ayıp edilmiştir.

:kikirik:

Tesekkürler Mery.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Mery » Sal Ara 11, 2007 19:52

Begenmenize sevindim sagolun : )
Kullanıcı küçük betizi
Mery
Üye
Üye
 
İletiler: 160
Kayıt: Çrş Kas 28, 2007 20:50

İletigönderen CessA » Çrş Ara 12, 2007 13:56

Mery, teşekkürler güzelmis :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye
 
İletiler: 1164
Kayıt: Prş Nis 26, 2007 14:50
Konum: Rohan

İletigönderen Mery » Prş Ara 13, 2007 20:05

SagoL : )
Kullanıcı küçük betizi
Mery
Üye
Üye
 
İletiler: 160
Kayıt: Çrş Kas 28, 2007 20:50

İletigönderen |Cansu| » Cum Ara 14, 2007 21:25

Mery, güzel paylaşım teşekkürler :) :)
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye
 
İletiler: 2689
Kayıt: Cmt Nis 21, 2007 16:43


Şu dizine dön: Gülmece

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x