Gülen'den Cheney'e ziyaret

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 19, 2008 21:13

Cheney’nin ofisini birkaç hafta önce Gülen Cemaati üyeleri ziyaret etti.

ABD Başkan Yardımcısı ve Irak savaşının mimarı olan Dick Cheney’in Mart ayı başında Türkiye’ye bir gezi yapması bekleniyor.

Cheney’in en son savaş öncesi Türkiye’ye geldiğini hatırlayan kaynaklar, özellikle İran’a yapılabilecek bir hava saldırısı konusunun gündemde olabileceğine dikkat çekiyorlar.

Odatv olarak bizim dikkat çekmek istediğimiz nokta ise Cheney’nin ofisine birkaç hafta önce Gülen Cemaatinden yapılan ziyaret.

Cemaatin önemli temsilcilerinden birinin Cheney’in ofisine giderek, Başkan Yardımcısının ekibine “Müslümanlığı birleştirmemizde bize yardım edin” dediği öğrenildi.

Cemaatin birlence Müslümanın ölümüne neden olan savaşın beyni sayılan Cheney’le temasa geçmek istemesi kafaları karıştırdı.

Bu ziyaretin Cheney’nin Türkiye gezisi öncesine gelmesi de dikkat çekici bulundu.

Dipnot: İngiliz araştırma şirketi Opinion Research Business'ın verilerine göre, Irak Savaşı’nın başladığı 2003 yılının mart ayından beri ölenlerin sayısı yaklaşık 1 milyon 30 bin kişi olarak hesap ediliyor.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Sal Şub 19, 2008 21:35

Türk-Kan, iftiradır bre zındık, bre mel'un! :imam:

Hemen tövbe et ve istavroz çıkar! :istavroz:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen pekerella » Çrş Şub 20, 2008 0:02

bunların yapmak istedikleri sunni- şii ayrımını alevlendirmek ve bu fethullah gibilerini türkiyede ayrışma sorumluları olarak tutmak tıpkı lübnan da ırakta olduğu gibi... bölegeyi istikrarsızlaştırmak halkı kırdırtmak vede amerikan özgürlük dağıtmak iiçin işga l etmesi senaryosu lanet amerikanın..ne deyim burdaki bazı yorumları okuduğum da bu ayrışma tohumlarının buralara kadar bu foruma kadar gelmiş olması..faşizan söylemler,halka aptal die nitelemeler maalesef sizde amerikan emperyalizmine bilmedende olsa hizmet ediorsunuz.çok acı.insanları anlayayamanız aptal die niteleemenize gerçekten takmış durumdayım biri bana bunu açıklasında bilelim.buhalkın çocuklarıdır istiklala savaşını veren sizin gibi düşünenler mi acaba savaştılar çanakkalede galiçyada yemende kurtuluş savaşında sadece çok acı..bu en çok ben bilirim havası yorumlarınızda alaşağı etmekte olduğunuz akp zihniyetinden farkı nedir..o amerikan partisde sizler in uslubu gibi..devir birlik zmanı birlik olunki devrim gelsin.bu ülkede yalnız sizin yaşamadığınızı anladığınız gün özleyip arzuladığınız günler gelir.inancını yaşayan insanlara tevazuyu öğrendiğiniz gün,yada komunist marksisitlere saygı duymayı öğrendiğiniz gün yada alevilere,kürtlere ve bir çok daha konuda birliğe yakışacak laflar ettiğiniz gün.o gün işte o gün...
onlar yaratılan devrimci değerlerin onurun erdemin inancın simgeleri olarak yüreklerimizi dolduruyor bilincimizi aydınlatıyor BİZİ KORKMAZ BAĞLARLA BAĞLIYOR !!DEVRİME!![code][quote][b][list=][/list][img]
Kullanıcı küçük betizi
pekerella
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 20, 2008 0:39

Ram, amen mirim :papaz:

pekerella yazdı:ne deyim burdaki bazı yorumları okuduğum da bu ayrışma tohumlarının buralara kadar bu foruma kadar gelmiş olması..faşizan söylemler,halka aptal die nitelemeler maalesef sizde amerikan emperyalizmine bilmedende olsa hizmet ediorsunuz.çok acı.insanları anlayayamanız aptal die niteleemenize gerçekten takmış durumdayım biri bana bunu açıklasında bilelim.

Takmanin sebebi belli, anlamak istemiyorsun. Cehaletten bahsederken bunu kendi milletimizi asagilamak icin söylemiyoruz, sadece durum tespiti yapiyoruz!

Türkiye'de okur yazar orani belki %80'lerde ama gercek "okur yazar" %4'lerde seyrediyor (kitap okuyan örnegin). Aci degil mi? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nde okur orani %4!

60 yillik sag iktidarlarin bilincli olarak halki cahillestirmesinin sonucu bu. Düsünen, soru soran milleti istemiyorlar. Köy Enstitülerinin kapatilmasiya baslayan bilincli aptal tutma stratejisi!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen pekerella » Çrş Şub 20, 2008 1:53

aptal demeyin o zaman sizinki durum tespiti falanda değil geçmişteki istiklal savaşımızda da okur yazar oranı bu kadar da yoktu o halk verdi bu savaşı durum bundan kötü olduğu bi zamnda..soruna halkın anlayamaması olarak değilde halka anlatamamak halktan uzak olmak açısından bakarsak daha sağlıklı bi durum tespiti olur..1938 den sonraki iktidarın yapıp ettiklerini inönünün yaptıklarını ve bunu n ardından sömürülmeye meğilli diğer kişilerle başlayan bi süreçten gelioruz.bak senin yüklemiş olduğun aykırı sorularda ^oktay sinanoğlunun yorumlarını bi daha dinle bence, inönü dönemi ve sonrası iktidarın yaptıklarını anlatıyor. ??tohumu atan kim?? bundan güç alan dp kim,cuntacılar kim,12 martçılar kim,derin süzegeçlerden geçirip bunları yapanlların çoğunun atatürkçü geçinenler olduğunu gördüğünde sadece sağcıların ihanet etmediğini görebiliriz.^^resim atatürkçülüğü^^ yapanları saygıyla değil lanetle anıyorum..
onlar yaratılan devrimci değerlerin onurun erdemin inancın simgeleri olarak yüreklerimizi dolduruyor bilincimizi aydınlatıyor BİZİ KORKMAZ BAĞLARLA BAĞLIYOR !!DEVRİME!![code][quote][b][list=][/list][img]
Kullanıcı küçük betizi
pekerella
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 20, 2008 1:58

pekerella, kusura bakma, senin ne demek istedigini tam anlamiyorum ben.

Ihanet 11 Kasim 1938'de baslamistir demek istiyorsan hemfikiriz.

Kurtulus Savasi döneminin egitim sartlari ile bugün arasinda daglar var. O zamanlar Türkiye'de okur yazar orani %10'un altindaydi. Bugün ise %80'lerde. Buna ragmen "okur orani sadece %4". Milletce tembeliz ayrica. Oturup arastirmak yerine birilerinden fetva dinleriz.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen pekerella » Çrş Şub 20, 2008 2:22

yani diorumki atatürk öldükten sonra ülkeye emperyalist sermaye girmiş ve ihanetin tohumunu inönü ve partisi atmıştır(recep peker hükümeti)..daha sonrada bundan güç alan demokrat partiyle de bu süreç hızla gelişmiş ülkemiz kapitalist sermayenin bir oyuncağı olmuştur..suçu bir tarfa yüklemek yerine tohumu atanları ve kemalist geçinenlerin^RESİM ATATÜRKÇÜLERİ^^ hatalarınıda sorgulamak gerekli onu demek istedim
Kullanıcı küçük betizi
pekerella
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x