Gelişme = Dönme + Bölme?!?!

Genel & Güncel Konular

Gelişme = Dönme + Bölme?!?!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 07, 2007 16:39

birbiriyle alakasi olmayan bir kac haber. eger bir baglanti kuruyorsaniz, o sizin "camur atmaniz" :twisted:

AB’den Gül’e tam destek

AB Dış Politika Şefi Javier Solana, Bild'e verdiği röportajda Gül’ün adaylığını desteklediğini söyledi

Solana, Gül’ün çok iyi bir Dışişleri Bakanı olduğunu kaydederek “Türkiye bölgede çok önemli bir role sahip. Türkiye’nin istikrarlı olmasını istiyoruz. Ben Abdullah Gül’ün Dışişleri Bakanı olarak gösterdiği başarıyı bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak sürdüreceğine eminim” diye konuştu.

AB çevreleri, Türkiye'nin istikrarı için Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olarak kalmasının önemine dikkat çekerek, “AB yanlısı bir cumhurbaşkanı” olarak niteledikleri Abdullah Gül'ün seçilmesiyle reformların hızlanacağı görüşünü dile getirdiler.

Gül, hem Türkiye'de hem de dışarıda saygınlık uyandıran bir isim. Türkiye'nin AB yolunun mimarlarından.

Çok mantıklı ve akıllıca bir karar. Gül, 2002 yılında reform sürecinin hızlandırılmasında itici bir güç oldu. Sezer Cumhurbaşkanı olarak, ülkedeki reform sürecini yavaşlatmaya çalışmıştı. Gül'ün uluslararası platformdaki iyi bir imajı sayesinde, Türkiye dışarıda da çok iyi temsil edilecektir.

İngiliz haber ajansı Reuters Abdullah Gül'ü tanıtırken, 2003 yılından bu yana Dışişleri Bakanı olarak, Türkiye'nin AB ile tarihi müzakerelerinin başlamasına öncülük ettiğini belirtti.

Kaynak: Vatan ve Yenisafak Gazeteleri

sen neymissin be ABDullah Gül :) merak ediyorum, 7 sene icinde ne degisti de böylesine döndün, pardon "gelistin":

Mirim, müsadenle: bu 1995 yilindaki Gül:

Talabani: AKP hiçbir sorunla karşılaşmasın

Irak Devlet Başkanı Talabani, AKP’nin hiçbir sorunla karşılaşmasını istemediklerini belirterek “Özellikle de bu ay içinde AKP’ye sorun çıkartmak istemiyoruz” dedi.

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, AKP’nin hiçbir sorunla karşılaşmasını istemediklerini belirterek “Özellikle de bu ay içinde AKP’ye sorun çıkartmak istemiyoruz” dedi.

Celal Talabani, lideri olduğu Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Merkez Komitesi’nin toplantılarına katılmak için geldiği Süleymaniye'de yaptığı açıklamada, Türkiye’deki iktidar partisi AKP’nin hiç bir sorunla karşılaşmasını istemediklerini belirterek, “Özellikle de bu ay içinde AKP’ye sorun çıkartmak istemiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Etikhaber, 25.04.07

El Tayyip'in su sözlerini hatirlarsiniz: "Sen Ne Mutlu Türk'üm dersen o da ne mutlu kürdüm der". Neden mi hatirlattim? DTP'li Sadak da Tayyip gibi konusmus:

DTP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Selim Sadak, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sözünü söylemeyenin hain sayılmayacağını belirterek “Kürtler bu söyleme zorlanamaz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar. Şemdinli'yi, Cilo, Sümbül dağlarını, Uludere'yi, Silopi'yi ne kadar bombalasalar da bizler yine barış ve demokrasi isteğimizi tekrarlayacağız'

bakiniz: :arrow: http://www.paylasimboard.net/forum/sadak-kuertler-ne-mutlu-tuerkuem-diyene-soezuene-zorlanamaz-vt4803.html

ve bakiniz:

Ufukta AKP-DTP Koalisyonu mu var?

DTP Güneydoğu’daki her ilden en az iki milletvekili çıkarmayı hedefliyor. Bunun için ilginç bir yöntem belirmiş. Bütün oylar bir adaya yönelmesin diye alınan karar şu:

DTP Güneydoğu’daki her ilden en az iki milletvekili çıkarmayı hedefliyor. Bunun için ilginç bir yöntem belirmiş. Bütün oylar bir adaya yönelmesin diye alınan karar şu:

"Kadınlar bir adaya, erkekler diğer adaya oy versin."

Böylece bağımsız adayların sayısı artacak. Böylece DTP Meclis’te grup kuracak sayıyı da aşacak.

Peki, bu ne anlama geliyor?

Cevap şu:

- DTP seçim sonrası oluşacak koalisyonlarda kilit parti olabilir. Eğer Meclis’e AKP, CHP, Demokrat Parti ve MHP girerse kesin olarak koalisyon devri açılmış demektir. Bu durumda bir AKP-DTP koalisyonu ihtimali var. MHP giremezse bu ihtimal çok daha kuvvetli olabilir...

Birleşme senaryolarının toz dumanı arasında görünmeyen "tehlike aysbergi" budur işte...

Kaynak: Hürriyet

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Aslıhan » Pzt May 07, 2007 16:49

Abla, sen bunlara aldırma siyaset bu. Meydanlarda başka, dışarıda başka içerde başka konuşurlar bunlar. Bu işin raconu böyle. Beni seçseniz bunların hakkından gelirim ama siz şimdi ben adaylığımı koysam seçmezsiniz ama ben size darılmam çünkü beni hakketmiyorsunuz :mrgreen: :kikirik: :kikirik:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Aslıhan
Üye
Üye

İletiler: 151

İletigönderen Ram » Pzt May 07, 2007 17:01

Türk-Kan, eline sağlık. :artis: Birleşsinler de, toptan kurtulalım.

Yalnız elim kaydı, Youtube'daki değerli yorumunu yanlışlıkla siliverdim. :|
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 07, 2007 17:51

Askeri senelerdir frenleyen AKP hükümetini elbette destekleyecektir Talabani.Tıpkı bu durum işine gelen AB ve ABD gibi.
Sğaol Türkan.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 08, 2007 9:58

Aslıhan, secmesine seceriz elbet, ama secilme yasini yeniden düzenlemesi gerek parlamentonun.. :D hem biliyorsun, üniversite mezunu olma sarti var. sen ÖSS'ye hazirligini iyi yap bence :twisted: 8)

Ram, mirim :artis: (Youtube önemli degil, ben eklerim yine :) )

Çetin Taş, rica ederim. AKP (American Kurdish Party)'yi kimlerin, neden destekledigini anlamak icin haber okumak yeterli.. 8)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Sal May 08, 2007 10:04

Aslıhan, üniversite'yi bitir,oy'um sana... :wink: 8) :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ