Generallerden yanıt!

Genel & Güncel Konular

Generallerden yanıt!

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 12:36

Generallerden yanıt!

Erdoğan 'Emekli paşalar saygı sınırlarını aşıyor' dedi. Emekli paşalardan yanıt gecikmedi..

Başbakan Erdoğan'ın televizyon televizyon dolaşmakla suçladığı emekli subaylardan tepki yağdı.

Biz halkı bilgilendiriyoruz

Emekli Tuğgeneral Armağan Kuloğlu: Bizim görevimiz toplumu provoke etmek değil, doğru bilgilerle donatmak, paylaşmak, yol göstermektir. Emekli olduktan sonra 8 yıl strateji merkezlerinde çalıştım. Ayrı bir tecrübe de edindim. Bilgi ve birikimimle değerlendirme yapıyorum.

Özgürlüğümüz var

Emekli Tümgeneral Osman Özbek: Bizler birer vatandaşız. Emekli olmuşuz, sivil vatandaşız, konuşma özgülüğümüzü kullanabiliriz. Kanalların çoğu da bize kapalı. Medya baskı altında. Her televizyonda çıkıp görüş veremiyoruz.

Biz de vatandaşız

Emekli Orgeneral Kemal Yavuz: Hiç kimse başka bir unsura karşı, durup dururken antipati ya da sempati duymaz. Emekli paşalar da bu ülkenin bir vatandaşıdır. Bir vatandaş olarak ben de düşüncelerimi ifade ediyorum. Bu olumlu düşüncelerde olur, olumsuz düşüncelerde olur. Neyi görüyorsak onu söylüyoruz. Bunun maksatlı bir tarafı yok. Tenkit edilecek tarafı da yok.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

BAZI emekli generaller, paşalar televizyon televizyon dolaşıp hükümete karşı saygı sınırlarını aşan ifadeler kullanmak suretiyle toplumda psikolojik olumsuz hava oluşturmanın gayreti içine giriyor. Bunlar hoş değil. Bizim şu anda toplumda bütün bu gerginlikleri ortadan kaldıracak, toplumsal barışı tesis edecek ve toplumu bu noktada daha dikkatli sevki idare noktasında yardımcı olmaları gerekirken, bakıyorsunuz devamlı tahrik, devamlı tahrik... Bunların insanımızın üzerinde meydana getirdiği olumsuz etkileri var, piyasalar üzerinde meydana getirdiği olumsuz etkiler var. Yatırımcıyı nasıl etkiler? Diyebilir misiniz ki, "Hayır bizim için ekonomi önemli değil, güvenlik önemli."

TÜSİAD yanlış demiş
TÜSİAD dedi bunu...
Dediyse yanlış demiş. Yani bunların hepsi birbiriyle ilgili konular. Birini birinden ayıramazsınız . Ekonomik gücünüz yoksa yarın bu güvenliği de sağlayamazsınız. "Birini tercih edeyim, öbürünü tercih etmeyeyim" Böyle olmaz.

Kanal Türk
http://www.kanalturk.com.tr/19294/generallerden-yanıt!.html
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Haz 13, 2007 18:54

Düzeltme:Armağan Kuloğlu Tümamiraldir,tuğgeneral değildir,birlikte mesaimiz vardır.
Haberle ilgili yorumum ise Erdoğan'ın son zamanlar da sıklıkta yaptığı boş sözlere hak ettiği şekilde cevap verimiş generallerimiz,ağızlarına sağlık.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x