Google, DoubleClick'i 3,1 milyar dolara satın alıyor

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Google, DoubleClick'i 3,1 milyar dolara satın alıyor

İletigönderen AlicanKidd » Cmt Nis 14, 2007 18:42

İnternet üzerinde grafik reklam alanında payını artırma peşindeki Google, İnternet reklam şirketi DoubleClick'i 3,1 milyar dolara satın alıyor.
Google'un tarihindeki en büyük şirket satın alması olan bu hareketiyle, İnternet üzerinde grafik reklam alanında lider konumunu elde tutan rakibi Yahoo ile rekabetini şiddetlendireceği ve bir bütün olarak İnternet reklamcılığındaki kendi lider konumunu daha da güçlendireceği bildiriliyor.

YouTube'u da almıştı

İnternetin en kapsamlı ve en hızlı arama motoru Google, en popüler video paylaşım platformu YouTube’u, 1 milyar 650 milyon dolara satın almıştı.
Google’ı, online video pazarında önemli bir konuma getiren bu anlaşma, şirketin 8 yıllık tarihindeki en pahalı anlaşması olmuştu.
Kullanıcı küçük betizi
AlicanKidd
Üye
Üye
 
İletiler: 290
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 18:38

İletigönderen Batuhan Önder » Cmt Nis 14, 2007 19:07

Google bir numara. Otoparkta başlayan macere inanılmaz boyutlara taşındı. Google yahoo'ya bin basar diyebiliriz. Reklamsız servet edindiler.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye
 
İletiler: 213
Kayıt: Cum Mar 02, 2007 21:22
Konum: İstanbul


Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x