Google her zaman telefonunuzu mu dinliyor? İşte gerçekler ve Google'ın sizi dinlemesini nasıl durduracağınız.

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Google her zaman telefonunuzu mu dinliyor? İşte gerçekler ve Google'ın sizi dinlemesini nasıl durduracağınız.

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Mar 20, 2021 16:47

Telefonunuz her zaman sizi dinliyor mu? Google, söylediğiniz her şeyin kaydını tutuyor mu? Ve eğer öyleyse, bu konuda ne yapabilirsiniz?
Resim
Her cihazın bir mikrofona sahip olduğu ve ne yaptığınızı takip etmeyi seven şirketler tarafından üretildikleri bir çağda, bunlar geçerli sorulardır. Google'ın kayıtlarının ardındaki gerçeklere ve telefonunuzun sizi dinlemesini nasıl durduracağınıza bir göz atalım.

Devamı > https://www.teknoloji-gunlugu.com/2021/ ... zlice.html
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x