"Google’a ‘Turkish girls’ diye yazdığınızda bunu en fazla arayan ülke Pakistan,Afganistan, Bangladeş..."

Genel & Güncel Konular

"Google’a ‘Turkish girls’ diye yazdığınızda bunu en fazla arayan ülke Pakistan,Afganistan, Bangladeş..."

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt May 22, 2023 22:12

Google Trends verilerine göre, 'Turkish Girls' (Türk kızları) kelimesi dünya çapında en çok, Türkiye'ye kaçak göçlerin yoğun olduğu Pakistan, Afganistan ve Bangladeş gibi ülkelerden aratılıyor.
Resim
Google Trends verilerine göre 'Turkish Girls' (Türk kızları) kelimesi, son zamanlarda Türkiye'ye kaçak göçlerin yoğun olduğu ülkelerden, özellikle Pakistan, Afganistan ve Bangladeş gibi ülkelerden aratılıyor.
Resim
Google'ın kullanıcılara belirli bir kelimenin veya terimin zaman içindeki arama hacmini, coğrafi dağılımını ve ilgili arama sorgularını gösterdiği Trends uygulamasında ortaya çıkan sonuç dehşete düşürdü.

Buna göre 'Turkish Girls' (Türk kızları) kelimesi, son zamanlarda Türkiye'ye kaçak göçlerin yoğun olduğu ülkelerden, özellikle Pakistan, Afganistan ve Bangladeş gibi ülkelerden aratılıyor.
Resim
Yapılan aramaların daha vahimi ise 'Turkish boy' (Türk erkek çocuğu) ve 'Turkish child' (Türk çocuğu) gibi istismara açık terimlerin de Pakistan'dan aratılması.
Resim
Pakistan'da yaygın olan 'Bacha bazi' Türkçe anlamıyla 'çocuklar ile oynama geleneği' pedofili içeren bu iğrenç gelenekte fakir ailelerin erkek çocukları küçük yaşta alınarak, erkeklerle birlikte olmaları için dansöz kıyafetleri içinde köçeklik yapıyor, eğlence ve cinsel amaçlar için zengin erkeklere satılıyor, fuhuşa zorlanıyor.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x