Gül sonuca kızınca anketi kaldırdı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Gül sonuca kızınca anketi kaldırdı

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 03, 2007 13:10

Abdullah Gül'ün internet sitesinde yaptığı anketten ne sonuç çıktı?

Halkın kendisini cumhurbaşkanı görmek istediği iddiasında olan Abdullah Gül, bu iddiasını kanıtlamak için sitesinde bir anket başlattı.. Halka kendisinin cumhurbaşkanlığını isteyip istemediğini sordu... Önceki sabah itibarıyla oylamaya 5406 kişi katılmıştı... "Sn Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını destekliyor musunuz?" sorusuna katılımcıların yüzde 45'i "Evet", yüzde 55'i "Hayır" oyu vermişti... Anketi izleyenler, tabii ki sonucu merak etmeye başladılar. Ne var ki anket aynı gün siteden kaldırıldı. Eğer "evet" ler çok olsaydı anket herhalde kamuoyuna iftiharla sunulacaktı. Hayır çok olunca hayırlısıyla anket toz edildi. Demokrasi dedikse o kadar uzun boylu değil tabii...

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Ağu 03, 2007 13:22

AKP nin seçim anketinde düşük oy aldığı görülünce anketi kaldırttı dediler ama adamlar %46 oyla açık ara 1. geldi..

kaldı ki Abdullah Gül'ü Tayyip'ten daha çok destekliyorlar...

ben inandırıcı bulmuyorum...

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x