Gül'ü tanımayan vatandaşlıktan çıksın!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 21, 2007 11:42

Erdoğan'dan 'Ya sev ya terket' çıkışı..

“Gül benim cumhurbaşkanım olamaz diyen, edep adap bilmeyenler var. Bunların Türkiye vatandaşlığından çıkması lazım.”

Başbakan Erdoğan, dün katıldığı televizyon programında önemli konularda kritik açıklamalar yaptı:

REST OLSA NE OLUR

Sayın Cumhurbaşkanı’nın listeyi ben daha çıkarmadan ‘Yeni cumhurbaşkanı görsün’ demesi benim için sürpriz oldu. Ben, o anda herhalde bu yeni cumhurbaşkanına bir jest olarak değerlendirilmeli dedim. Rest diyenler var. Netice ortada. Kabinenin kurulması 15 gün tehir edilmiştir. “Noter değil” lafı çok çirkin. Bir kabineyi Başbakan tercih eder. Cumhurbaşkanı kabine üzerinde oynamamalı. Rest yorumunu yapanları art niyetli görüyorum. Rest olsa ne olur, jest olduğunu söyleyerek nezaket ortaya koyuyorum. Arzu ederdim ki ki o gün işi bitirelim.

TSK’YI SİYASETE KARIŞTIRMAYIN

Demokratik sosyal hukuk devletine inanıyorsak, TSK’yı siyasete karıştırmayacağız. O ayrı bir yerdedir. Demokratik siyaset ayrı bir yerde.

12 NİSAN YORUMU

Ben 12 Nisan’dan sizlerin anladığını anlamıyorum. Anayasa’ya uyulmasını anlıyorum. Anayasamızda bunun nitelikleri belli midir, bellidir. Sayın Gül bu niteliklere uyuyor mu, uyuyor. İş bitmiştir. Biz yine CHP ile de MHP ile de beraber yürüyeceğiz. CHP ye, MHP’ye gönül vermiş vatandaşları dışlayamayız, dışlamayacağız.

ANAYASAYI REFERANDUMA GÖTÜRECEĞİZ

Anayasa çalışmamız, akademisyen arkadaşlarımız tarafından bitirildi. Şimdi siyasi arkadaşlarımız müzakeresini yapacaklar. Biz bu taslak metni bol miktarda bastırıp, herkese yazılı görsel medya, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarına göndereceğiz. Bu endişeler korkular bunların hiçbirisi bizim yeni anayasamızın içerisinde yok. Şu anda anayasımızdaki ilk 4 madde, yeni anayasamızda da yerini aynen alıyor. İnanıyorum ki, ilk sivil anayasayı Türkiye kazanmış olacak. Bunu halka götürmeyi şahsen arzu ediyorum. Halkımız evet diyorsa, yeni Anayasamız bu olsun.

GÜL’ÜN İRTİBATI BİTER

Abdullah Bey’in cumhurbaşkanı seçildiği anda bizimle irtibatı bitmiştir. Türk milletinin cumhurbaşkanıdır. Samimiyetimizi uygulamada göreceksiniz.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKIN

Gül, benim cumhurbaşkanım olamaz diyen, edep adap bilmeyenler var. Bunu diyenin Türkiye vatandaşlığından çıkması lazım. Bunu söylemek de benim hakkım. O senin cumhurbaşkanın değilse, kim senin cumhurbaşkanınsa oraya git, orada yaşa. Burada yaşıyorsan, bu ülke vatandaşıysan ben seni tanımıyorum diyemezsin. Oyunu vermeyebilirsin o ayrı ama oyunu verdikten sonra iş bitmiştir. Milletperverlik budur. Vatanseverlik budur.

8 BAKAN DEĞİŞEBİLİR

Bülent Arınç’ın kabinede yer alıp almayacağı konusunda bir şey söylemeyeyim. O sürpriz olarak kalsın. Eski kabinenin üçte ikisi değişir lafları var. Böyle bir şey yok. Ben istikrardan yanayım. Olsa olsa üçte biri değişebilir. Artık 8 bakan mı olur, 7 mi olur bilimem.

MAL BEYANIM HAZIRLANIYOR

Arkadaşlarım yeni mal beyanımı hazırlıyor. Bu hafta içinde görülecek. Ama ben şeffaflık deyince sadece siyasetçininkini kabul etmiyorum. Medya patronları, kamu görevlileri, bürokratlar, yargı mensupları hepsinin olmalı.

Kaynak

edepten, adaptan, sereften yoksun sahsiyet!

Pekaka'yi terör örgütü olarak tanimayanlara dilin uzamiyor ama, tam aksine bebek katiline "sayin" diye hitap ediyorsun.

Mesut ve bahtiyar ol "milli irade"!!!

O benim cumhurbaskanim olmayacak!!!!!!!!!!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Sal Ağu 21, 2007 11:55

Emredersin. :)

Her düşünceye saygılı olan, hatta bu felsefesinden ötürü teröristlerin siyasi uzantısı olan DTP'lilerle 2002 seçiminden sonra Dış İşleri bakanının devlet dairesinde görüştüğünü duyunca "Ne var yani, ben de görüşebilirim..." tarzında gazetecilere verdiği cevabı hatırlayınca şaşırasım geldi, şaşırıyorum.

Vatanseverlik; terörist başına "Sayın", şehitlerimize "Kelle" demek ise, vatanseverlik vatanın en önemli gelir sağlayan kaynaklarını özelleştirme kılıfı altında yabancı sermayelere peşkeş çekmesse, vatanseverlik "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" diyememekse, vatanseverlik her ne olursa olsun vatandaşa kameraların önünde "Ananı al da git lan..." demekse, vatanseverlik Kıbrıs'ı ve Irak'taki Türkmen kardeşlerimiz görmezden gelmekse, vatanseverlik Yahudilerle iyi sıkı fıkı olmaksa, vatanseverlik ABD hegomanyası altında hareket etmekse, vatanseverlik BOP'da Eş-Başkanlık yapmak ve desteklemekse, vatanseverlik toprak satmak / kiralamaksa biz vatansever değiliz kardeşim.

Vatanseverlik tanımı RTE'ye kaldıysa vay halimize.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Efe » Sal Ağu 21, 2007 12:07

Türkiye Vatandaşlığı?
Senin tanımına göre biz zaten vatadaş değiliz ki! Abdullah Gül'ün kim olduğunu bizden önce kendisi daha iyi biliyor ve o yüzden 1-2 hafta önce destek turuna çıkmadan kendisi hakkında yorumlardan kaçınmıştı. hatta ajanslarda kendisinin istemediğine dair haberlerde çıkmıştı. Şimdi ne olduda bu 180 derecelik dönme oldu.
Amerika gibi dolamışlar ağızlarına demokrasi lafını herşeyi demeokrasiye bağlıyolar. Dtp liler gibi ağızlarına sakız yapmışlar.
Kimse kusura bakmasın Türklükten bahsedebilecek en son kişilerden biri sizsiniz. Türk'üm diyemeyen Türkiye vatandaşı olamaz ama ne yazık ki bunlar bizim başımızda.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 21, 2007 16:14

Panzehir, güzel saymissin da... hani su kayip trilyonlar nerede??? :twisted:

Abdullah Gül, kapatılan Refah Partisi'ne 1997 yılında Hazine tarafından yapılan 1 milyon YTL'lik yardımın, sahte belgelerle harcanmış gibi gösterildiği gerekçesiyle açılan " kayıp trilyon" davasında, Necmettin Erbakan ile birlikte sanıklar arasında yer aldı. Gül o dönemde Refah Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan yardımcısıydı.

Abdullah Gül AKP'den milletvekili olmasıyla dokunulmazlık zırhına büründü. Bu nedenle de Gül'ün ceza yargılaması bugüne değin yapılamadı. Ancak aynı dosyanın sanığı Erbakan "özel evrakta sahtecilik" suçundan 2 yıl 4 ay 10 gün hapis cezası aldı ve bu ceza nedeniyle de siyasi yasaklı hale geldi.

ama simdi böyle bir sahtekar, hirsiz icin "benim cumhurbaskanim olmayacak" demek edepsizlikmis haa :roll: cok sey geciyor icimden ama malum forum kurallari :twisted:

Türkiye'de babayigit bir tane cumhuriyet savcisi yok mudur, Musa'nin Gül'ü cumhurbaskanligi icin milletvekilliginden istifa ettigi anda kafasina binecek?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 21, 2007 16:25

Bekir Coşkun yazdı:Ama bence daha çok İran'ın son yıllarına benziyor. İran'da da aydınlığı, çağdaşlığı, uygarlığı isteyen yazar, gazeteci ve aydınlara çekin gidin buradan dediler.

kesinlikle katiliyorum. Iran'da sah'a karsi muhalefet icin markistler de mollalarla beraber olmuslardi. her acidan benzerlik cok büyük..

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen shadow39 » Sal Ağu 21, 2007 18:09

Tanimiyorum cikarsana :twisted:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Panzehir » Çrş Ağu 22, 2007 14:08

Türkiye'de babayigit bir tane cumhuriyet savcisi yok mudur, Musa'nin Gül'ü cumhurbaskanligi icin milletvekilliginden istifa ettigi anda kafasina binecek?

Beklemekten başka çare yok neyazıkki. Ölme eşşeğim ölme tabiri geçerli şuan bende.

Gül'lere basma Erdoğan
Gül'leri eziyorsun
Kusura bakma Erdoğan
Amma çok dönüyorsun...

Sen dememişmiydin seçimlerin olduğu gecenin akşamında size oy vermeyenlere de sahip çıkacağınızı? Sen dememiş miydin herkesin oyuna saygımız var diye.. Başkanlık koltuğu Padişah koltuğu değil, tarihteki başka evrelere gittin herhalde. Bundan sonra herhalde Gül de der; " Beni beğenmeyen Türk vatandaşilığından çıksın ( Onlara göre Türkiye Vatandaşlığı tabi..!? ) " Hani şey gibi bu; beni sevmeyen ölsün, ölsün... Beni sevmeyen ölsün. :hmm:

Trilyon hiç kaybolur mu abla? :) Seninki de soru mu şimdi? :) "Her işte bir hayır, her hayır da bir şer vardır." diye boşa dememişler. :roll:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ağu 22, 2007 15:22

Panzehir, kaybolmaz di mi..? :roll: öyle diyorlar ya, "kayip trilyon" :mrgreen: düsünmeden sordum ben de :oops:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Çetin Taş » Prş Ağu 23, 2007 23:11

Tayyip'e verdiğim cevap msn listesinde beni bulunduran arkadaşlar tarafından okunuyor.Buraya tekrar yazmayacağım.
Shadow gibi düşünüyorum,benim de cumhurbaşkanım olmayacak.Var mı maçası sıkan biri beni çıkarsın Türk vatandaşlığından?
Türkan,öyle bir savcı yok,hiç boşuna umutlanma.Kayıp trilyon da adı üstünde "kayıp" :wink: Yersen tabi?!
Mehmet,bu adam ne yapıp ne yapamayacağını senin hatırlattığın gibi o DTPliler ile ilgili sözleriyle dosta düşmana ispatlamıştı."PKK terör örgütüdür"diyemeyen o...pu çocuklarına-ki şimdi o o...pu çocukları milletvekili olup meclise de girdiler-"Türk vatandaşlığından çıksınlar"diyebildi mi?Diyebilir mi?
Ben bu millet ile ilgili umutlarımın neredeyse tamamını 22 Temmuz 2007 akşamı yitirdim.Bu millet gerçekten de kendine layık olan bir hükümet tarafından yönetiliyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x