'Gökçek neden yargılanmıyor'

Genel & Güncel Konular

'Gökçek neden yargılanmıyor'

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Haz 05, 2025 15:10

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. İnce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Belediye başkanları vardı; İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Düzce. Bunları istifa ettirdin, ağlattın insanları. Bunlar ne zaman yargılanacak?" diye sordu.

İnce, İmamoğlu ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Bu davaların hiçbir inandırıcılığı yoktur" diyen İnce, "Herhalde bu Silivri zindanlarına en çok gelen kişilerden birisiyimdir. Ergenekon, Balyoz'dan bu yana onlarca kere buraya geldim. Her seferinde dedim ki, 'Burada yargılama yok. Burada bir çadır tiyatrosu var' dedim. Değerli arkadaşlar Ekrem Bey'in morali gayet iyi. Hepinizin de milletimizin de bayramını kutladı. El yazısıyla bir notu var. Biz kimse yargılanmasın falan demiyoruz. Herkes yargılanabilir" dedi.

İnce ayrıca şunları kaydetti:
"BUNLAR NE ZAMAN YARGILANACAK?"

Sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum, Bakanlığına dezenfektan satan bakanı yargıladın mı? Ona sesleniyorum, Bu dört bakan ne oldu, dört bakan? Saatçiler vardı, şunlar vardı, bunlar ne oldu? Bunları neden yargılamıyorsun? Belediye başkanları vardı; İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Düzce. Bunları istifa ettirdin, ağlattın insanları. Bunlar ne zaman yargılanacak? Yani sen şimdi bizim arkadaşlarımızı, pek çoğuyla öteden beri tanışırız, yargılarken istifa ettirdiğin bu belediye başkanlarını neden yargılamıyorsun? Bunları sormak da bizim hakkımızdır.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2320

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x