Gözümüz Aydın!

Gözümüz Aydın!

İletigönderen Erkan Güçiz » Sal May 08, 2012 21:06

CFR-Dış İlişkiler Konseyi, 8 Mayıs’ta bir “ABD-Türkiye İlişkileri, Yeni Bir Ortaklık” başlıklı bir rapor yayımladı.

ABD Dışişleri eski bakanı Madeleine K. Albright ve ABD Milli Güvenlik Konseyi eski başkanı Stephen J. Hadley’nin yönettiği geniş bir araştırma grubu tarafından hazırlanan bu rapora 2005 ile 2008 arasında ABD Ankara eski Büyükelçisi Ross Wilson’ın da katkısı var.

Girişi bu kadar uzatmamın, raporu bu kadar önemli bir konuma getirmemin sebebi, rapordan çıkan MÜJDE’yi hazmettirmek içindi.

Gözümüz Aydın!

Ergenekon’un davasının kurgusunu hazırlayan, yürütmeye koyanlara akıl hocalığı yapan ABD, bunun bir çıkmaza girdiğine, uzadıkça, içine AKP’yi de çekecek bir bataklık haline dönüştüğüne kanaat getirmiş. Şimdi verilen talimat, ya vakit geçirmeden davayı sonuçlandırın yahut ta içeridekileri salıverin.

Davayı sonuçlandırmaları imkânsız, zira ortada davayı devam ettirebilecek, karar çıkartabilecek yeterli ve geçerli delil yok.
O zaman ne kaldı geriye.

Ergenekon tutukluları yakında salınacaklar.

Geçmiş olsun hepimize.
İnşallah, bu bir ders olur bize…


Erkan GÜÇİZ, 8 Mayıs 2012
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x