gönlümüzdeki abd

Genel & Güncel Konular

gönlümüzdeki abd

İletigönderen önder kadan » Prş Eyl 04, 2008 11:33

Kullanıcı küçük betizi
önder kadan
Üye
Üye

İletiler: 46

Re: gönlümüzdeki abd

İletigönderen mustafat » Prş Eyl 04, 2008 12:01

önder kadan yazdı:http://www.acikistihbarat.com/gonlumuzdeki-abd.html

Ben Alaska, Arizona, Florida eyaleti ve büyük göller bölgesini uluslararasi dogal park alani ilan ederdim. Bu alanlarda her türlü endüstri ve yerlesim faaliyetini yasaklar, sadece bilimsel gezilere ve dogayla tamamen barisik eko-turizme izin verirdim.

California eyaletini oldugu gibi esas sahipleri Kizilderililere geri verirdim. Missisipi nehri çevresi de ayni sekilde.

Washington, New York ve çevresini kayitsiz sartsiz evangelist sahin Bush yönetimine verir, Fethullah'i da Bush'un basdanismani yapar, bu bölgeyi bir Ameriko-Islam cumhuriyeti ilan ederdim. AKP ve yandaslari gitsinler orada doya doya kendi müslümanlik anlayislarini yasasinlar; çalsinlar çirpsinlar, cahil kandirsinlar, ama oruçtan türbandan ve helal gidadan eksik kalmasinlar.

ABD'nin geri kalanini da bence yeni Israil devleti ve Talabani'ye ayirmak gerekiyor. Ancak ekolojik degeri olan bölgeler mutlaka korunmali uluslararasi dogal park haline getirilmeli.
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

Re: gönlümüzdeki abd - bir düzeltme: Fethullah halife olmali

İletigönderen mustafat » Prş Eyl 04, 2008 18:31

mustafat yazdı:
önder kadan yazdı:http://www.acikistihbarat.com/gonlumuzdeki-abd.html

Washington, New York ve çevresini kayitsiz sartsiz evangelist sahin Bush yönetimine verir, Fethullah'i da Bush'un basdanismani yapar, bu bölgeyi bir Ameriko-Islam cumhuriyeti ilan ederdim. AKP ve yandaslari gitsinler orada doya doya kendi müslümanlik anlayislarini yasasinlar; çalsinlar çirpsinlar, cahil kandirsinlar, ama oruçtan türbandan ve helal gidadan eksik kalmasinlar.
mutlaka korunmali uluslararasi dogal park haline getirilmeli.

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Danismanlik Fethullah Hoca'ya yakismaz, onu halife yapmak daha dogru olur.
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x