Gül'ün İsrail aşkı ?

Genel & Güncel Konular

Gül'ün İsrail aşkı ?

İletigönderen mukanorkan » Cum Şub 27, 2009 9:59

Türkiye'ye demediğini bırakmayan her türlü hakareti yapan İsrail'e jest. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül İsrail'e gidiyor. İşte nedeni ?

* Gül'ün İsrail aşkı ? -

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta yaptığı Gazze çıkışıyla gerilen Türkiye-İsrail ilişkileri İsrail Kara Kuvvetleri komutanı Avi Mizrahi'nin söyledikleriyle farklı bir boyuta taşınmıştı.

Türkiye'nin Ermeni katliamı yaptığını ve bu politikalarını Kürtlere karşı sürdürdüğünü ve Kıbrıs'ta işgalci olduğunu dile getiren Mizrahi İsrail'in bilinç altını kusmuştu.

Bütün bu ithamların ardından Ankara'nın jest yapmak adına böyle bir adım atması tepkilere neden oldu.

Yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, daha önce 2009 yılı sonuna doğru yapılması planlanan İsrail ziyaretinin ilişkilerin normalleştirilmesi için erkene alındığı ve ziyaret için hazırlıklar başlandığı belirtildi.

Ziyaretin Temmuz ayından önce yapılmasıyla ilgili olarak İsrail'le temasa geçildi. Ziyaret kararını doğrulayan üst düzey yetkililer, ziyaret için İsrail'de hükümetin kurulması gerektiğini belirtiyor.

İsrail'de başbakan belli olduktan sonra ziyaret hazırlıklarına hız verilecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kısa bir süre önce Ankara'ya gelen İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile görüşmüştü.

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 01, 2009 2:43

ABD'li George Mitchell "Ortadoğu'da birlikte çalışalım" dedi, ABDullah Gül İsrail yolcusu!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Pastirma

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 01, 2009 4:11

Ne kadar guzel verimli bir ziyaret , Sayin Cumhurbaskani Perese pastirma goturur ; Peres te ona oldurdugu filistinli cocuklarin resimlerini filan gosterir . Beraber aglama duvarina giderler .. Hamas teror orgutudur diye beraber Hamasi lanetlerler ... Kahraman israil askerleriicin dua ederler beraber gercekten cok guzel ben bayildim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x