Gülen'in futboldaki yeri

Genel & Güncel Konular

Gülen'in futboldaki yeri

İletigönderen Pınar » Pzt Nis 28, 2008 13:58

Gülen'in futboldaki yeri

Erdoğan Aktaş'ın Basın Kulübü'nde bu sorunun cevabı tartışıldı. İşte ortaya çıkan sonuç.

HABERTÜRK ekranlarında HABERTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu 'Basın Kulübü'nde bu haftanın konusu 'Türk Futbolu'ydu.

Türk futbolunun geleceğinin masaya yatırıldığı programda futbola tarikat, mafya ve siyasetin etkileri olup olmadığı sorusuna yanıt arandı.

Programın konukları ise Hürriyet Yazarı Tufan Türenç, Gazeteci Fatih Altaylı, Zaman Gazetesi Yazarı Atıf Keçeci, Gazeteci Yazar Ecevit Kılıç ve Ressam Bedri Baykam'dı.

Hakan Şükür'ün derbi öncesi bir gazeteye verdiği, "Kutlu Doğum Haftası'na denk gelen derbi umarım buna uygun şekilde geçer" beyanatı konusunda ortaya çıkan görüşler şu şekildeydi:

Gazeteci Yazar Ecevit Kılıç: "Bence tarikattan çok siyaset önemli. Bana göre tarikatçı futbolcu sorun değil. Eğer o cemaat ilişkisindeki futbolcu kulüpte bu yönüyle etkili oluyorsa sorun orada başlar. Bir futbolcu o kimliğiyle kadroya giriyor ya da ayrıcalık görüyorsa bu tabi ki sorundur. Hakan Şükür'ün bu yönü hep tartışılmıştır. Ama son dönemde su yüzüne çıktı"

Fatih Altaylı: "G.Saray'da çok ciddi bir Fethullah Gülen cemaati örgütlenmesi var. Hakan Şükür önderliğinde yürütülüyor. İlk İsmail ile başladı G.Saray'da. Hakanla tavan yaptı bu süreç. Bireysel olarak olsa sorun yok. Ama ekip olarak alt yapıdan gelen çocuklara 'Sen şu cemaate girersen seni A takıma alırız' şeklinde telkinler oluyorsa bu çok vahim. Mesela geçen yıl Ertuğrul Sağlam'ı G.Saray'a pazarlamaya kalkıştılar. Altyapıdan çocukları Florya'da imamlara götürüp görüştürdüklerini ben biliyorum. Bu işin bugün G.Saray'daki lideri Hakan Şükür'dür. Hakan'ı çok severim ama bu icraatları G.Saray için sorundur. Geçmişte aynı şeyleri F.Bahçe için de yazdım. Onlarda da Sakaryalılar diye bir mafya örgütlenmesi vardı. Hakan Şükür başka yerlere oynuyor ve bunun için de G.Saray'ı kullanıyor"

Bedri Baykam: "Kutlu Doğum diye birşey eskiden yoktu. Dolayısıyla bu demeç yani Hakan'ın demeci bence yazık olmuştur. Futbola da Hakan'a da G.Saray'a da yazık oldu. G.Saray gibi milyonları etkileyen bir kulüpte bu olmamalı"

Tufan Türenç: "G.Saray gibi bir takımda bunun olması çok sorunlu olur. Bence bir an önce bununla ilgili adım atılmalı ve uyarılmalı"

KAYNAK
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 28, 2008 17:08

Ne zaman Fenerbahçeli olduğumu hatırlamıyorum ama 8 yaşımdan beri FB-GS maçlarının hemen tamamını izledim.Hagi'nin GS başında olduğu ve FB'yi 5-1 yendiği Türkiye Kupası finali dahil,GS'nin FB'yi böyle eze eze yendiği bir maç hatırlamıyorum.(şimdi Pınar'ın alıntıladığı yazı ile bağlantıyı kuruyorum)Artık Fetuş nasıl okuyup üflediyse :!: :?: :wink: :mrgreen: :kikirik:
Galatasaraylı dostları kutlarım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen shadow39 » Pzt Nis 28, 2008 18:49

Hakan Sukur hepsinin cetebasidir.Feto olmasa nah oynardi
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

Re: Gülen'in futboldaki yeri

İletigönderen Deli Haydar » Sal Mar 09, 2010 12:19

Benim de Telefonum Dinleniyor
CafeSiyaset.com / 9 Mart 2010

Hakan Şükür Bloomberg Tv’de olay yaratacak açıklamalarda bulundu. ‘Benim de telefonum dinleniyor’

BTV: Futbolun Ergenekon’u var diyenler oldu biliyorsunuz. Ergenekon’da “Ak Parti’yi Fethullah Gülen’i bitirme planları” tartışılıyor, inkar edilen belgeler sonradan taraflar tarafından doğrulanıyor. Onun gibi bir Hakan Şükür’ü bitirme planı da var mı demek istiyorsunuz, istemeyenler vardı derken. Çünkü siz de inançlarınız üzerinden bir dönem çok sorgulandınız ve çok yıpratıldınız.

Hakan Şükür: Ben şuna inanıyorum. Çok güzel yaklaştınız. Duygularıma tercüman oldunuz. Bir sürü bant kaydı dinliyoruz. Çok farklı şeyler dinliyoruz. Sporun Ergenekon’u dediniz ben bunun var olduğuna inanıyorum. Sportif anlamda söylüyorum bunu. Öteki yargının işi biz onlara bir şey diyemeyiz. Bunlarla da ilgili önemli doneler, önemli kayıtlar çıkabileceğini düşünüyorum. Kimin, nereden, ne şekilde uzaklaştırıldığı konusunda nelere maruz kaldığımızı öbür tarafta bunun hesabı mutlaka olacak ama öbür tarafa kalmadan da bu dünyada olabileceğini düşünmemiz gerekmektedir. Hareketlerimize dikkat etmemiz gerektiğini, hepimizin telefonları dinleniyor olabilir düzgün bir duruşunuz ve yaşam biçiminiz varsa o telefon dinlenmesi sizi rahatsız etmez, beni etmiyor. Ben mesela telefonda bütün şikayetlerimi, dertlerimi her şeyimi paylaştığım arkadaşlarım, eşim de dahil olmak üzere bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Bir şeylere dayandırmadan yaşamak benim için çok önemlidir ben öyle yaşadım. Mutlaka ki insanlara göre hata olarak görülen çok şeyim olmuştur. Ben bir insanım her şeyden önce. Hatalardan ders almasını da bildim. Ama geldiğim noktada önünüzdeki kağıtta yazan şeyleri yaşadım. Bu psikolojilerde iş yapmak çok zordur. Bunu ancak yaşayan bilir. Sorulan sorularda niye sorduğunuzu bilmezseniz buna çok olumlu bir cevap alamazsınız. İşin muhakemesini yapmak lazım. Ben bugün bir çok suçlanan insana hakikaten bunu gönülden söylüyorum onların da bir ailesi var, onlar da muhtemelen belki farkında olmadan bu işin içindeler varsa bir suç. Olaylara insani bakabilmeyi maalesef beceremiyoruz. Bu bizim medyamızın genel yapısıyla da doğru orantılı. Bana böyle bakılmadığı için ben de insanlara böyle bakmayacağım anlamına gelmez. Benim de elime bir güç geçse bana geçmişte böyle yapıldı gibi böyle söyleyen milletvekili oldu bu ne kadar yanlış bir düşünce biz de fişliyoruz dediler mesela. Böyle bir şey değil yani. Biz yanlış yapıldığını düşünüyorsak elimize geçirdiğimiz şeyde biz yanlış yapmamalıyız. Bu insani bir değerdir. Bunu böyle değerlendiremiyorsak da böyle önelli yerlerde olmayalım. Açıkçası ben sporun Ergenekon’u olduğunu düşünüyorum. Sadece bana değil bir çok değerli arkadaşımıza, futbolcuya, politikacıya belki birçok şey olmuştur.

BTV: Davayla beraber belki bazı şeyler de açığa çıkar dediniz. Orada Ergenekon davasından mı umutlusunuz?

Hakan Şükür: Belki bizim bilmediğimiz başka yerlerde başka şeyler yaşanıyor. Başka mevzular var. Onları biz bilemeyiz. Haddimizin çok ötesinde şeyler. Kendimle ilgili bölümümde mutlak ve mutlak yaşadığım çok şey var. Birebir gözümle yaşadığım ama ispat edemeyeceğim. Benim gözümün içine baka baka söylendi bunlar. Ama çıkıp Taksim Meydanı’nda bağırsanız herkesin size deli diyeceği ortamlarda bunları söyleyemiyorsunuz. Salt işiniz çıkıp orada top oynamak. Sportif anlamda temsilinizi iyi yapmak ve sizi destekleyen milyonlar, artık kim varsa onlara mesleğinizin hakkını vererek cevap verebilmek. Bazen çok konuştu dediler ama bana sorulmayan hiç bir şeyi söylemedim ki. Medya bana sordu ben de cevap verdim. Vermesem kaçıyor diyorlar verseniz ama samimi olmak içinizdekini dışarıya söylemek bu ülkede çok zor olduğu için ben o zoru seçtim ve başta ne dediysem bugün de aynısını söyleyebiliyorum. Dikkat edin geçmişte neler söylemişler karşılaştırsınlar bugün söyledikleriyle çok büyük farklılıklar taşıyor. Ben yüzde 99 diyeyim ilk gün hangi röportajı yaptıysam aynı şekilde devam ediyor. Ailem belli, yapım belli her gün belki telefonlarım dinleniyor, takip ediliyorum bilmiyorum. Yaşadığım birçok şey var. Bu manada baktığımda ben tabir biraz ağır olacak ama birçok insanın tükürdüklerini yalattım ve başarılı oldum. Burada da çok üzüldüm, çok acı çektim iki katlı evim üst kata çıktım ağladım çocuklarım görmesin aman onlar etkilenmesin dedim. Bir de yaşam idare ediyorsunuz sadece top oynamıyorsunuz. Arkadaşlarınız var çevreniz farklı etkileniyor. Sizi sevenler var. Onları anlayabilmek bu nasıl bir insan demekle olmuyor, yaşayarak oluyor. Ben yaşadım. Yaşadıklarımdan hiç pişmanlık duymadım ve kimseden de şüphe etmedim. Çünkü ben ne yapmak istediğimi biliyorum. İşimde profesyonel oldum ve bugün geldiğim noktadayım.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

Re: Gülen'in futboldaki yeri

İletigönderen yigitler » Sal Mar 09, 2010 21:09

Pınar yazdı:Gülen'in futboldaki yeri

Erdoğan Aktaş'ın Basın Kulübü'nde bu sorunun cevabı tartışıldı. İşte ortaya çıkan sonuç.

HABERTÜRK ekranlarında HABERTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu 'Basın Kulübü'nde bu haftanın konusu 'Türk Futbolu'ydu.

Türk futbolunun geleceğinin masaya yatırıldığı programda futbola tarikat, mafya ve siyasetin etkileri olup olmadığı sorusuna yanıt arandı.

Programın konukları ise Hürriyet Yazarı Tufan Türenç, Gazeteci Fatih Altaylı, Zaman Gazetesi Yazarı Atıf Keçeci, Gazeteci Yazar Ecevit Kılıç ve Ressam Bedri Baykam'dı.

Hakan Şükür'ün derbi öncesi bir gazeteye verdiği, "Kutlu Doğum Haftası'na denk gelen derbi umarım buna uygun şekilde geçer" beyanatı konusunda ortaya çıkan görüşler şu şekildeydi:

Gazeteci Yazar Ecevit Kılıç: "Bence tarikattan çok siyaset önemli. Bana göre tarikatçı futbolcu sorun değil. Eğer o cemaat ilişkisindeki futbolcu kulüpte bu yönüyle etkili oluyorsa sorun orada başlar. Bir futbolcu o kimliğiyle kadroya giriyor ya da ayrıcalık görüyorsa bu tabi ki sorundur. Hakan Şükür'ün bu yönü hep tartışılmıştır. Ama son dönemde su yüzüne çıktı"

Fatih Altaylı: "G.Saray'da çok ciddi bir Fethullah Gülen cemaati örgütlenmesi var. Hakan Şükür önderliğinde yürütülüyor. İlk İsmail ile başladı G.Saray'da. Hakanla tavan yaptı bu süreç. Bireysel olarak olsa sorun yok. Ama ekip olarak alt yapıdan gelen çocuklara 'Sen şu cemaate girersen seni A takıma alırız' şeklinde telkinler oluyorsa bu çok vahim. Mesela geçen yıl Ertuğrul Sağlam'ı G.Saray'a pazarlamaya kalkıştılar. Altyapıdan çocukları Florya'da imamlara götürüp görüştürdüklerini ben biliyorum. Bu işin bugün G.Saray'daki lideri Hakan Şükür'dür. Hakan'ı çok severim ama bu icraatları G.Saray için sorundur. Geçmişte aynı şeyleri F.Bahçe için de yazdım. Onlarda da Sakaryalılar diye bir mafya örgütlenmesi vardı. Hakan Şükür başka yerlere oynuyor ve bunun için de G.Saray'ı kullanıyor"

Bedri Baykam: "Kutlu Doğum diye birşey eskiden yoktu. Dolayısıyla bu demeç yani Hakan'ın demeci bence yazık olmuştur. Futbola da Hakan'a da G.Saray'a da yazık oldu. G.Saray gibi milyonları etkileyen bir kulüpte bu olmamalı"

Tufan Türenç: "G.Saray gibi bir takımda bunun olması çok sorunlu olur. Bence bir an önce bununla ilgili adım atılmalı ve uyarılmalı"

KAYNAK

Eski oyunculari Arif Erdem ve Emre Belozoglu'nun da Fethullahci oldugu rivayet edilmektedir.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x