Göçmenleri geri yollamak artık daha da zorlaşıyor.

Genel & Güncel Konular

Göçmenleri geri yollamak artık daha da zorlaşıyor.

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Haz 25, 2022 17:36

“Göçmenleri geri yollamak artık daha da zorlaşıyor. AİHM Türkiye’yi sınır dışı ettiği Suriyeliyi, 12 bin 500 Avro tazminat ve masraf ödemesine karar verdi. Bir Suriyeli için. 12.500 Avro.”
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: Göçmenleri geri yollamak artık daha da zorlaşıyor.

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Pzr Haz 26, 2022 11:12

Tebrikler sevgili İlteriş. Türkiye, ezeli ve ebedi bir yol geçen hanı ve kaçaklar ve kaçkınlar barınağı değildir, olamaz ve olmayacaktır. Söz konusu kaçakların ve kaçkınların hepsi ne yaparlarsa yapsınlar GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER ve getirildikleri gibi gönderileceklerdir. Bunları getirmiş ve getirmekte olan ve bu masum ve mazlum yurdun ve ulusun başına karabela etmiş bulunan tüm uzak ve yakın emperyal odaklar ve mandacılar ise yerel, bölgesel ve evrensel Yüce Divan'a er veya geç ama mutlaka sevkedileceklerdir.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x