Gül:Benden Çok Eşim Üzüldü

Genel & Güncel Konular

Gül:Benden Çok Eşim Üzüldü

İletigönderen Hasta » Pzr May 13, 2007 7:20

Gül: Süreçte benden çok eşim üzüldü
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde yaşananlara, kendisinden çok eşi Hayrünnisa Gül'ün kırgın olduğunu açıkladı. Gül, dün Akşam gazetesinde yayımlanan röportajında cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yaşanan gerginliklerin ailesine etkilerini anlattı. Gül, "Eşiniz üzerinden de tartışma yapıldı, o da üzülmüştür herhalde. Bu süreç sizde, eşinizde kırgınlık yarattı mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

'Siyasetçi de insan'
"Tabii bir kırgınlık oldu, ama benden çok eşim kırıldı. Kendisi çok üzüldü, üzülmesi de tabiidir. Ben de şüphesiz eşimle ilgili bir durum olduğu için üzüldüm. Annem, babam sürekli 'Aman üzülmeyin' dedi, ben onlara 'Siyasette olur böyle şeyler, siz üzülmeyin' diyorum. Ama içimizde öyle bir asabiyet duygusu, öfke olmadı; eşimde de olmadı, bende de olmadı. Herkesin insani boyutu var. Bazen insanlar, bizim, siyasetçilerin insani boyutlarını yok farz ediyorlar. Bizim de insani boyutumuz var, duygularımız var. Ama bütün bunları bir olgunlaşma süreci olarak gördük. Bunların da çözüldüğünü, Türkiye'nin bunları aştığını bir gün inşallah hepimiz göreceğiz, herkes görecek."
Gül, Genelkurmay bildirisi konusunda da, "Bunun üzerinde durmamak lazım. Bunu böyle bir geçiştirmeliyiz. Bu, Türkiye'nin üzerinde durdukça duran bir bulut olmamalı" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Milliyet
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen shadow39 » Pzr May 13, 2007 9:51

ne demezsin apocum
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x