Gül’den işimize karışmayın fırçası

Genel & Güncel Konular

Gül’den işimize karışmayın fırçası

İletigönderen mukanorkan » Çrş Mar 25, 2009 23:38

Cumhurbaşkanı Gül, Bağdat’ta Iraklı Türkmen milletvekillerini de kabul etti. Gül kabul sırasında küçük bir Türkmen kızını sevdi.

PKK’ya kesinlikle af yok

TARİHİ Irak ziyaretini tamamlayan Cumhurbaşkanı Gül, PKK’ya “Af” konusunun Türkiye’nin kendi iç meselesi olduğunu söyleyledi.

Tokat gibi cevap verdi

GÜL, Barzani’nin “Af ile ilgili bir adım atılırsa önemli olur” açıklamasına, “Af konusu bizim kendi işimiz, başkası ile konuşmam” dedi.

‘Af, bizim kendi işimiz başkası ile konuşmam’

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, PKK’ya “Af” konusunun Türkiye’nin kendi iç meselesi olduğunu söyleyerek, “Af konusu bizim kendi işimiz, başkası ile konuşmam” dedi. Gül, dün sabah kabul ettiği Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani’nin, “Af ile ilgili bir adım atılırsa çok önemli olur” şeklindeki açıklamalarına sert tepki göstererek, “Af konusu bizim kendi işimiz, başkası ile konuşmam. Bu tamamen Türkiye’nin kendi iç meselesidir. Şu an için bu konuda herhangi bir düşünce ve tasarrufumuz yok” dedi.

PKK ortadan kaldırılsın

Kuzeydeki bölgesel yönetimin yetkilisi Neçirvan Barzani ile yaptıkları görüşmede terör örgütü PKK konusunu ele aldıklarını kaydeden Gül, görüşmede PKK unsurlarının ve kamplarının bölgelerinde olduğunun açıkça dile getirildiğini belirterek, “PKK unsuru ortadan kalktıktan sonra ilişkilerimizde sınır yoktur, olmayacak. PKK ile mücadelede herkesin desteklemesi gerekir. Bu bittiğinde ilişkiler de çok iyi şekilde devam eder ve sınır olmaz. Ümit ediyorum ki bu yeni dönem herkes için iyi olur” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Gül, Neçirvan Barzani’nin görüşmede, bölgesel yönetimin başkanı Mesud Barzani’nin Türkiye’yi ziyaret etme isteğini ilettiğini bildirdi.

Yoluna düzgün devam et

Cumhurbaşkanı Gül, Irak konusunda da şunları söyledi: “Irak’ın yoluna düzgün devam etmesi gerekir. Düzgün devam edemezse sorunlar büyür. Güçlü bir Bağdat ve güçlü bir Irak güvenlik gücü sorunları çözer. Türkiye’nin Irak’a çok güçlü bir desteği vardır. Beni mutlu eden herkesin Türkiye’den memnun olduğunu dile getirmesidir. İki günlük ziyaretimiz herkesi sevindirdi. Devletler zor günlerini komşularının desteğiyle atlatır.” Gül, Kerkük meselesini herkesle görüştüğünü belirterek, merkezi hükümetle Kürt yönetimi arasındaki sıkıntıların ve Kerkük meselesinin çözülmesi gerektiğini Iraklı yetkililere ilettiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, temaslarının ardından dün öğleden sonra Irak’tan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Gül’ü taşıyan uçak, uluslararası Bağdat Havaalanı’ndan TSİ 14.30’da havalandı. Gül’ü, havaalanında Irak Başbakan Yardımcısı Rafi El İsavi, Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Irak Cumhurbaşkanlığı Divan Başkanı Nasır El Ani, Türkiye’nin Bağdat Büyükelçisi Derya Kanbay ile diğer Türk ve Iraklı yetkililer uğurladı.

kaynak

Hem oraya gidiyor peşmergelerin elini sıkıyor hemde sözde fırça atıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Çrş Mar 25, 2009 23:40

Yalanci, cok yuzlu seytanlar, kim hangi sozunuze inanir.Binbir surat gibisiniz igrenc onursuz %47 nin cb si.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Mar 25, 2009 23:46

mukanorkan,iyi niyetinden eminim ama TERCÜMAN gazetesi hariç kayda değer hiçbir gazete ve internet sitesinde bu haber bu şekilde yazmıyor.Bu haberden de bahsedilmiyor.Açıkçası güvenilir bir kaynak değil alıntı yaptığınız gazete.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen mukanorkan » Çrş Mar 25, 2009 23:50

Doğrudur kardeş bundan sonra dikkat ederim.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x