Garih yaşasaydı, Erdoğan vekil olamazdı!

Genel & Güncel Konular

Garih yaşasaydı, Erdoğan vekil olamazdı!

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 26, 2008 21:28

Poyraz'ın şok Erdoğan iddiası

Ergenekon'un sanığı yazar Ergun Poyraz: Garih yaşasaydı, Erdoğan vekil olamazdı.

Tutuklu sanıklardan yazar Ergün Poyraz'ın ifadesi tamamlandı.

Poyraz, bir kitap hazırlığı içinde olduğunu belirterek Başbakanın kendisini şikayet etmesinin ardından tutuklandığını söyledi.

Ergün Poyraz'ın ayrıcı çok çarpıcı ifadeleri de yeraldı. Poyraz, Başbakan Erdoğan'a muhalif olanların ya kazaya kurban gittiğini ya da öldürüldüğü ya da cezaevine konulduğunu öne sürdü. Ergenekon iddianamesinin Fethullah Gülen'e açılan davanın intikamı gibi olduğunu ifade eden Poyraz, hakkındaki suçlamaları reddetti.

Savunmasında Üzeyir Garih'e de değininen Poyraz, Garih'in Başbakan Erdoğan'a karşı olduğunu, Erbakan ve Türkeş'e yakın bir isim olduğunu söyledi.

Poyraz, "“Onu tek sevmeyen Yahudi, Eyüp Mezarlığı’nda öldürülen Üzeyir Garih'ti. Erdoğan'a karşı olan tek yahudiydi, o yaşasaydı Erdoğan milletvekili olamazdı" dedi. Poyraz'ın ardından söz alan avukatı Hüseyin Buzoğlu, sanıkların tahliye edilmemesinin kovuşturmada siyasi bir gölgeye dönüştüğü yönünde şüphe uyandırdığını söyledi.

Poyraz’a ilginç soru

Poyraz’ın çapraz sorgusunda, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile ilgili sorulan bir soru kafaları karıştırdı. Tutuklu sanıklardan Serhan Bolluk, Poyraz’a “Kürşad Tüzmen’in evinde kiminle görüştünüz. Emine Erdoğan ile mi?” diye sordu. Poyraz da, şöyle yanıt verdi:

“‘Orada ’Emine Erdoğan ile görüştüm’ demedim. Emine Erdoğan’ın o evde biriyle görüştüğünü söyledim. Can güvenliğim nedeniyle kiminle görüştüğünü açıklayamıyorum. Tayyip Erdoğan sara krizi nedeniyle hastanede olduğunda eşi, 6 saat hastaneye gitmeyip Tüzmen’in evinde görüştüğü kişi odur.”

Kaynak 1

Kaynak 2
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen AlpereN » Çrş Kas 26, 2008 22:02

Can güvenliğim nedeniyle

çok ürkütücü,gerçekten bu yeri okuduğumda ürktüm resmen,gerçi onlar değil mi Uğur Mumcuyu katledenler,onlar değil mi Ahmet Tane Kışlalıyı katledenler,onlar değil mi Necip Hablemitoğlunu,Muammer Aksoyları katledenler.Şunu tekrar anladım ki karşımızda düşman olarak insanlık vasıflarından yoksun bir F-Tipi örgütlenme var.Ama anlayamadıkları bir gerçek var bu dünya onlarada kalmayacak,toprağın altına girdiklerinde iş biticek.Ve dünyanın kendilerine de kalmadığını, anlayamayacaklar bile...
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x