Gazi Üniversitesi Anıtkabire Yürüyor..

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Gazi Üniversitesi Anıtkabire Yürüyor..

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 22, 2007 11:02

Gazi Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyeleri Anıtkabire yürüyor..

Gazi ÜNiversitesi son terör olaylarını telin etmek ve şehitlerimizi anmak için Anıtkabir'e yürüyor.

Saat 11.00'de Rektörlük binasının önünden başlayacak yürüyüşe, Öğrenci ve öğretim üyelerinden geniş bir kalabalığın katılması bekleniyor...

Kaynak

Panzehir, SULEM, siz de o ögrencilerin arasindasiniz, biliyorum..............
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Pzt Eki 22, 2007 21:48

Anıyla şanıyla, tüm heybetimizle, bayrağımızla gurur duyarak yürüdük... Sadece yürümedik, kükredik...
Tören alanı beklediğimden de kalabalıktı, Gazililere yakışan bir yürüyüş oldu... Attığımız sloganlarda şunlardı;

"Mecliste PKK istemiyoruz"
"Ahmet Türk şaşırma sabrımızı taşırma"
"Kahrolsun PKK"
"Şehitler ölmez, vatan bölünmez"
"Hepimiz Mehmediz, hepimiz Türküz"
"Hepimiz askeriz PKKya yeteriz"
"Kılıçlar çekilsin hainler kesilsin."
"Ne Mutlu Türküm Diyene."

Şehitler için de tekbir...

Anıtkabir çıkışında liseli tayfalarla, Beşevler Kavşağında da birkaç ilkokul öğrencisiyle karşılaştık... Duygulanmamak elde değil, hepsinin elinde bayrak "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırıyorlardı.

Zaman birlik olma zamanı...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 22, 2007 21:53

iste benim kardesim...................... iste Türk gencligi....

Sizler var oldukca "Sehitler Ölmez, Vatan Bölünmez"
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x